Inspirerend en ruim wonen op 45 vierkante meter | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Inspirerend en ruim wonen op 45 vierkante meter

Johan van Dijk Johan van Dijk
Scandinavische eetkamers van Kamińska Stańczak Scandinavisch
Loading admin actions …

Wonen in een studio. Misschien heb je er wel een bepaalde weerstand tegen omdat het niet zo heel erg groot is, maar we doen graag onze best om die vooroordelen weg te nemen. Want een mooi ingerichte studio kan namelijk een lust voor het oog zijn. We laten je dan ook met plezier zien hoe je inspirerend en ruim kunt wonen op 45 vierkante meter. De architecten van KAMIŃSKA STAŃCZAK hebben het op prachtige wijze ingericht. Kijk lekker mee en verander je mening over een studio voorgoed!

Stijlvol geheel

Stel je voor: je hebt geen idee waar je naartoe gaat en je komt hier binnen. Wat denk je dan? Het eerste wat wij zien is een zeer stijlvol geheel! En krap? Nee hoor, het ziet er ontzettend ruim uit. En toch is het ‘maar’ een studio. Een studio valt of staat echter met de juiste inrichting. Vooral de manier waarop het bed deel uit maakt van de ruimte kan het verschil maken. En daarvoor is hier een hele goede oplossing gevonden die we nog vaker terug gaan zien.

Lichte woonkamer

Het is natuurlijk een studio, maar dat neemt niet weg dat er best gesproken mag worden van zelfstandige ruimtes. De lichte woonkamer is daar een zeer fraai voorbeeld van. Een ruimte die lekker op zichzelf staat en die met stijlvolle meubels is ingericht. Lekker op de bank tv kijken is hier geen enkel probleem.

Complete keuken

De meeste studio’s kennen een kitchenette ofwel een zeer kleine keuken. Maar door praktisch na te denken over het ontwerp is daar hier geen sprake van, je hebt hier een complete keuken tot je beschikking! En met je bord op schoot hoeft hier ook zeker niet: een grote eettafel met vier stoelen maakt dat je zelfs gasten uit kunt nodigen voor een etentje. En dan hebben we het nog niet eens over de sfeer en stijl gehad, ook hier is dat weer fantastisch.

Overzicht vanuit de keuken

Om je echt een goede indruk te geven van het geheel, laten we je ook nog even een overzicht zien vanuit de keuken. Begint je mening over een studio al te veranderen?

Balkon en multifunctionele tafel

Een klein (maar erg fijn!) balkon zorgt dat je ook nog even naar buiten kunt om even frisse lucht te halen of om lekker te genieten van de zon. Maar minstens zo leuk is de tafel die voor het raam is geplaatst. Ideaal als kaptafel, maar ook als kleine werkplek erg geschikt. Wat heerlijk om ook nog zo’n multifunctionele tafel tot je beschikking te hebben.

Slapen

Je zag het bed al een paar keer eerder voorbij komen, maar nu kun je het echt goed zien. Wat heerlijk dat je kunt slapen in een ruimte die je door middel van gordijnen af kunt schermen van de rest van de kamer. Hierdoor heb je helemaal niet het gevoel dat dit een studio is. Ideaal!

Originele badkamer

In een studio is het sanitair ook niet altijd om over naar huis te schrijven, maar als je deze originele badkamer ziet, dan moet je toch wel verkocht zijn. Een hele leuke stijl is hier gebruikt. Modern met een portie industriële en oosterse inspiratie. En dat past heel goed bij de zachte en bijna rustieke moderne sfeer die in de grote kamer te vinden is. Een heerlijk plekje om even lekker te douchen.

Wastafel en doorkijkje

Nog even een kleine blik op de leuke wastafel en een doorkijkje naar de rest van de ruimte. We hopen dat je mening over een studio 180 graden is omgedraaid.

Op zoek naar een vergelijkbare inspirerende studio? Kijk dan ook hier even!

Ben je net zo enthousiast als wij over dit kleine huis? We zijn benieuwd!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!