Een heerlijk appartement om te kopiëren.. | homify

Een heerlijk appartement om te kopiëren..

Johan van Dijk Johan van Dijk
Mediterrane woonkamers van yesHome Mediterraan
Loading admin actions …

Een appartement goed inrichten kan nog een hele kunst zijn. Maar als je eigen ideeën niet toereikend genoeg zijn, dan is er altijd wel een expert die je kan helpen. Bij dit Italiaanse appartement waren de mensen van Yeshome de reddende engelen. Met een zeer fraai resultaat als gevolg! Met respect voor het onderkomen zelf, is gekozen voor een leuke en interessante eclectische benadering. En juist die creativiteit die daar bij komt kijken willen we je graag laten zien. Reis daarom via de digitale weg met ons mee om lekker inspiratie op te gaan doen.

In de gang

Om gelijk goed met de deur in huis te vallen, beginnen we met een kijkje in de gang. De sfeer komt je hier al heerlijk tegemoet. Rustieke, landschappelijke en Mediterraanse accenten zijn duidelijk te herkennen. Maar ook een modern gevoel komt hier naar boven drijven. Van de fraaie lichtinval krijgen we ook al gelijk een goed voorproefje. Tijd om even verder rond te gaan kijken!

Klassieke touch

In de gang hebben we al heel wat stijlen benoemd, maar zodra je in de woonkamer bent, dan kun je daar ook nog een klassieke touch aan toevoegen. De hoek die als eetkamer dienstdoet is daar een duidelijk voorbeeld van. Wat een leuke klassieke en landelijke sfeer wekt de eettafel op! Verder zie je iets wat je bij een vernieuwd appartement niet vaak tegenkomt: een aparte keuken. In deze entourage een perfecte keuze.

Moderne invalshoek

Het moderne in de woonkamer wordt vooral door de lichte kleurstelling bereikt, maar de fraaie open haard helpt daar ook aan mee. Vooral het ‘losstaande muurtje’ zorgt voor een heel bijzonder diepte-effect. De stoere schoorsteen laat heel subtiel ook nog een klein beetje industriële inspiratie naar binnen sluipen. Tot slot kun je hier ook weer de fantastische lichtinval bekijken. Erg aangenaam om op die manier in de woonkamer te verblijven.

Inspirerende keuken

Heb je tot nu al de nodige inspiratie en ideeën op kunnen doen? We zijn nog niet klaar, want de keuken kan jou namelijk ook op hele goede ideeën brengen. We halen er hier namelijk nog een stijl bij: minimalisme. Maar de keuken is meer dan dat. Het landelijke en rustieke gevoel is hier natuurlijk ook weer terug te vinden. Daarnaast blijft de sfeer van het oude huis ook behouden door het plafond en de charmante balkondeuren. Een heel simpel zitje maakt dat je ook op deze plek je even lekker terug kunt trekken. Dat is dan weer het voordeel van een aparte keuken!

Badkamerinspiratie

In elke ruimte in dit huis is wel inspiratie te vinden. De badkamer is ook weer zo’n sfeervol geheel dat van het scherm afspat. Modern en landelijk gaan hand in hand met elkaar en zorgen voor een zeer ontspannen omgeving. De typische badkameruitstraling ontbreekt een beetje doordat hier ook laminaat is toegepast. En daarmee sluit ook deze badkamer weer naadloos aan bij de rest van het appartement. Een flinke portie licht mag daarbij ook niet ontbreken.

Ontspannen slapen

De slaapkamer laat geen radicale verandering van het stijlbeeld zien, maar je ziet een ruimte in dezelfde heerlijke eclectische stijl waarin je ontspannen kunt slapen. Hier vind je ook weer een toegang naar het balkon en vanuit het bed kijk je naar het prachtige plafond. ’s Avonds kun je ook van aangenaam licht genieten door middel van de leuke spots die aan de muur zijn gemonteerd. Een heel goed idee trouwens: het bed zelf wordt niet overdreven verlicht en toch heb je een hele opwekkende sfeer in de kamer als het donker is.

Ben je onder de indruk van dit eclectische geheel? Dit project zal je dan net zo veel aanspreken!

Wat vind jij het leukste van dit huis? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!