Ongelofelijk! Wat je allemaal kan met een appartement van 34m2

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Ongelofelijk! Wat je allemaal kan met een appartement van 34m2

TILL BEHNE TILL BEHNE
  door MINBAI
Loading admin actions …

Het inrichten van kleine ruimtes is niet altijd even makkelijk. Al snel wordt de boel vol en daarmee te klein. Maar als je het slim aanpakt, wat betreft de meubels, de inrichting en de kleurkeuze, kom je een heel eind. Het appartement dat we jullie vandaag willen laten zien, is slechts 34 m² groot. Maar de professionals van Minbai zijn er heel goed in geslaagd om er een fraai en ruimtelijk geheel van te maken.

Eerste indruk

 Slaapkamer door MINBAI

We zien dat alle functionaliteiten in dit kleine appartement zijn ondergebracht. Een bed, een kast en zelfs een klein kantoortje. De basiskleur is wit, waardoor de ruimte veel groter lijkt. Voor de sfeer zijn er een aantal kleuraccenten aangebracht.

Ruimte optimaal gebruiken

 Slaapkamer door MINBAI

Als je over een beperkt aantal vierkante meters beschikt, moet je deze zo optimaal mogelijk gebruiken. Dat betekent alle meubels zo dicht mogelijk tegen de muur. En dan bij voorkeur moeten de meubels ook multifunctioneel zijn. In dit geval is dat het bed, maar daarover later meer.

Wit

 Slaapkamer door MINBAI

Naast de meubels en de muren is ook voor een witte vloer gekozen. Dit maakt het geheel nog ruimtelijker. In de accessoires is dan wel weer gekozen voor kleur, hetgeen voor een vrolijke noot zorgt.

Werkplek

 Studeerkamer/kantoor door MINBAI

In dit kleine appartement is toch nog ruimte gevonden voor een werkplek. Ook deze is multifunctioneel. Het kastje onder dit bureau is makkelijk te verplaatsen dankzij de wielen. Dus als het etenstijd is, kan deze kast makkelijk verdwijnen en is er genoeg beenruimte om lekker te kunnen tafelen.

Multifunctionele slaapbank

 Woonkamer door MINBAI

Een bed is natuurlijk een groot log ding, dat je overdag niet nodig hebt. En alles wat in de weg staat, kun je maar het beste zo goed mogelijk opbergen. In dit geval kun je het bed naar boven toe wegklappen en ontstaat er ineens een zee van ruimte. Nu staat de bank ervoor en heb je geen idee dat hier net nog een bed stond.

Nog meer multifunctionele meubels

 Woonkamer door MINBAI

Tot slot zien we dat als het bed weggeklapt is dat het nachtkastje een handig bijzettafeltje wordt. En het kastje dat onder het bureau stond, wordt een fijne salontafel bij de bank. Op deze manier kun je meubels op verschillende manieren gebruiken waardoor je kleine appartement ruim en zo leeg mogelijk blijft. En dat zorgt natuurlijk voor meer woonplezier.

Meer handige tips voor het inrichten van een kleine ruimte lees je in dit Ideabook. Inspiratie voor de inrichting kun je hier opdoen. En kom je er zelf niet helemaal uit, raadpleeg dan een van deze professionals.

Wat vind je van dit appartement? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!