Warme, stijlvolle boerderij in India

Laura ter Meer Laura ter Meer
Juanapur Farmhouse, monica khanna designs monica khanna designs Moderne tuinen
Loading admin actions …

Deze woning is een toonbeeld van luxe, gebouwd in de meest stijlvolle buurt van Delhi. Het is indrukwekkend gebouwd met behulp van eigentijdse ontwerpen en moderne technieken. Ontworpen door Monica Khanne Designsdesigners uit New Delhi, is dit huis een grote bron van inspiratie aangezien het een perfecte mix is van een rustieke boerderij en een stijlvol, chic design. Bereid je maar vast voor, want wat je zo gaat zien is een prachtige mix van fijn houtwerk en stijlvolle, glazen texturen. 

Prachtige entree

Uitvoerig ontworpen in hout en steen, brengt dit huis je terug in de tijd toen ruimte nog geen beperking was in India. Het weelderig groene landschap, de koninklijke houten ingangen en het artistieke steenwerk maken het het middelpunt van de boerderij. Het huis is gedecoreerd met kleurrijke en levendige planten om een uitnodigende sfeer te verzekeren. Het gebruik van kwalitatief hout met metalen handgrepen en armaturen versterken verder het koninklijke effect. 

Spa in huis

Een boerderijwoning zoals deze is een ontspannende bestemming ver verwijderd van het monotone leven in de stad. Dit is de reden dat de spa een belangrijk onderdeel van het huis is geworden. Het helpt je om je ziel te revitaliseren en een duik te nemen in positiviteit en gelukzaligheid. Om bij de houten erfenis van de woning te blijven, is de spa gebouwd met glazen ramen die al het goede van natuurlijk licht doorlaat en je helpt om al je zorgen te vergeten. Deze kamer is de perfecte spot om je helemaal zen te voelen. 

Goed verlichte woonkamer

De woonkamer van dit ruime huis heeft een uitzicht op de groene binnentuin. De houten balken en structuren zijn in perfecte harmonie met de ivoren muren die een landelijke villa repliceren. De rijkdom die deze woning ademt, wordt bevestigd door de eenvoudige houten stoelen met comfortabele kussens, die samen een houten zithoek bij het raam vormen. Het hele gebied ademt een rustige en serene sfeer. De houten zithoek is bovendien aangevuld met handgeweven kussens, antieke sieraden en Indiase artefacten. 

Lees hier hoe jij het meeste uit je binnentuin kunt halen! 

Gezellige studeerkamer

Het studiegebied is een zeldzame mix van landelijke meubels en gezellige verlichting. In het midden van de kamer vinden we een comfortabele en slaapverwekkende ligstoel. Dit wordt aangevuld met andere houten verfraaiingen, zoals een houten boekenkast en houten kozijnen voor de deuren en ramen. Slim gebruik van glazen ramen en deuren, verzekeren je te genieten van een goed boek tussen de planten en warme zonnestralen. Deze compacte ruimte is ontworpen met een minimalistische benadering met een nadruk op de zithoek. Een hoog plafond is voorzien van een houten ventilator die de rustieke charme van de kamer goed belicht. 

Gevel

De gevel is een mooie mix van subtiel metselwerk, houten kozijnen en glazen panelen. Het gehele huis is Franse ramen en deuren gegeven om je zo dicht mogelijk bij de natuur te doen voelen. Strategische plaatsing van effectieve verlichting verzekert dat de woning een mooie gloed heeft in de donkere uren, waardoor een prachtig plaatje ontstaat. 

Deze boerderij heeft je kunnen inspireren met prachtige landelijke ideeën en ontwerpen die ook in jouw woning geïmplementeerd kunnen worden. Voor meer dergelijke ideeën, kijk je verder op homify. 

Wat vind jij van deze woning? Laat het ons weten in een reactie hieronder! 

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine