Voor en Na: charmant schuurtje wordt leuk gastenverblijf | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: charmant schuurtje wordt leuk gastenverblijf

Johan van Dijk Johan van Dijk
van homify
Loading admin actions …

Heb je in je huis niet zoveel ruimte meer, maar heb je nog een oude schuur waar je eigenlijk wat anders mee wilt gaan doen dan alleen maar een saaie opslagplaats? Dan moet je nu goed opletten, want we gaan kijken hoe een charmant schuurtje kan veranderen in een leuk gastenverblijf. Dit project maakt het oude schuurtje nog leuker dan het al is! Architect Joost Reijnen maakte een prachtig ontwerp voor het gastenverblijf. Reis mee naar de schitterende omgeving van Venlo om te zien hoe het er allemaal uit is komen te zien.

Voor: een pittoresk plaatje

Voor verbouwing van homify
homify

Voor verbouwing

homify

Als we voor het artistieke en pittoreske plaatje gaan, dan zou je geneigd zijn om te zeggen: niets meer aan doen. Wat een mooie garage zien we hier! Een nieuw exemplaar dat in een prachtige authentieke stijl is gebouwd. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de mooie omgeving waarin het geheel te vinden is. Kan het nog mooier worden dan dit?

Voor: een schuur om van te dromen

voor verbouwing van homify
homify

voor verbouwing

homify

Van de achterkant ziet het schuurtje er nog mooier uit. Eigenlijk is dit gewoon een schuur om van te dromen! En toch moet er natuurlijk wel een en ander gebeuren om hier een gastenverblijf van te kunnen maken. Laten we eens zien hoe dat aangepakt is.

Na: oud en nieuw

Achterzijde van homify
homify

Achterzijde

homify

Na de verbouwing staat er geen schuurtje meer, maar een compleet huis! Het beeld is er zeker niet minder fraai op geworden. Er is gekozen tussen een prachtige balans tussen oud en nieuw. De oude gevel van de garage is hoger opgemetseld en voorzien van een nieuw en hoger dak. Het moderne doet het trouwens ontzettend goed in combinatie met de meer authentieke elementen. En let ook vooral even op de dakramen die je kunt zien, dat moet zo midden tussen de bomen voor een zeer fraaie lichtinval gaan zorgen!

Na: kleine veranda

Aanzicht van homify
homify

Aanzicht

homify

Dit prachtige terras met luifel, ofwel een kleine veranda, kon je net ook al zien. Maar pas nu wordt duidelijk hoe ontzettend leuk je op dit plekje kunt zitten. De natuur komt hier letterlijk tot aan je voeten! De overkapping zorgt dat je ook bij een regenbui nog even kunt blijven zitten. Stel je voor dat je de geur van frisse regen op kunt snuiven zodra je de schuifdeuren open doet… Op deze plek wil je maar wat graag te gast zijn!

Na: sfeervol interieur

Woonkamer - eetkamer van homify
homify

Woonkamer – eetkamer

homify

Aan de binnenkant herinnert niets meer aan de vorige functie van het bouwwerk. Je treft hier een sfeervol interieur aan dat ook nog eens zeer compleet is ingericht. Lang niet elk gastenverblijf heeft zo’n mooie en uitgebreide keuken als dit huis! Vanaf de eettafel kun je ook heerlijk genieten van het bosrijke uitzicht. De rustieke sfeer is op een moderne wijze aangepakt en dat voelt eigenlijk heel natuurlijk op deze plek.

Na: slapen op zolder

Slaapkamer van homify
homify

Slaapkamer

homify

We hadden het al even over het nieuwe dak met de dakramen. Nu kun je goed zien dat daaronder een prachtige slaapkamer gelegen is. Wat fantastisch om vanuit bed via deze grote ramen naar buiten te kunnen kijken. En door de ramen te openen kun je ook gelijk de heerlijke boslucht opsnuiven. Heerlijk om op die manier wakker te kunnen worden.

Na: het oude raampje

Detail van homify
homify

Detail

homify

We sluiten af met deze prachtige detailfoto van het oude raampje. Het past helemaal op deze plek waar oud en nieuw op zeer fraaie wijze bij elkaar komen. Een prachtig plekje in een heerlijke omgeving. Wij zijn fan van dit leuke huisje!

Wil je nog zo’n leuk gastenverblijf bekijken? Breng dan een bezoekje aan deze interessante zolder!

Ben je ook zo onder de indruk van dit prachtige plekje? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!