Eiland de Wild Keukens: wilde, creatieve ideeën voor thuis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Eiland de Wild Keukens: wilde, creatieve ideeën voor thuis

Stoa. Stoa.
Schüller Next125 NX800 Industriële keukens van Eiland de Wild Keukens Industrieel
Loading admin actions …

Is het tijd voor een nieuwe keuken, zo eentje met pit en een gedurfde inrichting? Dan moet je echt even goed opletten, want de ideeën die we hieronder voor je op een rijtje gezet hebben, vallen echt onder de noemer gewaagd en temperamentvol. Eiland de Wild Keukens laat zich graag inspireren door nostalgische beelden en uiteenlopende texturen. Ze lijken graag te werken met visueel aantrekkelijk contrasten, zoveel spreekt wel uit de foto's die we je hieronder laten zien. Kortom, als je de nodig inspiratie zoekt moet je echt even met ons mee kijken!

Textuur contrast

Deze keuken is contrastrijk ingericht. De rustieke authentieke wand, die al wel eeuwen oud kan zijn, wordt gecombineerd met een minimalistische spiegelende wand die een zekere lichtheid aan het geheel geeft: een opmerkelijke combinatie. Het keukenmeubel steekt op zijn beurt met zijn matte uiterlijk weer mooi af bij de witte glanzende wand. De keukenvloer haakt aan bij het rustieke thema, deze bestaat namelijk uit prachtige ingelegde stenen, waardoor een dialoog ontstaat met de authentieke wand. Het keukenblad is ruim en biedt dus veel ruimte om aan je gerechten te kunnen werken. Handgrepen en dergelijke ontbreken, waardoor een superstrakke rechthoek ontstaat die het toppunt van minimalisme genoemd mag worden. 

Andere hoek

Deze keuken had nog een verrassing voor ons in petto, dit prachtige keukeneiland. Het eiland bestaat uit twee lagen, een tafel en daaronder een opbergmeubel, deze bestaan los van elkaar. De kruk bij de tafel zorgt voor de nodige sfeer en biedt je daarnaast ook een comfortabele zitplaats aan. Deze keuken wordt al snel het centrum van je woning, een sociale hotspot om met vrienden en familie te genieten van het goede leven.

Samen

We zien hier het keukeneiland en het wandmeubel van de eerste afbeelding samen. De indrukwekkende afzuigkap boven het keukeneiland zorgt voor een bijzondere industriële sfeer. Het valt op dat de inrichting van de keuken zeer contrastrijk is, zoals de rustieke elementen tegenover de strakke moderne, maar ook de witte vlakken tegen over de zwarte, waardoor een bijzonder mooi uitgebalanceerd kleurenspel ontstaat.

Schüller Next125 NX800

Schüller Next125 NX800 Industriële keukens van Eiland de Wild Keukens Industrieel
Eiland de Wild Keukens

Schüller Next125 NX800

Eiland de Wild Keukens

De naam van dit keukenmeubel is Schüller Next125 NX800 het minimalistische monochrome keukeneiland is een baken van zuiverheid in deze vacante kamer. Dit keukenmeubel maakt het mogelijk om met  meerdere personen in de keuken te werken, waardoor familiediners in een mum van tijd bereid zijn. Een keukeneiland zorgt voor een bijzonder open sfeer in de keuken, omdat je zo veel ruimte rond het eiland bespaart. Je bestek is eenvoudig in dit keukenmeubel op te bergen. Eiland de Wild Keukens laat met dit ontwerp zien hoe open een moderne keuken kan zijn!

Tot zover deze schitterende ontwerpen van Eiland de Wild Keukens. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Wil je meer zien van Eiland de Wild Keukens? Hun homify-profiel toont je hun meest recente werk!

De loft is populair, in dit artikel laten we jou de mooiste zien!

Een oude woning in Schotland werd in ere hersteld. Kijk hier voor de indrukwekkende resultaten!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!