Top 5 van de week: loft-transformaties en moderne architectuur

Edwin Pesschier Edwin Pesschier
KOTESASHI HOUSE (小手指の家), TATO DESIGN:タトデザイン株式会社 TATO DESIGN:タトデザイン株式会社 Mediterrane woonkamers
Loading admin actions …

We nemen nog eens de vijf meest gelezen artikelen van de afgelopen week met u door. Waar zocht u afgelopen week naar en wat kunnen we daaruit afleiden? Met drie homify 360º artikelen wordt het duidelijk dat de nadruk afgelopen week op architectuur lag. De lijst wordt aangevoerd door het artikel over de bijzondere verbouwing van een zolderruimte tot loft. 

1. Voor & Na: Van bouwval naar moderne loft

Reforma de vivienda de Conde Aranda Zaragoza, A54Insitu A54Insitu

De kale ruimte die we op de foto kunnen zien werd door de experts van A54insitu volledig opgeknapt, het resultaat kunt u zien in deze fotoserie. Het betrof een ruimte op de bovenste verdieping van een gebouw in het Spaanse Zaragoza. De ruimte liet zich typeren door hellende daken, scheuren in de muren, versleten kozijnen en het ontbreken van elke vorm van organisatie. Het mag daarom bijzonder knap genoemd worden wat de architecten van A54insitu uiteindelijk van deze ruimte wisten te maken.

2. homify 360º: Moderne recreatiewoning in Renesse

Op de tweede plaats vinden we dit artikel over de recreatiewoning van Bongers Architecten BNA. De moderne variant, hier op de foto te zien, staat op vakantiepark de Horizon in Renesse. Het huisje dankt zijn moderne uitstraling aan de grote raampartijen, de strakke afwerking, de aluminium beplating en de donkere dakpannen. De woning is van alle gemakken voorzien en vormt de perfecte uitvalsbasis voor een weekendje weg. Lees het artikel om er achter te komen hoe de recreatiewoning er van binnen uitziet!

3. homify 360°: Modern vakantiehuis aan de Oostzee

Het vakantiehuis dat we hier zien is van een hele andere orde. Het gebouw van drie verdiepingen staat op een perceel van 442 hectare en herbergt twee luxe appartementen. Deze moderne woning is ontworpen door LH Architecten. Lees er meer over in dit artikel!

4. Mooie decoratie voor een kleine prijs

Deze kamer staat er bol van: decoraties. Op plaats vier vinden we ons artikel over mooie decoraties voor kleine prijzen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de oude vogelkooi die omgebouwd is tot lampenkap?  

5. homify 360°: Houten droomhuis in Vorarlberg

Op plaats vijf vinden we dit bijzondere houten huis terug. Deze droomwoning werd ontworpen door Innauer-Matt Architecten uit Oostenrijk. Het huis is van concept tot bouw, geheel in samenspraak met de klant gerealiseerd. De bewoners van dit huis hebben hun dromen waargemaakt. Hoe die er uit zien? Dat leest u hier!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine