Licht en warm: een woning om in thuis te komen

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Licht en warm: een woning om in thuis te komen

Stoa. Stoa.
 Eetkamer door ADG Bespoke,
Loading admin actions …

Thuiskomen na een dag hard werken is een van de meest prettige momenten op de dag, niet waar? In dit huis wordt dat extra verleidelijk. Een lichte look, schitterende meubels en luxe ingerichte kamers met een transparante lichtheid verleiden je om te relaxen. De eigenaren van deze woning zijn er recentelijk in gaan wonen. Voor hen is het een droom de werkelijkheid werd. Ze hebben deze woning niet alleen gevonden en verbouwd, ze hebben hulp gekregen van de experts waardoor ze eenvoudig door het proces van aanpassen van de woning aan de eigen smaak gegaan zijn. We nemen je mee naar deze inspirerende woning waarin je je al snel thuis voelt.

Veel woonruimte

 Eetkamer door ADG Bespoke,
ADG Bespoke

Limetree, Plymouth

ADG Bespoke

Deze sfeer is toch helemaal top! Een lange ruimte die relatief smal is maar waarin je genoeg ruimte hebt om te koken (keuken vinden we rechts tegen de wand), te zitten op de stoel en te genieten van de luxe lay-out. Links zien we de eettafel staan waaraan de bewoners graag samen zitten om te dineren. Het komt er niet altijd van, maar ze proberen dit wel zo vaak mogelijk te doen. Een expert helpt je de woning snel en vakkundig in te richten.

Keuken met praktische indeling

 Keuken door ADG Bespoke,
ADG Bespoke

Limetree, Plymouth

ADG Bespoke

Hier zoomen we even in op de keuken. De indeling is praktisch en precies passende bij de ruimte. Links zien we de ovens, koel kast en kookplaat, rechts zien we de gootstenen. Deze scheiding is niet alleen erg slim in een relatief smalle ruimte, maar het is ook erg hygiënisch om het wassen en koken van het voedsel in de ruimte te scheiden.

Eetkamer

 Eetkamer door ADG Bespoke,
ADG Bespoke

Limetree, Plymouth

ADG Bespoke

Een blik op de eettafel zegt genoeg, nu weten we waarom de bewoners hier zo vaak mogelijk willen zitten. Achter de eettafel zien we een bakstenen wand met een schouw. Dat roept een ouderwetse sfeer op waar veel mensen een zwak voor hebben. Je servies zet je in de kasten aan weerszijden van deze schouw, deze symmetrische opstelling ziet er erg gaaf uit, niet waar?

Werkkamer

 Studeerkamer/kantoor door ADG Bespoke,
ADG Bespoke

Limetree, Plymouth

ADG Bespoke

De bewoners houden ervan om thuis te werken. Dat wordt ook steeds normaler en is een goede manier om de overvolle wegen te ontzien. Hier zien we een lichte werkkamer waarin je tot je beste werk komt. Er is een schuifwand die het mogelijk maakt om de ruimte af te sluiten van de rest van het huis. Op deze manier kun je de rust creëren die er nodig is om lekker te werken.

Woonkamer met sfeer

 Woonkamer door ADG Bespoke,
ADG Bespoke

Limetree, Plymouth

ADG Bespoke

Wat vind je van deze mooie woonkamer? De haard is een echte eye-catcher waar we niet omheen kunnen? We hebben nog nooit een haard gezien waarin zwart met gele tegels opgenomen zijn. De sofa waarop je kan relaxen vormt de plek om in de vlammen te staren, er is niets meer ontspannend dan dat. Nou ja, als je er een wijntje bij neemt is het plaatje compleet.

Toilet

 Badkamer door ADG Bespoke,
ADG Bespoke

Limetree, Plymouth

ADG Bespoke

In dit toilet zien we veel hout en een schitterende spiegel. De wastafel past er door zijn witte tint goed bij.

Authentieke ledverlichting

 Gang en hal door ADG Bespoke,
ADG Bespoke

Limetree, Plymouth

ADG Bespoke

Het is grappig om te zien hoe de authentieke trapleuning gemixt wordt met moderne ledverlichting. Zo weet je de slaapkamer in de nacht altijd te vinden, ook na een gezellige borrel…

Badkamer

 Badkamer door ADG Bespoke,
ADG Bespoke

Limetree, Plymouth

ADG Bespoke

In deze badkamer kom je helemaal tot jezelf. Lekker liggen in de badkuip is een van de meest ontspannende dingen die je kunt doen. Ook de eenvoud van de lay-out van deze badkamer zorgt voor een relaxte sfeer.

Douche

 Badkamer door ADG Bespoke,
ADG Bespoke

Limetree, Plymouth

ADG Bespoke

's ochtends hebben de meeste mensen geen tijd om in bad te gaan (of je moet er zo van houden dat je extra vroeg je bed uit wilt gaan). Daarom beschikt deze woning over een douche. In deze inloopdouche heb je alle ruimte. Zo heb je in de ochtend en avond de keuze. Qua design sluit deze doucheruimte mooi aan bij het concept van deze relaxte ruimte. We hopen dat je geïnspireerd bent. Blijf ons volgen voor meer mooie voorbeelden!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!