Het perfecte plaatje: de gezinswoning die alles heeft! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Het perfecte plaatje: de gezinswoning die alles heeft!

Stoa. Stoa.
Mediterrane huizen van AtelierStudio Mediterraan
Loading admin actions …

Techniek staat voor niets. Dat zijn we te weten gekomen tijdens de wandeling door dit huis. In dit ideabook laten we je zien hoe gaaf een eigentijds familiehuis kan zijn. Daarbij leren we de moderne techniek een beetje beter kennen, dat wil zeggen wat er mogelijk is om je een goed beeld van een nieuw te bouwen huis te geven. De bewoners van dit pand hadden behoefte aan rust en ruimte, want na altijd in de stad te hebben gewoond was het voor hen tijd om te verkassen naar een minder hectische ruimte. Recentelijk hebben ze een gezinsuitbreiding gehad waardoor er helemaal de behoefte ontstond om groter te gaan wonen. Ze hebben enige tijd geleden hun intrek genomen in deze riante woning waarin echt alles aanwezig is voor deze familie. Het perfecte plaatje dus! Kijk gewoon even met ons mee naar het bijzondere design en laat je vooral inspireren door de schitterende ideeën. Ben je klaar voor de dagelijkse dosis inspiratie? Volg ons dan op deze wandeling door het prachtige, vrijstaande familiehuis!

Achtertuin

We zien de woning nu van de achterkant. Het is duidelijk dat de openheid hier een stuk groter is. Logisch ook, want dit gebied ligt meer beschut en is daarom minder prooi voor nieuwsgierige blikken. De grote raampartijen zorgen voor een fijne lichtval binnen en je hebt een geweldig uitzicht op het glooiende landschap. Wat verder opvalt is het beperkte gebruik van textuur en tinten, aan de voorkant was het palet een stuk uitgebreider. Je kunt zelf nog heel veel maken van deze achtertuin, maar we zien nu al het potentieel van deze buitenruimte.

Unieke gevel

Het is een absolute eigentijdse creatie, deze woning. Let eens op de verschillende texturen en tinten. Echt een manier om een conceptueel interessante uitstraling op te roepen. Op deze manier zal de gevel je niet snel gaan vervelen. Daarbij valt de woning op in de omgeving door zijn natuurlijke touch. Mooi om te zien hoe het grijze gevel deel naar voren komt en de witte tint daarvoor de perfecte achtergrond is. Een woning die direct indruk maakt op iedereen die het huis voorbij gaat. Echt een waanzinnige manier om je droomhuis vorm te geven! Een expert helpt je het huis van je dromen te bouwen.

Stijlvol

Hier op de hoek zien we nog een keer de schitterende lay-out van de gevel. Links zien we het donkere deel schijnbaar uit de gevel naar voren komen. Een huis met aantrekkelijke ruimtelijke proporties. Let ook even op het in de hoek uitgesneden raam, prachtig toch!

Schuifpuien geven lenteplezier

Via de schuifpui wandel je zo de tuin in. Hier zien we zelfs twee schuifpuien: een links en een rechts. De rechter vormt een verbinding tussen de eetkamer en de tuin. Dat is erg lekker als de lente aangebroken is en de temperatuur goed is, dan zet je de deuren open zodat de frisse wind van het voorjaar door je woning kan waaien.

Ontwerpfase

Dit krijg je te zien al je een woning uitgaat tekenen, ontwerpen, plannen; noem het allemaal maar op. Zo krijg je de eerste indruk van je nieuwe woning.

Achterkant

Ook de achterzijde kan worden weergeven in een eenvoudige tekening. Dan begint het avontuur past echt!

3D

Tegenwoordig is het erg gemakkelijk om een 3D-visualisatie te maken van de nog te bouwen woning. Moest het vroeger met plattegronden en potloodtekeningen bestaat er nu de mogelijk om een virtuele tour door je huis te maken. VR gaat daar in de toekomst zeker nog een grote rol in spelen. Hier is de voorkant van de woning weergeven op een avonduur.

Sfeer en gemaak in 3D

We sluiten af aan de achterkant van de woning. Je kunt echt al de sfeer van de woning ervaren in deze digitale wereld. Het is relatief makkelijk om in zo’n visualisatie iets aan je woning te veranderen, denk daarbij aan het palet, de textuur en indeling. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij en zeer geïnspireerd. Blijf ons volgen voor meer mooie woonconcepten.

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!