Een hypermoderne woning in Rotterdam | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een hypermoderne woning in Rotterdam

Stoa. Stoa.
WOONHUIS ROTTERDAM Moderne huizen van Maas Architecten Modern
Loading admin actions …

Het is ongelooflijk wat er in Nederland aan schitterende architectuur gerealiseerd wordt. In dit artikel gaan we je een hypermodern woonhuis in Rotterdam laten zien. Echt een pand waar je inspiratie van krijgt. Jong en oud houden van dit huis, juist omdat het beide leeftijdsgroepen veel te bieden heeft. Het lichte design en de strakke uitvoering maken dat de woning echt als een pareltje in het landschap ligt. Kijk snel met ons mee naar de mooie voorbeelden en laat je inspireren!

Hoek

WOONHUIS ROTTERDAM Moderne huizen van Maas Architecten Modern
Maas Architecten

WOONHUIS ROTTERDAM

Maas Architecten

We kijken het huis hier op de hoek en genieten van de details die er in te zien zijn. Centraal staat het raam met de donkere look en industriële lay-out. De verticaal geplaatste kozijnen komen mooi naar voren in de witte gevel en vormen een natuurlijk tegenwicht voor de minimalistische tinten wit en donkergrijs. Het is een huis dat door zijn bijzondere tinten en texturen heel mooi past in de natuurlijke omgeving die rijk aan vegetatie is. Deze woning is dus een ideale plek voor opgroeiende kinderen, maar ook voor mensen die uit de kinderen zijn en de tijd aan zichzelf hebben. Een prachtige woning dus voor jong en oud. Ideeën voor je tuin vind je hier.

Ingang met stijl

WOONHUIS ROTTERDAM Moderne huizen van Maas Architecten Modern
Maas Architecten

WOONHUIS ROTTERDAM

Maas Architecten

De ingang van de woning heeft een uitzonderlijke look omdat er materialen worden gecombineerd die uitgesproken tinten en texturen hebben. Vooral de onderlaag, die van bakstenen, geeft de woning huiselijke sfeer. Is dit een verwijzing naar de jaren dertig stijl, maar dan met een eigentijdse twist? Het looppad leidt ons langs de voortuin naar de ingang van de woning die ook al een ietwat nostalgisch charisma heeft.

Gevel en tuin

WOONHUIS ROTTERDAM Moderne huizen van Maas Architecten Modern
Maas Architecten

WOONHUIS ROTTERDAM

Maas Architecten

De woning bestaat uit drie aparte volumes met daartussen een open ruimte waardoor het schitterende effect ontstaat van een binnenplaats. De woning kijkt aan de achterzijde uit op de heuvel wat een mooie uitzicht oplevert. Hier staan in de tuin en zijn verrast door het ruime gazon en de luxe vormgeving van de gevel: de verschillende materialen en tinten spreken tot de verbeelding en zijn helemaal van deze tijd! Een expert helpt je met het bouwen van je droomwoning. 

Woonkamer

WOONHUIS ROTTERDAM Moderne woonkamers van Maas Architecten Modern
Maas Architecten

WOONHUIS ROTTERDAM

Maas Architecten

In de woonkamer is er alles aan gedaan om een geweldige woonsfeer op te roepen. Zo vinden we een mooie tv waarop films en series gekeken kunnen worden en ernaast zien we een open haard, dat is natuurlijk de ideale sfeermaker! De twee kuipstoelen (lekker modern) staan precies zo opgesteld dat jij in de avond kunt genieten van het fraaie uitzicht. Een uitstekende plek voor een goed gesprek. Gave ideeën voor je huis vind je hier.  

Woonkamer gezien vanaf de trap

WOONHUIS ROTTERDAM Moderne woonkamers van Maas Architecten Modern
Maas Architecten

WOONHUIS ROTTERDAM

Maas Architecten

Vanaf de trap kijken we de woonkamer in. Het is echt een lichte en vooral ook ruime woonkamer. Let eens op de fijne bank, toch typisch zo een waar je lekker op in slaap kunt vallen als je tv aan het kijken bent. De grote ramen laten veel daglicht door en zorgen voor een uitstekende lichtsfeer hier binnen. We krijgen zin om hier te ontspannen. Je kunt duidelijk zien dat dit een woning is waar veel aandacht en liefde ingestoken is. Een designwoning heeft vaak een uitgebalanceerd interieur met elementen die allemaal bij elkaar passen. Dit principe zien we hier terug: de witte kast tegen de wand met daarop een vaas met bloemen, boven de kast een bijpassend schilderij en dit alles staat op een grijze gietvloer die het geheel een industriële touch geeft. Kortom: alles versterkt elkaar in deze kamer. Een woning waarin de bewoners elke dag genieten van het goede leven. Met deze laatste foto sluiten we de tour door het pand af. We hopen dat je net zo enthousiast en geïnspireerd bent als wij. Blijf ons volgen voor mee mooie woonideeën en de leukste woontrends. Be inspired! 

Deze schitterende woning zal je veel inspiratie geven, daarom mag je hem echt niet missen!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!