Prachtig woonhuis met een magische inrichting | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Prachtig woonhuis met een magische inrichting

Stoa. Stoa.
Woonhuis Joosse Moderne woonkamers van Groeneweg Van der Meijden Architecten Modern
Loading admin actions …

Modern, eigenzinnig en volkomen van deze tijd, dat is de manier waarop wij deze schitterende familiewoning omschrijven. Het wordt een rondreis door een wereld van spectaculair design, echt een tour om inspiratie te krijgen. Om helemaal bij de tijd te zijn, hebben de bewoners voor een open design gekozen waar een thuiskantoor deel van uitmaakt. Kijk met ons mee naar de schitterende voorbeelden!

Openheid

Modern, eigenzinnig en volkomen van deze tijd, dat is de manier waarop wij deze schitterende familiewoning omschrijven. Het wordt een rondreis door een wereld van spectaculair design, echt een tour om inspiratie te krijgen. Om helemaal bij de tijd te zijn hebben de bewoners voor een open design gekozen waar een thuiskantoor deel van uitmaakt. Kijk met ons mee naar de schitterende voorbeelden!

Badkamer doorkijk

Hier bevinden we ons in de badkamer en kijken uit op de woonkamer en het thuiskantoor. Deze doorkijk is een schitterende manier om de communicatie binnen de woning te bevorderen. Je maakt eenvoudig contact en dat bevordert de woonsfeer. Het zwart-wit kleurenschema is hier dominant. Een expert helpt je om de sfeer er goed in te brengen. 

Genieten in de tuin

Via de tuindeur, uitgevoerd in luxe hout, stap je zo op het terras. Een fijne plek is de tuin, daar kun je genieten van het lente en zomerweer. Een BBQ hangt hier dus al vroeg in de lucht. Let eens op de afwerking van de handgreep: prachtig modern en slank. Precies passende bij de sfeer en stijl van het huis.

Thuiskantoor

De bewoners van de woning werken vaak thuis en moeten daarom een plek hebben om professioneel aan de slag te gaan. Onder het dak vinden we dit prachtige thuiskantoor. Ook hier vinden we een openheid om van te houden. De ruimte is hier slim ingedeeld met een boekenkast langs de wand. Voor de veiligheid is er een balustrade aangebracht, dit ziet er tevens schitterend uit. In de witte boekenkast zorgen de kaften van de boeken voor de nodige dosis kleur. Meer mooie woonideeën vinden we hier.  

Woonkamer

In de woonkamer kun je chillen en uitrusten van het werk. Woonkamer en werkruimte, die we zojuist zagen, liggen vrij ver uit elkaar in het huis, waardoor je werk en ontspanning in tijd en ruimte uit elkaar kunt houden. Geniet van een goede film of een fijn boek. Hier is de plek om lekker tot jezelf te komen.

Keuken

In de woonkamer kun je chillen en uitrusten van het werk. Woonkamer en werkruimte, die we zojuist zagen, liggen vrij ver uit elkaar in het huis, waardoor je werk en ontspanning in tijd en ruimte uit elkaar kunt houden. Geniet van een goede film of een fijn boek. Hier is de plek om lekker tot jezelf te komen.

Vrijstaand

Dat het een vrijstaande woning betreft maakt de woonsfeer in het huis extra goed. Dit is geen gewoon huis, dit is een woonpaleis. De buitenruimte is immens en biedt de bewoners alle mogelijkheden om te recreëren. Buiten zien we een tuinset staan die bijna verdwijnt naast de enorme gevel links daarvan. De vlonder vormt het terras dat in feite en verhoging boven het weiland is. Een woning in een oerhollandse setting. Daar houden we van! Schitterende ideeën voor je thuis kunt je hier vinden.

Laatste kiekje

Het terras achter is een stuk geringer in oppervlakte, ook de gevel rechts is minder hoog. Dit geeft dit terrein een intiemere sfeer in vergelijking met de buitenruimte die we zojuist zagen. Het uitzicht wordt minder gehinderd door bomen en struikgewas waardoor een open setting ontstaat. We sluiten de tour door dit geweldige huis af. Het heeft een onwerkelijke openheid, ontwerp en sfeer, dit maakt ons fan van het eerste uur! Blijf ons volgen voor meer mooie voorbeelden!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!