Deze schitterende landelijke woning in Ewijk mag je echt niet missen!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Deze schitterende landelijke woning in Ewijk mag je echt niet missen!

Stoa. Stoa.
Interieurontwerp landelijke woning, Ewijk:   door Bob Romijnders Architectuur & Interieur
Loading admin actions …

Bij de inrichting van deze schitterende landelijke woning in Ewijk waren een aantal uitgangspunten in het interieurontwerp van het grootste belang voor de bewoners. Met name de heldere en logische indeling vonden ze belangrijk, maar ook de toepassing van natuurlijke, robuuste materialen en warme kleuren. Het is een landelijk huis geworden met een eigentijdse twist een schitterende sfeer, echt een plek waar je je direct thuis voelt. Het totale ontwerp en de uitwerking daarvan zijn met de grootste zorg gerealiseerd, dat kun je ook echt aan het resultaat zien! Het is een huis dat qua stijl echt een statement durft te maken, maar zonder dat het te excentriek wordt. Kijk snel met ons mee voor de nodige inspiratie!  

Gezelligheid

Het mag geen twijfel leiden dat er hier sprake is van een ongelooflijk gezellige sfeer. Natuurlijk is de grote sfeermaker in deze woonkamer onmiskenbaar de moderne, minimalistische open haard. De haard is al honderden jaren de meest populaire warmtebron, dat komt omdat de warmte die er vanuit gaat met geen enkele andere te vergelijken is (hoewel, misschien met die van de houtkachel). Natuurlijk is deze haard aangepast aan de eigentijdse inrichting, vandaar het minimalistische design. Juist deze ingetogen look geeft de woonkamer een minimalistische visuele kracht, waar je echt rustig van wordt. Gezellig genieten met het hele gezin voor de haard of genieten van een mooie film op tv behoort hier dus echt tot de opties. Een expert laat je alle mooie ideeën van dit moment zien. 

Lentegevoel

Deze lichtval behoort toch wel tot een van de mooiste die we de laatste gezien hebben. Daarbij past dan natuurlijk een schitterende inrichting, let op die meubels, kan het moderner en luxer? Wij zijn fan! De kamer heeft de looks van een designkamer, en dat is ook precies het geval. Je ziet dus dat wanneer je aandacht voor de details hebt, je echt tot geweldige resultaten kunt geraken. Een van de meest in het oogspringen aspecten van deze woning is natuurlijk de grote vaas met de lente bloemen (geen aanrader voor mensen met hooikoorts), daar krijgt je woning direct een lekker lentegevoel van. Deze expert helpt je de woning te bouwen waar je vele jaren in kan wonen. 

Eetkamer

Een plek waar je heerlijk kunt genieten, zeker tijdens de feestdagen of een verjaardag: de eetkamer met een schitterende eettafel. Ook hier zien we een eigenzinnig design, let op de lampen boven de tafel, die hebben een stalen look en doen een stapje in de richting van de industriële stijl. Eigenlijk hebben ze een dubbele lampenkap, wat geeft dat een tof effect!

Leeshoek

De bewoners van deze gave woning zijn fervente leesfans. En dan mag een heuse leeshoek niet ontbreken. Natuurlijk is deze hoek ook erg geschikt om te genieten van het uitzicht, het zonlicht en gewoon om te ontspannen. Let eens op de krukjes: dat ziet er toch altijd gaaf uit, echte klassiekers.

Harmonieuze keuken

In deze woning troffen we deze klassieke keuken. De stijl noemen we maar even voor het gemak Oudhollands meets strak modern. Het grappige is dat de houten elementen met een donkere tint gemixt worden met lichte wanden, tegels en strakke donkere natuurstenen bladen om op te werken. Dat is echt iets van deze tijd, om zulke uiteenlopen de zaken in een ontwerp onder te brengen op een harmonieuze manier. Wij zijn fan!

Bar

Interieurontwerp landelijke woning, Ewijk:  Keuken door Bob Romijnders Architectuur & Interieur
Bob Romijnders Architectuur & Interieur

Interieurontwerp landelijke woning, Ewijk

Bob Romijnders Architectuur & Interieur

Het keukeneiland is erg sfeervol, je kunt er zitten met vrienden en genieten van een drankje. De bar is erg praktisch bij het ontbijt. Je hebt niet altijd zin om de tafel op te maken, dan is de bar de juiste plek om snel te gaan zitten!

Meer eye-catchers

Interieurontwerp landelijke woning, Ewijk:  Gang, hal & trappenhuis door Bob Romijnders Architectuur & Interieur
Bob Romijnders Architectuur & Interieur

Interieurontwerp landelijke woning, Ewijk

Bob Romijnders Architectuur & Interieur

De lampen in het huis zijn de echte eye-catchers. We zagen er net al een paar in de eetkamer, maar hier in de hal zien we er ook twee. Ze hebben echt die strakke look waar we tegenwoordig zo dol op zijn: de donkere tinten passen mooi bij de witte en donker grijze wanden. Er schijnt een bijzondere gloed uit het binnenste van deze bollen!

Badkamer

Interieurontwerp landelijke woning, Ewijk:  Badkamer door Bob Romijnders Architectuur & Interieur
Bob Romijnders Architectuur & Interieur

Interieurontwerp landelijke woning, Ewijk

Bob Romijnders Architectuur & Interieur

We sluiten af met de parel van het huis: de schitterende badkamer met ligbad, douche en sfeervol design. De wastafels hebben die populaire minimalistische look en staan op een fraai houten meubel. In deze badkamer is echt aan alles gedacht om de sfeer optimaal en het genieten groot te maken. We hopen dat je geïnspireerd bent door de voorbeelden. Blijf ons volgen voor meer mooie voorbeelden!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!