Knikwoning met een unieke look | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Knikwoning met een unieke look

Stoa. Stoa.
Knikwoning Moderne huizen van Architectenbureau Jules Zwijsen Modern
Loading admin actions …

Ooit wel eens een knikwoning gezien? Enig idee wat dat voor een woning is? Vandaag kom je er achter als je dit ideabook leest. We nemen je mee naar een schitterende familiewoning in Loenen aan de Vecht, een drop met een schitterende uitstraling. Bij homify zijn we dol op eigentijdse architectuur en eigenzinnige bouwstijlen. We mogen wel zeggen dat we op dat punt met deze woning met de neus in de boter vallen. Kijk snel met ons mee en laat je inspireren. 

Een gave look

Je ziet dat het een woning is met een geheel eigen karakter. De gevel volgt in feite de verschillende richtingen van de straten. Op die manier benadrukt de architectuur de infrastructuur. Dat is een eigentijdse benadering van het huis als onderdeel van de omgeving en stad. Een uniek ontwerp als dit is mogelijk in deze wijk omdat de wijk nog meer uitgesproken woningontwerpen kent. We worden al benieuwd hoe het er hier binnen uitziet. Kijk snel met ons mee. Een expert helpt je om je droomhuis te bouwen.

De hal

Ook binnen is het een unieke design. Deze trap bijvoorbeeld zorgt direct voor een goede binnenkomer. En dan nog het daglicht dat de hele hal tot leven brengt. We zijn dol op deze postmoderne look: eenvoudig, organisch en een combinatie tussen natuurlijk hout en zuiver wit. Echt een hal waar je gasten dol op zijn. De hal is een belangrijke ruimte in de woning want het is het eerste vertrek dat je gasten zullen zien. Vast al wel eens in een hal gestaan die rommelig was, wat vond je toen van de sfeer van het huis? Het antwoord laat zich raden. In deze woning is er wel aandacht voor stijl geweest. Schitterend! Laat je adviseren door een expert.

Trappenhuis

We lopen via de trap naar boven en krijgen direct ene goed inzicht in de openheid en transparantie van het huis. Het is niet voor niets dat de heldere tinten op de muren zijn aangebracht, dat komt omdat deze tinten het daglicht zo sterk weerkaatsten. Een goede manier om je hal, trappenhuis of gang nog lichter te maken. Voldoende raampartijen zijn daarbij een belangrijke zaak. Hier zien we een goed voorbeeld van hoe het kan! A dream come true!

Garage

Je hebt garages en je hebt garages. Dit is toch wel een heel bijzonder exemplaar! De zwarte gebrande lariks is een Japanse uitvinding en doet het tegenwoordig heel goed op de door de minimalistische stijl (oosters) geënthousiasmeerde of gedomineerde huizenmarkt. Deze garage geeft je alle ruimte om huisraad op te bergen, te knutselen en natuurlijk je auto kwijt te kunnen. Deze staat mooi overdekt, waardoor weer en wind maar weinig speelruimte hebben. Een goede aanvulling op een schitterende woning. Meer mooie ideeën voor rond je huis kun je hier vinden. 

Tuin

Tot slot dan hier een prachtig kiekje van de tuin. Een groot gazon en een open look maken deze plek tot een van de favorieten van de bewoners. Iedereen wil toch een tuin tot zijn of haar beschikking hebben in de zomer. Dat is vooral voor de bewoners van het grootstedelijk gebied een idylle. Als je zo’n fijne tuin tot je beschikking hebt dan behoor je echt tot de lucky few. Deze tuin is erg mooi vanwege de eenvoud en de kleurrijke bloemen die er in te zien zijn. Het is een tuin waar je nog veel aan kun veranderen, wij denken aan een mooie vijver. Wat je ook doet, zorg dat het helemaal bij je past. 

We nemen afscheid van de woning. Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij en erg geïnspireerd. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën. Deze woning ziet er echt cool uit!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!