Een ruimte opdelen? 16 inspirerende ideeën! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een ruimte opdelen? 16 inspirerende ideeën!

Johan van Dijk Johan van Dijk
K2 van Kriptonite
Loading admin actions …

Een aparte ruimte zonder muur. Misschien is dat wel een beetje een vage omschrijving, maar zodra je 16 inspirerende ideeën voorbij hebt zien komen, dan weet je exact wat we bedoelen. We gaan het namelijk hebben over prachtige manieren om je ruimte goed te verdelen. Uit een zeer divers overzicht van stijlen en experts hebben we deze foto’s gekozen. En er zit vast wel een voorbeeld bij dat perfect past bij jouw huis.

1. Stalen buizen

Stalen buizen kunnen in een modern interieur de ideale manier zijn om twee ruimtes van elkaar te scheiden. Ook erg leuk toepasbaar bij een industriële stijl!

2. Glazen wand

Casa modular Moderne badkamers van ClickHouse Modern
ClickHouse

Casa modular

ClickHouse

Een glazen wand kan ook een prachtig effect geven. Hier in de badkamer wordt het gebruikt voor de douche, maar dit concept kun je op elke plek in je huis toepassen.

3. Hout

Een constructie van hout kan de authentieke sfeer heel erg verhogen. Deze woonkamer vormt daar het levende bewijs van.

4. Doorkijkje

Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van homify Modern Hout Hout

Een afscheidingswand mag gerust doorkijkjes opleveren. En dat zie je hier prachtig in beeld gebracht!

5. Lekker industrieel

Wat een sfeer kun je hier zien! Lekker industrieel en dat effect wordt door de witte palen nog meer gestimuleerd.

6. Kamerscherm

De meest simpele manier om aparte ruimtes te creëren, is het plaatsen van een kamerscherm. En met zo’n uniek exemplaar als dit fantastisch om te zien.

7. Kamerscherm en planten

We zien hier nog een kamerscherm, alleen nu in combinatie met planten. Ook weer zo’n idee waar je misschien nog wel nooit aan hebt gedacht.

8. Intieme sfeer

In hoge en open ruimtes kun je je soms een beetje verloren voelen. Een leuke afscheidingswand kan dan net voor een iets meer intieme sfeer zorgen. Op een erg mooie manier kun je dat hier zien.

9. Industrieel en modern

Een wand als deze is zowel modern als industrieel. Stel je vooral eens voor hoe het er uit zou zien zonder deze glazen muur! Verder is dit natuurlijk ook een eetkamer waar je heerlijk van kunt genieten.

10. Multifunctioneel

K2 van Kriptonite

Een afscheidingswand multifunctioneel maken kan op deze manier. Een aparte boekenkast heb je nu niet meer nodig!

11. Pilaar

Heb jij zo’n pilaar in je huis die je eigenlijk een beetje in de weg staat? Met deze oplossing maak je er juist een hele functionele plek van!

12. Bij de trap

Heb je een trap die je net iets te kaal is en een beetje verloren is in de ruimte? Met deze fraaie houten wand maak je er een uniek geheel van.

13. Modern

Lekker modern is dit beeld. Een erg goede oplossing die vooral voor extra diepte zorgt.

14. Wow!

Voor het echte wow-effect moet je hier zijn. Ook weer een prachtig voorbeeld van het aangenaam verdelen van de verschillende ruimtes in je huis. Het zorgt ook hier weer voor heel erg veel extra diepte.

15. Buiten

Een inspirerend scherm hoef je niet alleen binnenshuis te zoeken, ook buiten kan het namelijk voor een spectaculair effect zorgen. Deze oplossing is zowel artistiek als praktisch. Het zonlicht wordt een beetje gedimd en als je hier loopt heb je het gevoel dat je in een moderne rozenboog bent beland!

16. Staaldraad

We sluiten de lijst af met deze leuke oplossing waarvoor staaldraad is gebruikt. En dat je dit niet alleen in een modern interieur kunt gebruiken, bewijst deze foto wel! Bovendien is het ook nog eens heel erg goedkoop. De moeite waard om even over na te denken!

Heb je een goed beeld gekregen van alle mogelijkheden op het gebied van ruimteverdelers? Voor nog meer wooninspiratie kun je hier ook nog even verder gaan kijken.

Welk voorbeeld spreekt jou het meeste aan? We zijn benieuwd! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!