Authentieke charme met moderne toevoegingen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Authentieke charme met moderne toevoegingen

Johan van Dijk Johan van Dijk
Minimalistische gangen, hallen & trappenhuizen van homify Minimalistisch
Loading admin actions …

Hoe kun je authentieke charme op een schitterende manier combineren met moderne toevoegingen? Je kunt in dit prachtige appartement beginnen! De architecten van Officina8a uit het Italiaanse Turijn hebben namelijk een prachtig voorbeeld ontworpen van een huis dat het levende bewijs vormt van de combinatie van authentiek en modern. Laat je door deze prachtige beelden heerlijk inspireren en wie weet ga je wel aan de slag om zo’n prachtige woonruimte voor jezelf en je gezin te creëren. Laten we niet langer wachten en snel eens gaan kijken naar dit bijzondere eclectische huis.

Entree

Minimalistische gangen, hallen & trappenhuizen van homify Minimalistisch

De gang van dit huis vormt een mooie entree die al op subtiele wijze een voorproefje geeft van de sfeer en de stijl die in de woning te vinden is. Een bijna minimalistische gang die door de vorm, de vloer en de deuren toch ook iets heel erg authentieks uitstraalt. Werkelijk waar het beste van oud en nieuw is hier met elkaar gecombineerd. En dat is natuurlijk nog maar het begin!

Origineel plafond

Minimalistische keukens van homify Minimalistisch

Het meest authentieke in dit huis is toch wel het prachtige houten plafond. Een heerlijk origineel element dat door het ontwerp een hele specifieke sfeer geeft. Want juist de meer moderne elementen laten dit plafond er extra uit springen. De eethoek heeft zich daar ook volledig op aangepast: de tafel is best wel klassiek en rustiek te noemen, maar de stoelen zijn dan weer super modern. En dat zorgt dan weer voor een eclectisch beeld waar je je vingers bijna bij aflikt.

Minimalistische keuken

Minimalistische keukens van homify Minimalistisch

Een klassiek geïnspireerde keuken zou in dit huis voor een truttig beeld zorgen en daarom is juist gekozen voor het compleet tegenovergestelde van klassiek en rustiek: een minimalistische keuken. Een heerlijke lichte plek om lekker te kunnen koken. Maar ook hier vind je een verrassing die je nu nog niet kunt zien.

Oude balk

Minimalistische keukens van homify Minimalistisch

De oude balk van het plafond maakt hier net het verschil en laat zien dat we in een oud huis zijn. En die balans was de verrassing die we je erg graag willen laten zien. De houten vloer verhoogt dat rustieke gevoel nog net iets meer. Een heerlijk idee voor iedereen die op zoek is naar een moderne keuken in een oud huis.

Leuke kinderkamer

Minimalistische slaapkamers van homify Minimalistisch

Dat hier een gezin met kinderen woont, mag duidelijk zijn als je deze leuke kinderkamer ziet. De ruimte zelf is redelijk neutraal en de aankleding laat zien dat dit de ideale plek is voor kinderen. Maar aan de toekomst is ook gedacht. Zonder al te veel moeite kun je door alleen de meubels te veranderen hier een tienerkamer inrichten. En zo is het altijd goed om vast vooruit te denken als je een kinderkamer inricht.

Slaapkamer voor de ouders

Minimalistische slaapkamers van homify Minimalistisch

Als we het over sfeer en stijl hebben, dan hebben we het ook over de prachtige slaapkamer voor de ouders. Vooral de mooie houten vloer is zo’n authentiek element dat je niet mag missen. De rest van de ruimte is daar op een sobere manier op aangepast. En meer heb je hier eigenlijk ook niet nodig, het is zo al een plaatje.

Bonte tegels

Minimalistische badkamers van homify Minimalistisch

Wel vaker blijkt de badkamer grote verrassingen op te leveren. En met deze bonte tegels is dat hier ook weer het geval. Een heerlijke omgeving om een ontspannende douche te nemen. Wat geven die tegels hier trouwens ontzettend veel sfeer! De warmte komt je daarom ook hier weer tegemoet. En dat zie je eigenlijk overal in het appartement. Wij zijn er van onder de indruk en hopen dat jij er ook zo over denkt.

Op zoek naar meer inspirerende appartementen? Sla dit leuke project dan ook niet over!

Enthousiast geworden door deze beelden? We vernemen je reactie graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!