Minimalistisch en rustiek in één appartement | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Minimalistisch en rustiek in één appartement

Johan van Dijk Johan van Dijk
Minimalistische keukens van Perfect Space Minimalistisch
Loading admin actions …

Minimalisme combineren met rustieke elementen? Dat levert prachtige plaatjes op! En dat is in het appartement waar we nu een kijkje gaan nemen zeker het geval. Misschien zit je nu wel te denken hoe je zo’n sfeer tot stand kunt brengen. De beelden kunnen in dat geval het beste antwoord geven. En daar kun jij uiteraard weer je voordeel mee doen! Deze stijl kunnen we namelijk adviseren voor iedereen die heerlijk eigentijds wil wonen. Kijk daarom maar met ons mee naar het prachtige resultaat van de werkzaamheden van de interieurarchitecten van Perfect Space uit de Poolse hoofdstad Warschau.

Bijzondere sfeer

Bij binnenkomst in het huis word je gelijk gegrepen door de bijzondere sfeer. De posters aan de muur helpen daar uiteraard aan mee. En die fraaie combinatie tussen minimalistisch en rustiek valt ook direct op: strakke witte muren in combinatie met een warme houten laminaatvloer. Een heel erg goed begin dat gelijk naar meer smaakt!

Eclectische woonkamer

In een huis als dit verwacht je natuurlijk een eclectische woonkamer. En die verwachting komt dan wat ons betreft ook zeker uit! Een erg eigentijdse sfeer kenmerkt de ruimte namelijk. Hier wil je toch lekker op de bank neer kunnen ploffen? Heel bijzonder is ook hoe het minimalistische hier duidelijk aanwezig is en dat er toch veel ruimte over is gelaten voor planten en accessoires. En een aangenaam balkon grenzend aan de woonkamer maakt het er ook zeker niet minder aantrekkelijk op.

Open concept

Zoals zo vaak in een appartement, is hier ook sprake van een open concept. En toch is de keuken een redelijk zelfstandige ruimte geworden doordat de bank duidelijk als een scheiding dienst doet. Doordat de keuken in een hoek ligt, wordt dit effect nog meer gestimuleerd. Ook opvallend is de donkere houtkleur van de kozijnen. Dat versterkt het rustieke effect nog meer.

Minimalistische keuken

Het meest minimalistische in het huis is waarschijnlijk de keuken. Wat een mooie lichte en witte ruimte! De kleine bar zorgt dat je ook hier heerlijk kunt werken of studeren. Lekker met een kop koffie kun je hier ongestoord je gang gaan. Verder is dit ook een leuke plek om gezellig met z’n tweeën een vorkje te prikken. En let ook vooral even op de verlichting die hier zorgvuldig is aangebracht. Dat zorgt voor nog meer sfeer zodra het donker wordt.

Het balkon

Dit heerlijke beschutte balkon wens je iedere appartement bewoner toe. Wat heerlijk om de deuren zo wagenwijd open te kunnen zetten. Zo geniet je in de zomer heerlijk van het mooie weer zonder daarvoor de deur uit te hoeven gaan. En door de overdekte ligging zal de eerste de beste regenbui je ook niet uit het veld slaan.

Ontspannen slapen

Een flinke portie rustieke inspiratie ontbreekt ook in de slaapkamer niet. Je kunt hier heerlijk ontspannen slapen en genieten van een mooie ruimte. En dat een fotolijstje niet altijd aan de muur hoeft te hangen zie je hier wel. De lijsten geven namelijk juist doordat ze op de grond staan zo’n ontzettend leuk effect. Let ook even op de kleedjes aan weerszijden van het bed. Zo krijg je nooit koude voeten als je opstaat.

Lekker in bad

We sluiten onze rondleiding af in de prachtige badkamer. Je kunt hier lekker in bad en ondertussen wederom genieten van de prachtige combinatie van rustiek en minimalistisch. Het hout in het wastafelmeubel zorgt namelijk voor dat bijzondere rustieke randje. Wat een heerlijke sfeer! Een prachtige kroon op het werk van de interieurarchitecten.

Ben je aangenaam verrast door dit huis en wil je nog zoiets leuks zien? Neem dan ook in dit inspirerende appartement even een kijkje.

Is deze stijl iets voor jou? We zijn benieuwd naar je reactie! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!