5 bamboevloeren voor binnen- en buitenruimtes | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

5 bamboevloeren voor binnen- en buitenruimtes

Stoa. Stoa.
Bamboe buiten vloeren Tropische hotels van Eco-Logisch Tropisch
Loading admin actions …

Eco-logisch heeft een typisch motto: verboden voor geitenwollensokken, dit is natuurlijk gekscherend bedoeld. Maar wat bedoelen ze er precies mee? Het bedrijf is ervan overtuigd dat milieuvriendelijke producten voor iedereen bedoeld zijn, en niet alleen voor hippies. Sterker nog, het zou mainstream moeten worden, want de hele wereld heeft baad bij milieuvriendelijke producten. Eco-logisch wil zelf wel idealistisch zijn, want ecologische producten behoren helaas nog niet tot de mainstream. Vandaag gaan we een prachtig product van het bedrijf aan je laten zien, namelijk bamboevloeren, deze zijn robuust en kennen verschillende toepassingen. Kijk met ons mee en laat je inspireren! 

Extreem

Bamboe buiten vloeren Tropische hotels van Eco-Logisch Tropisch
Eco-Logisch

Bamboe buiten vloeren

Eco-Logisch

Het product op de afbeelding heet Bamboo X-treme dit is een massieve plank die in zijn geheel bestaat uit in elkaar geperste bamboestrips. Noem een toepassing en deze vloer is er geschikt voor. We zien hem hier buiten worden toegepast. Hij vormt de vlonders rond het zwembad, een luxe op zich. Deze vloer heeft een hoge duurzaamheidsklasse, de hoogste die er in de EU te vinden is. Via een specialistisch proces wordt deze hoge kwaliteit bereikt. Naast robuust, is de vloer erg esthetisch en past hij goed bij luxe, maar ook bij alledaagse inrichtingen. In dit geval ligt hij zelfs bij een zwembad, de ideale plek om in de zomer jezelf de nodige verkoeling te geven. En als je uit het water stapt heb je de nodige grip door deze schitterende vlonders, waardoor comfort en veiligheid hand in hand gaan.

Ruimtelijk

Bamboe buiten vloeren Tropische hotels van Eco-Logisch Tropisch
Eco-Logisch

Bamboe buiten vloeren

Eco-Logisch

De bamboevloer is natuurlijk op verschillende manier te leggen, maar deze wijze is wel heel erg mooi. Hij biedt de ondergrond waarop de prachtige meubels links neergezet kunnen worden, laat de zon maar komen! In de verte zien we het mediterraanse gebouw dat ons direct in een vakantiestemming brengt. De lijnen van de vloer zorgen voor een ongekende visuele gerichtheid en ruimtelijkheid in deze buitenruimte. De schitterende kleur van de vloer oogt natuurlijk en verhoogt de comfortabele sfeer op dit vlonder terras.

Andere hoek

Bamboe buiten vloeren Tropische hotels van Eco-Logisch Tropisch
Eco-Logisch

Bamboe buiten vloeren

Eco-Logisch

Vanuit een andere hoek krijgen we een goed zicht op de sfeervolle omgeving. Je wilt toch direct een duik nemen in dit prachtige zwembad! Of heb je misschien meer zin om te zonnen! Het kan allemaal. Links zien we een prachtige sculptuur die extra sfeer geeft aan deze mediterraanse ambiance. Eventueel genieten van een cocktail in de schaduw kan ook, want via deze prachtige bamboevloer loop je comfortabel naar het poolhouse. Deze vloer is erg robuust en het materiaal kan tegen water, geen overbodige luxe bij een zwembad! 

Binnen

Bamboe buiten vloeren Scandinavische hotels van Eco-Logisch Scandinavisch
Eco-Logisch

Bamboe buiten vloeren

Eco-Logisch

De bamboevloer is niet alleen geschikt voor buitentoepassingen ook binnen heeft hij een grandioze visuele uitwerking. Zoals hier in deze relaxruimte, waar een onze aandacht uitgaat naar het hangbed in het centrum van de ruimte. Natuurlijk kun je er ook gewoon even op relaxen, bijvoorbeeld met een goed boek. De geknoopte touwen hebben een mooie visuele dialoog met de donkere, temperamentvolle houten vloer. Deze laatste geeft een tropische sfeer aan dit vertrek, waardoor er echt een intieme sfeer ontstaat!

Nederlands

Venco Campus Landelijke congrescentra van Eco-Logisch Landelijk
Eco-Logisch

Venco Campus

Eco-Logisch

Op de afbeelding zien we een toepassing van de vloer in Nederland, het bewijs hoe veelzijdig dit bamboe is. Ook in het noordelijke klimaat houdt het bamboe zich sterk en is daardoor zeer slijtvast. Over de sfeer die bamboe uitstraalt hoeven we niet te twisten, want die is overal even mooi. Natuurlijk gaat ook in Nederland na de regen de zon weer schijnen, waardoor je ook hier heerlijk kunt genieten van de zon.

Tot zover deze prachtige vloeren van bamboe. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Heb je dringend inspiratie nodig voor de inrichting van je huis? Neem dan hier eens een kijkje, je vindt er allerlei prachtige ideeën!

Dylan & van Laatum leveren geweldige interieurconcepten en realiseren een topinterieur voor je. Bekijk hier hun projecten!

Prachtige vazen met een unieke sfeer vind je hier.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!