Een rommelig terras werd een prachtige plek voor ontspanning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een rommelig terras werd een prachtige plek voor ontspanning

Stoa. Stoa.
Klassieke balkons, veranda's en terrassen van Perfect Space Klassiek
Loading admin actions …

Je kent het wel, zo’n terras waar nauwelijks iets mee gebeurt, maar waar je zoveel aan zou kunnen hebben. Heel veel mensen willen graag een terras, zeker als ze in de grote stad wonen, waar tenslotte maar heel weinig woningen met riante achtertuinen zijn. Vandaag laten we je zien hoe een rommelig terras een prachtige plek werd om te genieten. De bewoners wilden al heel lang dat er iets aan het terras zou gebeuren. Nu is het dan eindelijk zo ver: het project is gerealiseerd! Kijk snel met ons mee en laat je inspireren door de mooie ideeën!

Oude situatie

Ja het behoeft nauwelijks nog een uitleg, niet waar? Een buitenruimte waar je niet graag gaat zitten om te genieten van het lekkere weer. Het is ongezellig en van een inrichting kunnen we nauwelijks spreken. De stalen pergola heeft een zeker potentieel, maar hoe blijft de vraag. Een van de zaken die direct weg moeten zijn de sfeerloze tegels. Dat kan toch een stuk beter! We laten je graag het nieuwe design zien! Trouwens, een expert kan je helpen een nieuwe look aan je tuin of terras te geven.

Uitzicht

We laten je nog niet het totale resultaat zien, wel alvast dit schitterende uitzicht. Over de daken van de stad kijk je uit en in de nachtelijke hemel zie je de sterren. Erg sfeervol ook dat de heggen in bakken naast de railing geplaatst zijn. Dan krijg je opeens een natuurlijke vibe op je terras. Een buitenruimte als deze is een must in de grote stad. Dan gaat de avond echt voor je leven! Nu is het tijd voor de grote onthulling. Weet je wel dat een expert je kan helpen om je nieuwe huis vorm te geven!

Geweldig resultaat

Het was het wachten waard, toch? Deze nieuwe ruimte is totaal onherkenbaar en supermooi! Zoals je al weet is het uitzicht geweldig, maar de sterrenhemel had je nog niet gezien! En met zo’n prachtige hemel boven je komt ineens het idee op om telescoop aan te schaffen. Zo kun je vanaf het nieuwe terras genieten van de planten en de vallen de sterren. Je hoeft alleen maar een wens te doen en de experts helpen je om een geweldige woning te ontwerpen.

Contrasten

Een hoogwaardige designstijl heeft altijd excellente details. Die hoeven niet uitbundig te zijn, maar als je goed kijkt zul je ze altijd tegenkomen. Het moderne terras heeft ook schitterende details die we je graag willen laten zien: let eens op deze schitterende witte kiezelstenen. Het is een gaaf idee om deze stenen boven op een lichtstrook te leggen, want dat zorgt voor speciaal licht effect, hier op de foto te zien. In het ontwerp van het nieuwe terras zijn ook een aantal opvallende contrast verwerkt: de bruine houten vlonder naast de kiezelstenen. Zo breng je het terras helemaal tot leven!

Verlichting

Tot slot staan we even stil bij het belang van een bijzondere verlichting. Wat een verlichting bijzonder maakt hangt van vele factoren af. In het geval van ons nieuwe terras is het vooral de ingetogenheid van de verlichting die het verschil maakt. Omdat er al een aanzienlijk verlichting vanaf de vloer naar boven schijnt, past het om de verlichting boven een lagere lichtintensiteit te geven zodat de lichtsfeer niet ‘over powering’ is. Deze verlichting heeft een golvende bewegen en past door deze ingetogen look zeer goed in het nieuwe concept. We moeten ook vooral de sfeervolle lampjes aan de wand niet vergeten. Het is duidelijk een goed afgemeten designterras waar de bewoners nog vele jaren plezier van zullen hebben. 

We sluiten deze reeks af en hopen dat je net zo geïnspireerd en enthousiast bent als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie woontrends en ideeën. 

Deze woning moet je zien!

Wat vind je van dit terras? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!