Voor & Na: Donkere zolder wordt heldere loft | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor & Na: Donkere zolder wordt heldere loft

Stoa. Stoa.
van Karin Armbrust - Home Staging
Loading admin actions …

We kennen het allemaal wel toch, zo’n oude donkere zolder waar veel ruimte is waar eigenlijk niets zinnigs mee gebeurd. Nou ja, het vertrek fungeert vaak nog wel als rommelhok, maar daarmee heb je het dan wel gehad. Wat zou het nou gaaf zijn als we zo’n oude zolder echt een mooie functie zouden geven. Dat je ook echt iets hebt aan die grote ruimte. Vandaag laten we je zien hoe de bewoners van een heel gewoon familiehuis dit voor elkaar kregen. Ze wilden heel graag een extra kamer voor hun huis, maar hebben nu een complete loft tot hun beschikking! Hoe dat gegaan is laten we je hieronder zien. Laat je inspireren!

Oud en donker

Het lijkt wel alsof we 100 jaar terug in de tijd kijken. Het is echt een superdonkere ruimte, net een tunnel waaraan geen einde lijkt te komen. Toch! Er gloort licht aan het einde van deze donkere zolder: de bewoners hebben het plan opgevat om van deze spelonk een ware loft te maken. Geloof jij dat het ze gaat lukken? Wij weten zeker dat het goed komt met deze ruimte, ook al kun je dat nu nog niet zien. Samen met een expert verbouw je snel je huis

Optimisme

Nu is de zolder al een stuk lichter. Dat is ook niet zo gek, want er is een stuk uit het dak weggebroken. Zo wordt er ruimte voor de nieuwe tijd gemaakt, we bedoelen dat een nieuwe opening in het dak past in het plan van de loft. Het is nu zo goed als zeker: die loft komt er! Er is nog heel wat werk te verrichten, maar ons optimisme groeit met de dag. Meer mooie ideeën voor je droomhuis kun je hier vinden. 

Het werk gaat door

Alles is hier in het werk gesteld om de loft snel klaar te hebben. De bouwmaterialen liggen al klaar en het plastic is geplaatst. We laten de werklieden maar even hun gang gaan, dan komen we terug als ze weer wat verder zijn.

Grote stappen gemaakt

Kijk dat zijn vorderingen! De nieuwe wanden zijn geplaatst, die hoeven straks alleen nog maar hun definitieve tint te krijgen. We kunnen al wel zien dat de indeling heel sfeervol is. Precies wat de bewoners graag wilden. Het is voor een buitenstaander nu al moeilijk te geloven dat dit ooit een oude, aardedonkere zolder was.

Bijna klaar

Yes! Wij snappen deze vibe. We zijn echt enthousiast, bijna verliefd. Je gaat echt fantaseren hoe deze loft eruit gaat zien als alles klaar is. Het is al 100x mooier dan wat het was en het gaat nog gaver worden. Let op die vloer! Dat schept toch direct de juiste sfeer voor een moderne loft. Het is nu al een enorme prestatie van de experts!

Helemaal af!

Nu mogen we toch wel even verliefd worden op het resultaat, niet waar? De loft is helemaal klaar om bewoond te worden. Een geweldig onderkomen voor gasten en voor jezelf natuurlijk! Het grote bed past helemaal bij de setting en ligt geweldig. Het grijs staat goed bij het donkere hout. De doorgang recht voor ons neemt ons mee naar de complete badkamer van deze loft.

Een plaatje

We sluiten onze reis van donkere zolder tot lichte loft af met deze schitterende foto van de badkamer. Een plek waar je gewoon heerlijk kunt relaxen. Qua inrichting is er alles aan gedaan om een Engelse, landelijke feel op te roepen. Daar zijn de expert dan ook echt geslaagd in. Een van de eye-catchers in de ruimte is natuurlijk het grote raam. Weet je nog dat er op de donkere zolder twee kleine ramen waren (we willen het eigenlijk maar het liefst zo snel mogelijk vergeten) waardoor een klein straaltje licht scheen? Dit prachtige raam is ervoor in de plaats gekomen. Zo zie je maar weer, van elke ruimte kun je iets mooist maken. Zeker als je de juiste ideeën opdoet. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën.  

Wat vind je van deze loft? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!