Voor en Na: vijf zeer grote badkamertransformaties | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: vijf zeer grote badkamertransformaties

Johan van Dijk Johan van Dijk
Loading admin actions …

De badkamer opknappen is iets wat je over het algemeen niet zo vaak doet. Maar in het geval van de badkamers die we je zo gaan laten zien, was er geen andere optie mogelijk. Wat in de oude situatie was het eigenlijk niet meer mogelijk om met normaal fatsoen de badkamers te gebruiken. Gelukkig is daar dankzij de juiste experts verandering in gekomen. We laten je dan ook met plezier deze zeer grote badkamertransformaties zien. Kijk lekker mee en kies de mooiste badkamer maar uit!

Voor: de meest vreselijke badkamer

Erger dan dit kan het niet worden: als je hier naar de wc moet dan houd je het liever op, dan dat je van deze ruimte gebruik maakt. Wat moet je hier verder over zeggen? Zo snel mogelijk vergeten en kijken hoe de nieuwe badkamer er uit is komen te zien is de enige oplossing!

Na: inspirerende moderne badkamer

Van de meest vreselijke badkamer naar een van de meest inspirerende moderne badkamers: dat zie je hier! Een heerlijke inloopdouche waar je onder een heerlijke regenstraal kunt staan. En als je hoge nood hebt ben je hier nu ook aan het juiste adres: een toilet en een bidet staan je ter beschikking.

Voor: de tegels vallen van de muren

Before - Bathroom van homify
homify

Before – Bathroom

homify

Een badkamer gebruiken waar je de kans hebt geraakt te worden door een tegel die van de muur valt? Dat is nou ook niet het meest ideale beeld van een badkamer! Laten we hier ook maar snel weer naar de nieuwe ruimte gaan kijken.

Na: strak en fris

Na de verbouwing is een badkamer ontstaan die er strak en fris uit is komen te zien. Lekker badderen in een nieuwe omgeving. Reken maar dat deze badkamer weer heel wat jaren met veel plezier gebruikt kan worden.

Voor: achterhaalde sfeer

Een badkamer met deze uitstraling was misschien pakweg veertig jaar geleden in de mode, maar nu is er sprake van een hopeloos achterhaalde sfeer. Vooral die bruine kleur is om depressief van te worden. Hoe zal de nieuwe ruimte er hier nu uitzien?

Na: lekker eigentijds

De nieuwe badkamer is lekker eigentijds en fris. Wederom is er voor een opvallende kleur gekozen, maar dit groen ziet er toch een stuk leuker uit dan het oude bruin! En vooral die heerlijke stortdouche ziet er zeer aantrekkelijk uit, heerlijk genieten wordt dat.

Voor: een beetje gedateerd

Dit is zeker niet de meest vreselijke badkamer uit dit overzicht. Hier zou je nog wel normaal kunnen douchen, maar alles met elkaar doet het toch een beetje gedateerd aan. Dat kan ook wat leuker.

Na: lekker modern

Deze nieuwe badkamer valt ook weer op door een lekkere moderne en frisse uitstraling. Vooral aan de verlichting is ook heel veel aandacht besteed. Let even op de leuke spiegel: zo kun je altijd lekker licht je klaarmaken voor een nieuwe dag of de dag juist ontspannen afsluiten.

Voor: een bont geheel

Moderne badkamers van Novodeco Modern

Een bijzonder tegeltje op de muur, daar hoeft helemaal niets mis mee te zijn. Maar dit bonte geheel was toch wel een beetje teveel van het goede. Een flinke verbouwing is hier dus ook geen overbodige luxe.

Na: modern en rustiek

Moderne badkamers van Novodeco Modern

De nieuwe badkamer valt op door een zeer fraaie combinatie van moderne en rustieke elementen. De ruimte is heel efficiënt gebruikt door het bad ook als douche in te richten. Zo kun je gemakkelijk een keuze maken: lekker languit ontspannen, of even snel wakker worden onder de stortdouche. Ideaal toch?

We hebben je heel wat verbeteringen kunnen laten zien. En wie weet zit jouw inspirerende droombadkamer hier wel tussen. Als je nog meer leuks op het gebied van badkamers wilt zien, dan adviseren we je om hier ook even te kijken.

Welke badkamer is jouw favoriet? We horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!