Fantastisch glazen huis midden in de natuur

TILL BEHNE TILL BEHNE
homify Moderne keukens
Loading admin actions …

Leven midden in de natuur. Het is voor velen de ultieme droom. En als dat dan ook nog kan met alle moderne gemakken en in zo'n prachtig vormgegeven huis, is dat bijna te mooi om waar te zijn. En toch kan het, getuige dit geweldige glazen huis met veel houten elementen, uit de koker van de Duitse professionals Woody Holzhaus.

Voorkant

Dit geweldige huis bestaat bijna uitsluitend uit glas. Daardoor sta je altijd en overal in contact met de omgeving. Aan de voorzijde vinden we nog een geweldig terras, waar je heerlijk kunt zitten. Het huis is met zijn ruim 70 vierkante meter goed bemeten, en door de open ruimtes voelt het extra ruimtelijk.

Achterkant

Ook aan de achterzijde zien we voornamelijk glas. Hierdoor kan de zon ongeremd door het huis schijnen en is het daardoor van vroeg tot laat lekker licht in huis. En natuurlijk is ook aan de achterzijde door al dat glas het uitzicht geweldig.

Woonkamer

Het grootste gedeelte van dit huis bestaat uit de leefruimte. We zien een ruime en gezellige zithoek met open haard met daaraan vast het eetgedeelte en de keuken. Alles zeer smaakvol gedaan met veel hout en een zacht kleurenpallet.

Eetkamer

De meeste muren van dit huis bestaan uit glas. Alleen die aan de zijkant zijn van hout. Hierdoor heb je toch nog enige vorm van beschutting. Ook zijn er bij alle ramen rolgordijnen, zodat je voor de nodige privacy kan zorgen, mocht dat nodig zijn.

Slaapkamer

Vanuit de woonkamer, daar waar de open haard staat, leidt een smalle gang naar de slaapkamer. Deze is af te sluiten met een praktische schuifdeur. De slaapkamer beschikt uiteraard ook over grote ramen en dus over het zelfde uitzicht en licht. Op de gang zien we nog een kleine glimp van een handige inbouwkast.

Houten plafonds

De plafonds zijn, net als de muren, van hout gemaakt. Hierdoor ontstaat er een fijne, warme en geborgen sfeer. Tegelijkertijd biedt dit een aangenaam evenwicht bij al het glas en creëert het een symbiose met het exterieur.

Keuken

Deze slim ingerichte keuken bewijst dat je op een klein oppervlak ook alles kwijt kan wat je in een moderne keuken nodig hebt. Er is gekozen voor een aangename zachte grijstint waardoor deze keuken heel goed past bij dit toch al geweldige huis.

Tips voor een perfect ingerichte kleine keuken lees je in dit Ideabook. Inspiratie voor je eigen keuken kun je hier op doen. Laat je het liever aan een professional over, geen probleem!

Zie jij jezelf hier wel wonen? Geef je mening over dit huis in de comments.

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!