Moderne parel in een magisch landschap | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Moderne parel in een magisch landschap

Stoa. Stoa.
Villa DA Moderne huizen van reitsema & partners architecten bna Modern
Loading admin actions …

Droom je wel eens van een strakke en splinternieuwe villa met minimalistische trekken en een hagelwitte kleur. Vandaag laten we je zo'n prachtige droomvilla zien. Net opgeleverd staat hij als een parel in het landschap. We hebben prachtige foto's van deze woning, genomen op het moment dat de zon ondergaat. Laten we samen even naar dit prachtige huis kijken. Laat je inspireren! 

Garage

Hier zien we de droomvilla van dichtbij. Zijn strakke minimalistische vormgeving valt direct op. Daarbij is zijn uiterlijk hagelwit en oogt hypermodern. De entree van de villa hier is zeer bijzonder en smaakvol gerealiseerd. We zien een doorgang die leidt tot een ruimte onder het huis, daar bevindt zich de entree. Het licht schijnt door de openingen en raakt de betonnen afrit op een poëtische wijze. Een ding is zeker: deze woning maakt indruk. Voor de bewoners van dit huis moet het een bijzondere ervaring zijn om zoveel woonruimte te hebben en te kunnen leven in een heldere sfeer als deze. Dit prachtige bouwwerk is gerealiseerd door Reitsema & Partners Architecten.

Transparantie

We naderen het gebouw zodat we het nog beter kunnen bekijken. De heldere grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht in de ruime woonvertrekken. Een grandioze sfeer. Transparantie, helderheid en comfortabel woongenot zijn kernwoorden bij deze uitzonderlijk fraaie villa. Het exterieur heeft een kalm kleurenpalet dat direct rustig stemt, als gast voel je je direct welkom. Echt een huis met een gastvrije uitstraling dus! We bestuderen het huis wat langer en komen tot de conclusie, dat de raampartijen van het gebouw bijzonder groot en talrijk zijn, waardoor veel gebruik wordt gemaakt van het zonlicht om het huis te verwarmen: een duurzame en milieuvriendelijke constructie dus. 

In de avond

Nu de avond gevallen is worden de kunstlichten binnen ontstoken en geeft het huis zijn charme prijs. Een prachtig schouwspel van lichte en strakke oppervlakten is het resultaat van de geweldige vormgeving door Reitsema & Partners Architecten. Het pand heeft scherpe randen, waardoor het een ongekende abstracte look heeft. Ondanks deze abstracte vormgeving heeft het gebouw toch een huiselijke uitstraling, dit laatste komt door de mooie grote ramen die ons een blik in het interieur gunnen, waar het warme licht schijnt. Deze cut-out zorgt ervoor dat de massiviteit van de gevel wordt verminderd.

Achterzijde

We kijken hier op de achterzijde van het huis, die ook zeer open is en ons duidelijk toont dat het huis bestaat uit twee niveaus. De gang die we op de eerste foto's zagen zien we nu ook van de andere zijde. Links zien we enkele schuifdeuren die toegang geven tot enkele vertrekken, het bovenste niveau is het grote, open woongedeelte waarin een ongelooflijke transparantie en helderheid heerst. Echt een huis uit je wildste dromen. Er is zelfs een dakterras waarop je in de zomer kunt genieten van de zon en een gezellig familiediner.

Minimalisme

We gunnen je nog een kijkje in de hal die helder monochroom wit is. Natuurlijk moest daar een tegenwicht voor komen, daarom zien we ook een lichte houten vloer en een trap in dezelfde kleur, die de ruimte de nodige warmte geven. Echt een bijzondere binnenkomer die al wat prijst geeft van de magische inrichting van deze droomvilla, maar toch nog veel aan de verbeelding overlaat. Reitsema & Partners Architecten is een bureau dat dromen laat uitkomen, ze zetten je wensen centraal, denken met je mee en houden je persoonlijk op de hoogte van het proces. 

Tot zover deze deze mooie droomvilla. We hopen dat je betoverd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends in de wereld van architectuur en design. 

Arkelwonen Arkelsol creëert prachtige interieurs en zet haar klanten hierbij centraal.  Kijk hier naar de voorbeelden. 

Koperen lampen zijn luxe en erg hot. Kijk hier naar de mooiste ontwerpen!

Prachtige ideeën voor je eetkamer vind je hier!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!