5 kleine en betaalbare doe-het-zelf projecten die je niet mag missen!

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
Apartamento MR — Bairro das Colónias, Lisboa, FMO ARCHITECTURE FMO ARCHITECTURE
Loading admin actions …

Wil je eens wat anders in je huis maar heb je geen zin om veel geld aan nieuwe meubels en accessoires uit te geven. Ga zelf aan de slag. De voordelen hiervan zijn groot… Ten eerste bespaar je geld, den tweede creëer je iets uniek en ten derde is het gewoon leuk om zelf iets te maken.

In dit Ideabook hebben we 5 fantastische DIY ideeën voor je verzameld die weinig kosten waar je zelf mee aan de slag kan.

Veel DIY-plezier!

1. Je huis inrichten

Als je huis is opgeknapt volgt het leukste deel van de verbouwing of renovatie: het inrichten van je huis. Waar plasts je de bank, welke verlichting kies je en hoe bepaal je de kleuren van de muren? Kom je er zelf niet helemaal uit? Raadpleeg een van onze adviseurs.  Zij weten als geen ander wat de laatste trends zijn en hoe je deze het beste in je huis kunt toepassen.

2. Versier een muur

Het kan zo eenvoudig en makkelijk zijn! Met een pallet maak je de mooiste plank voor aan de muur. Het kost weinig en je hebt het zo gedaan! Hier is de plank wit geschilderd, maar je kunt de plank natuurlijk verven in elke die je maar wilt. Een plank als deze zal prachtig staan in een kamer, een kinderdagverblijf, een kantoor, een keuken of een woonkamer. Zet er mooie planten op, een schilderijlijst of kaarsen.

3 Breng oude meubels tot leven

homify Eclectische woonkamers Kasten & dressoirs

Heb je een oud kastje staan en sta je op het punt om hem naar de kringloop te brengen. Doe het niet maar geef de kast een tweede leven. Het oude dressoir op de foto is opeen prachtige manier opgeknapt met een mooie grijswitte kleur en nieuwe deurknoppen.

Meubels met geschiedenis… meubels met een ziel!

4. Boom voor je handdoeken

Wil je je badkamer renoveren? Dan is dit een leuk idee. Zoek in het bos of een park bij jou in de buurt naar een mooie tak en gebruik hem om je handdoeken aan op te hangen.

5. Groene muur

Kan je huis wel wat meer leven en vrolijkheid gebruiken? Dan zal dit idee je zeker aanspreken. Vraag bij het tuincentrum bij jou in de buurt naar fruitdozen of oude groentekistjes en hang ze op aan de muur. Zet er je favoriete kruidenplanten in en maak er de heerlijkste gerechten mee.

Een leuke tip: verf een muur met schoolbordverf en schrijf hier je recepten op of de planning van de week.

Houd je van planten? Kijk dan ook eens in dit Ideabook. Hierin geven we 9 fantastische ideeën voor planten in je huis.

Heb je zelf een goed DIY idee? Laat het ons hieronder weten!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine