De fleurige make-over van een kaal, deprimerend balkon | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De fleurige make-over van een kaal, deprimerend balkon

Stoa. Stoa.
van KELE voy a hacer
Loading admin actions …

Een balkon is in de grote stad een gouden toevoeging aan een woning. In Madrid is dit niet anders. De eigenares van een woning in deze Spaanse stad wilde graag een nieuwe look voor haar balkon, het oude was kaal en een beetje deprimerend. Er moest meer kleur komen in deze grauwe ruimte. En laat het nu net het geval zijn dat dit laatste recentelijk gerealiseerd is. Vandaag laten we je in dit artikel zien hoe makkelijk en effectief een make-over van je balkon gerealiseerd kan worden. Kijk met ons mee naar de mooie voorbeelden en laat je gerust inspireren!

Geen temperament

Dit balkon heeft op z’n minst geen temperament. Als we heel eerlijk zijn is het een deprimerende ruimte waar je totaal geen plezier kunt ervaren aan het design. Dat vindt de eigenares van dit balkon ook. De upgrade moest een tijdje uitgesteld worden, maar nu zijn er dan eindelijk de tijd en de middelen om deze buitenruimte aan te pakken. In Madrid zijn er veel mensen die zweren bij een eigen balkon omdat in zo’n grote stad er maar weinig huizen zijn met een tuin. Een balkon als dit is natuurlijk een geweldige plek om te genieten van het buitengevoel. Je voelt je lekkerder thuis als je ook af en toe een frisse neus kan halen. Samen met een expert ontwerp je snel je droomtuin.

Een hele vooruitgang

Pats! Dat is nog eens een verandering! Van een kale, kleurloze wereld zijn we in een über-fleurige sprookjestuin beland. De meubels hebben een landelijke ontwerptrant en de frisse, aansprekende kleuren zorgen voor een opgewekte sfeer. We kunnen niet geloven dat dit echt hetzelfde balkon is. Je hebt echt het gevoel uit te zijn en op een terras te zitten van een modern establishment. Een leuk detail is het roze bakje met de planten bakjes en de kaarsenhouder.

Mooie overview

Op deze foto hebben we een mooi overzicht van de nieuwe buiten ruimte. Nu heb je echt het gevoel dat je in een mediterraans land bent! Let eens op de bank, donkerbruine houten basis met witte kussen. De vormgeving is strak en heel eigentijds. Leuk om te zien dat de tafel gemaakt is van een oud krat. Dat geeft dit balkon een beetje een industriële of shabby twist. Een expert helpt je altijd met de beste ideeën! 

Mensen houden van… .

Een close-up van de bloemen maakt het in een klap duidelijk waarom de bewoonster zo blij is met haar nieuwe balkon. Deze bloemen zien er toch prachtig uit in hun levendige kleuren! Een goede en relatief goedkope manier om je balkon een stralende lente look te geven. Decoreren met bloemen is subtiel, goed voor het milieu (insecten leven dankzij de bloemen) en het resultaat is krachtig.

Comfort

In de oude situatie (wat zijn we blijf dat die achter ons ligt) ontbrak het sterk aan comfort. Maar met deze schitterende kussen is het allemaal anders geworden op ons balkon. Nu is het echt fijn om te relaxen op de sofa. Gewoon even lekker relaxen is nu zeker een optie!

Nieuwe twist

Gezellig samen buiten eten is iets wat mensen gewoonlijk graag doen. Dat kon op het oude balkon ook, maar erg gezellig was het er niet. Dit ziet er toch een stuk fleuriger uit! En wat een ruimte heb je hier. Zo jammer dat het balkon zo lang niet goed gebruikt is. Maar dat is nu verleden tijd! Met felle servetten maak je van een grijze tafel een echte eye-catcher.

Eenvoud en sfeer

We sluiten af met onze lievelingsfoto. Weet je dat sfeer helemaal niet afhankelijk is van iets dat veel geld kost of moeilijk te realiseren is. Deze foto bewijst het: eenvoudige kleurlampjes gehangen in een plantenrek roepen een sfeer op die ons helemaal in de stemming brengt. Laat de zomeravonden maar komen! 

Laat je inspireren door meer mooie voorbeelden.

Wat vind je van dit balkon? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!