Het ideale kleine appartement | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Het ideale kleine appartement

Johan van Dijk Johan van Dijk
Scandinavische woonkamers van homify Scandinavisch
Loading admin actions …

Het ideale kleine appartement. Bestaat dat? Wij denken van wel! En als er een verkiezing gehouden zou worden, dan mag dit project zeker mee gaan doen. Op een klein oppervlakte is namelijk een heerlijk ruime woonruimte gecreëerd. Stijl en sfeer spatten aan alle kanten van het scherm af en dat kan jou weer de nodige inspiratie geven. Een fraai stukje werk waar de Portugese architecten van Homestories verantwoordelijk voor zijn geweest. Kijk lekker met ons mee en laat na afloop ook even weten of jij vindt of dit het ideale kleine appartement is.

Slaapkamer

Scandinavische slaapkamers van homify Scandinavisch

Waar we meestal in de woonkamer of in de gang beginnen, doen we het nu een keer anders. We laten je namelijk de leuke slaapkamer zien! Een heerlijke ruimte waar de perfecte balans is gevonden tussen een rustieke sfeer en een eigentijdse uitstraling. Daar geniet je direct al van, en stel je eens voor hoe fijn het is om in zo’n ruimte in slaap te vallen. En aan het comfort is ook goed gedacht: in de zomer slaap je hier heerlijk koel dankzij de airconditioning.

Lichtinval

Scandinavische slaapkamers van homify Scandinavisch

Voor we de rest van het huis gaan bekijken, nemen we de lichtinval in de slaapkamer ook nog even goed in ons op. Wat fijn om met zo’n aangenaam licht wakker te kunnen worden. En je ziet hier ook nog beter hoe ontzettend goed de ruimte hier efficiënt is gebruikt. Vooral de afbeelding achter het bed is daarbij een plaatje om te zien.

Blik naar buiten

Scandinavische keukens van homify Scandinavisch

Vanuit de keuken kun je een blik naar buiten werpen. Lekker om zoveel licht te hebben tijdens het koken en die grote ramen geven ook nog eens een heel erg ruim gevoel. De eettafel is naast een plek om te eten dan ook de ideale plek om te werken, te studeren of om ‘zo’ maar even een boek te lezen. Lekker met een kopje koffie of thee… Wat heerlijk om hier te wonen!

Keuken en woonkamer

Scandinavische woonkamers van homify Scandinavisch

We hadden je er al op voorbereid dat het hier niet zo groot is. Daarom is de keuken op een leuke wijze in de woonkamer verwerkt. Of moeten we het juist andersom zeggen? Door te kiezen voor veel wit en optimaal gebruik te maken van de lichtinval, doet het echter heel erg ruim aan.

Sfeer

Scandinavische woonkamers van homify Scandinavisch

De sfeer is erg bepalend in dit appartement. Vanuit dit perspectief blijkt dat nog maar weer eens. Lichtinval, leuke accessoires en rustieke stijl zorgen voor de ideale balans. Extra leuk is het kleedje op de vloer: wat past dat goed bij het laminaat!

Licht

Scandinavische keukens van homify Scandinavisch

We krijgen maar geen genoeg van de grote hoeveelheid licht in dit huis, geniet daar op dit leuke plaatje ook nog maar even van!

Eten

Scandinavische woonkamers van homify Scandinavisch

De eettafel zagen we al eerder, maar had je het leuke bankje ook gezien dat aan de achterkant is te vinden? Een heerlijk huiselijk plekje waar je fijn kunt zitten! En let hier ook nog even op de subtiele tekening op de muur. Ook zo’n extra sfeermaker!

Ontspannen douchen

Scandinavische badkamers van homify Scandinavisch

Ontspannen douchen is hier ook mogelijk. Kijk maar naar de leuke en inspirerende badkamer! Ook hier is aan de stijl en sfeer weer zo ontzettend veel aandacht besteed. Rustiek en modern gaan weer hand in hand met elkaar. En ook hier is de beperkte ruimte weer optimaal gebruikt. Uiteraard zorgt de spiegel voor een nog groter ruimtelijk effect. Wederom zeer geslaagd!

Dat klein heel erg fijn kan zijn, wordt op deze manier maar weer eens bewezen! Voor meer kleine appartementen met een grootse uitstraling kun je bij ons natuurlijk terecht. Dit leuke huis moet je dan ook zeker even gaan bekijken.

Wat vind jij van dit project? We horen je reactie graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!