De mooiste slaapkamers van dit moment

Stoa. Stoa.
Familiehuis, Amsterdam Zuid, Binnenvorm Binnenvorm Moderne slaapkamers
Loading admin actions …

We presenteren je vandaag de mooiste slaapkamers van dit moment. Kamers met een inrichting waar je van droomt, die prachtig vormgegeven zijn door de beste Nederlandse ontwerpers. Natuurlijk laten we je deze ontwerpen zien om je te inspireren, want er is tegenwoordig zoveel design dat het soms wel handig is om een aantal voorbeelden aangereikt te krijgen. De slaapkamers zijn in verschillende stijlen ingericht, zodat er voor ieder wat wils is. Hoewel ze gevarieerd zijn hebben ze ook overeenkomsten, zo is er telkens gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en comfortabele meubels, waardoor het persoonlijk comfort in de kamers bijzonder hoog is. Kijk met ons mee en haal er de nodig inspiratie uit. Have fun!

Rustiek en minimalistisch

Deze slaapkamer bevindt zich in een oude langgevelhoeve, een bijzonder historisch gebouw dat door FilipTackdesignoffice prachtig gerenoveerd is, zodat deze weer jaren lang bewoond kan worden naar de huidige wooneisen. Ondanks het respect voor de authentieke sfeer van de hoeve heeft men de moderne wooncriteria ook willen halen, waardoor het verschil tussen vroeger en nu bijzonder groot is. We zien hier de grootste slaapkamer, deze vormen samen met de badkamer één open ruimte, waardoor een bijzonder vrije sfeer ontstaat. Aan het plafond zien we de rustieke balken, deze zijn authentiek en passen prachtig bij het hemels witte minimalistische design van de slaapkamer. 

Eclectisch en industrieel

homify Industriële slaapkamers

BRICKS Amsterdam wist met deze prachtige slaapkamer een schitterende industriële slaapkamer te creëren die veel passie en vakmanschap uitstraalt. Door de vele bijzondere accessoires, objecten, wanddecoraties en strakke design krijgt de ruimte een eclectische feel, waarin creativiteit en woongenot de hoofdtoon voeren. Let ook even op de prachtige kozijnen: superstrak en temperamentvol zwart! BRICKS Amsterdam wil graag een compleet concept leveren, waardoor je als klant niets hoeft te doen, dan bij de oplevering de sleutel in het slot te steken en deze even rond te draaien (turnkey service). Deze bijzondere slaapkamer is deel van een gloednieuwe loft die ook door deze studio is ingericht en in dezelfde stijl. In deze slaapkamer word je direct in de 21ste-eeuw geplaatst, zodat je ten volle kunt genieten van het moderne leven!

Zacht en rustig

Slaapkamer met eiken kasten homify Industriële slaapkamers

Ben je een persoon die houdt van rust en zachte kleuren, en heb je zo nu en dan behoefte om je even op je slaapkamer terug te trekken, de drukte van het huishouden even te ontvluchten? Dan is deze slaapkamer echt iets voor jou! Het bed biedt je alle comfort die jij je maar wensen kunt. Rechts zien we een prachtige lage inbouwkast waar zelfs een bankje in gerealiseerd is, waardoor jij eenvoudig schoenen en sokken aan kunt trekken, het ziet er ook erg mooi uit. Direct naast het bankje in de kast treffen we een witte monochrome wand, aan de achterkant hiervan zijn prachtige lichthouten kastjes bevestigd, met een minimalistische vormgeving en witte fronten, daar kun je de badspullen in opbergen. Daarnaast brengt de wand ook een duidelijke scheiding aan tussen het slaap- en badgedeelte. Let even op de prachtige mintgroene wand achter het bad, een betere kleur voor een relaxkamer als dit kunnen we ons niet voorstellen. De sfeervolle bescheiden ramen boven de inbouwkast en scheidingswand geven je voldoende daglicht, zodat de sfeer in de badkamer prachtig helder en transparant is. Een droomkamer dit!

Jaren twintig kamer

Familiehuis, Amsterdam Zuid, Binnenvorm Binnenvorm Moderne slaapkamers

In Amsterdam Zuid is een jaren twintig pand met tuin en dakterras prachtig door Binnenvorm verbouwd. Dit bureau verzorgt interieuradvies en vormgevingsconcepten. Ook begeleiden ze je bij de realisatie van je woning, inclusief het ontwerp voor de inrichting. In dit prachtige historisch pand wisten de interieurarchitecten van Binnenvorm een warme en huiselijke woning te creëren. Natuurlijk is het behoud van de authentieke sfeer van dit soort panden, tijdens een renovatie, van het grootste belang. Dit punt is dan ook bij deze renovatie in acht genomen. Het pand moest echter een modern woonhuis worden, dus enige aanpassingen waren gewenst. In deze slaapkamer herinneren het hoge plafond, de hoge ramen en de ingetogen kleuren van de inrichting ons aan het feit dat we in een jaren twintig woning zijn. Ook de lampjes, met zijn industriële uitstraling heeft de ingetogen retro feel die past bij een huis uit begin twintigste eeuw. In deze kamer kun je dromen over het roemruchte verleden van de stad Amsterdam en fantaseren over de geschiedenis van het huis. Natuurlijk kom je in deze kamer helemaal tot rust, want het kalme kleurenschema is daar speciaal op uitgezocht.

Tot zover de mooiste slaapkamers van dit moment. We hopen dat je geïnspireerd bent en wensen je alvast veel plezier met je nieuwe slaapkamer. 

Oude jaren dertig woning krijgt hedendaags interieur: zie hier het resultaat! 

Hoe ziet jouw droomslaapkamer eruit? Laat een reactie achter bij de comments!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine