Fantastisch gerenoveerd en uitgebreid huis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Fantastisch gerenoveerd en uitgebreid huis

Stoa. Stoa.
Property Renovation and Extension, Clapham SW11 Moderne huizen van TOTUS Modern
Loading admin actions …

Gelegen in Clapham, Zuid-West Londen ligt een spectaculaire en weelderige woning. Deze familiewoning bestaat uit 6 slaapkamers en heeft maar liefst 5 verdiepingen. De enorme omvang van de woning is indrukwekkend. Het huis wordt door een jong gezin die het pand recentelijk een grote renovatie en uitbreiding heeft geven. Nu is het een woonpaleis geworden. 

De experts van Totus krijgen de opdracht de plannen van de bewoners uit te voeren. Tijdens de make-over kreeg de woning een grotere keuken en werd de kelder gesaneerd. De woning is volkomen gestript en eigenlijk opnieuw opgebouwd. Ook werd er een mooi hoogteverschil in de kamer aangebracht zodat er een bijzondere sfeer ontstond. Het resultaat is een weelderig, designer-interieur met een eigentijdse twist. Benieuwd naar de mooie voorbeelden? Kijk dan met ons mee naar deze schitterende woning.

Blik op de gevel

Property Renovation and Extension, Clapham SW11 Moderne huizen van TOTUS Modern
TOTUS

Property Renovation and Extension, Clapham SW11

TOTUS

We krijgen een mooie indruk van de geschiedenis van de woning. Die stenen gevel verraad een lange geschiedenis. Het is dan ook niet verwonderlijk dat om de zoveel tijd een make-over van dit huis een must is. Bij de aankoop van deze Engelse woning wisten de bewoners waar ze aan begonnen en waar het heen moest met het pand. Ze wilden deze oude familiewoning een prachtige nieuwe look geven. De schuifpui verraad hier al een beetje hoe de sfeer binnen zal zijn. En we kunnen al een blik in het interieur werpen. Het is de witte tint van de deurposten die maakt dat de deuren goed passen bij de authentieke stenen. Laten we even binnen gaan kijken. Een expert helpt je met het bouwen of verbouwen van je droomhuis.

Woonkamer

Property Renovation and Extension, Clapham SW11 Moderne mediakamers van TOTUS Modern
TOTUS

Property Renovation and Extension, Clapham SW11

TOTUS

Wat vind je van deze woonkamer? Is hij niet lekker ruim! Het is een kamer waar je echt heerlijk veel bewegingsruimte hebt. Een van de gaafste dingen in deze kamer is de grote projectie op de muur! De bewoners zijn onverbeterlijke filmfans en wilden graag een levensgroot scherm om hun films op te kijken. Dan is een gewitte muur de perfecte oplossing om de films met hulp van een beamer op te vertonen. Dit is de droom van vele filmfanaten.

Zitkamer

Property Renovation and Extension, Clapham SW11 Moderne woonkamers van TOTUS Modern
TOTUS

Property Renovation and Extension, Clapham SW11

TOTUS

We zijn hier in de zitkamer. Een plek om te genieten van de vele accessoires en het gemak dat je hier hebt. Plof neer op de sofa of in de fijne zit. De verlichting is hier helder en zorgt voor de juiste sfeer voor een goed gesprek. 

Daglicht

Property Renovation and Extension, Clapham SW11 Moderne woonkamers van TOTUS Modern
TOTUS

Property Renovation and Extension, Clapham SW11

TOTUS

Daglicht is natuurlijk onmisbaar in een eigentijds interieur. Het is hier volop aanwezig en brengt de kleuren tot leven. We kijken naar beneden in de hal. De woning heeft een hoogte verschil gekregen tijdens de renovatie, zo ontstaat er een bijzondere dynamiek in het interieur. Laat je inspireren door de experts van dit moment. 

Keuken

Property Renovation and Extension, Clapham SW11 Moderne keukens van TOTUS Modern
TOTUS

Property Renovation and Extension, Clapham SW11

TOTUS

Ooit zo’n mooie heldere keuken in een oud huis gezien? Eigenlijk is het zo dat de woning weer een nieuwe look gekregen heeft, dus kunnen we dan nog wel over een oud huis spreken? Misschien is het beter te spreken over een huis met oude roots. Hoe dan ook, in deze keuken kook je gezellig samen aan het keukeneiland en is er zelfs een tv om tijdens het ontbijt het ochtendnieuws te zien.

De trap

Property Renovation and Extension, Clapham SW11 Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van TOTUS Modern
TOTUS

Property Renovation and Extension, Clapham SW11

TOTUS

Via deze schitterende trap in Scandinavische stijl kom je op de bovenste verdieping waar je kunt genieten van de ontspanning. Laten we snel naar de slaapkamer gaan.

Persoonlijke touch

Property Renovation and Extension, Clapham SW11 Moderne slaapkamers van TOTUS Modern
TOTUS

Property Renovation and Extension, Clapham SW11

TOTUS

De sfeer in deze slaapkamer vinden we echt gaaf. Het schilderij boven het bed zorgt voor een bijzondere, persoonlijke touch. Het zware bed komt mooi naar voren in de witte kamer. Denk je dat je hier lekker tot rust komt?

De badkamer

Property Renovation and Extension, Clapham SW11 Moderne badkamers van TOTUS Modern
TOTUS

Property Renovation and Extension, Clapham SW11

TOTUS

De trots van het huis is de badkamer. Je kunt hier lekker zitten op het bankje. Een goede manier om te ontspannen en ontsnappen aan de hectiek van alledag. De lay-out van deze douche is über minimalistisch. Wat een effect! 

We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen voor meer gave trends en ideeën.

Wat vind je eigenlijk van deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!