Een modern appartement als ideale inspiratiebron | homify

Een modern appartement als ideale inspiratiebron

Johan van Dijk Johan van Dijk
Industriële eetkamers van Archifacturing Industrieel
Loading admin actions …

Een modern appartement. Je komt het vaak genoeg tegen, maar een enkele keer dan is er sprake van een ware inspiratiebron. Een stijlvolle en bijzondere inrichting kunnen we je laten zien in dit geval. Dit zijn echt de plaatjes die je in de woonmagazines ziet staan! En het is niet alleen maar modern, ook andere stijlen worden hier op hele leuke wijze gebruikt. Laten we niet langer wachten en een kijkje gaan nemen in Italië waar we dit project van de architecten van Archifacturing kunnen vinden. Een inspirerend appartement voor jouw wooninspiratie!

Vleugje industrieel

Bij een eerste blik in het huis zie je gelijk een vleugje industriële inspiratie. Dat komt natuurlijk vooral door de prachtige deur die je hier kunt zien. Wat voor deur is het eigenlijk? Let ook even op die leuke lamp aan de muur! Een erg leuk idee om gewoon een staande lamp op de muur te tekenen. Deze oplossing doet op deze manier bijna minimalistisch aan.

Woonkamer en suite

De ‘industriële’ deur kan de woonkamer van de rest van het huis afscheiden. Een prachtige moderne uitvoering van de ouderwetse en suite deuren is dit geworden. Met daarbij een schitterend uitzicht op de fraaie woonkamer. Een prachtig klassiek tintje wordt aangebracht door de vleugel. Maar de rest van de ruimte ziet er erg eigentijds uit. Een heerlijke plek om lekker te ontspannen.

Fantastische eetkamer

Aan de andere kant van de en suite deuren vind je deze fantastische eetkamer. Ook weer een sfeer om door een ringetje te halen! Door op subtiele wijze wat geel toe te voegen is een hele eigen en specifieke sfeer ontstaan. Dit is een eettafel waar je heel gezellig met bet hele gezin kunt zitten.

Close-up

Met deze close-up brengen we de sfeer van de eetkamer nog beter in beeld. Leuk zijn ook de industriële lampen boven de tafel. Ook erg handig als je wilt lezen, werken of studeren op deze plek. De wand met schoolbordverf maakt het nog huiselijker. Bovendien is het ook erg fijn dat je hier lekker tv kunt kijken. Extra leuk voor de kinderen.

Bijzonder grondplan

Naast een zeer mooie manier van inrichten, is ook het bijzondere grondplan van dit huis zo ontzettend inspirerend. De aparte vormen geven namelijk een heel specifiek gevoel. Geen standaardappartement, maar een uniek woonhuis. En ook de kunst aan de muren is hier heel erg goed uitgekozen.

Ontspannen slapen

In deze slaapkamer moet je toch erg ontspannen kunnen slapen? Waar in de eetkamer gekozen is voor een leuk geel kleurtje als steunkleur, is hier gekozen voor zacht blauw. En dat zorgt voor een hele subtiele maritieme sfeer. En verder is er ook zo ontzettend veel aandacht aan de inrichting van deze ruimte besteed. Leuke inbouwverlichting, fraaie gordijnen en mooie accessoires. Het prachtige kunstwerk boven het bed maakt het helemaal compleet.

Sfeer en stijl

Vanuit de slaapkamer kijken we weer naar de eetkamer. Sfeer en stijl spatten aan alle kanten van het scherm af! Hoe ontzettend leuk is het om op een manier als deze in te richten. Een perfecte balans tussen stijlen die voor aangenaam wooncomfort zorgt. Daar kun jij zelf ook vast je voordeel mee doen! En als je er zelf niet helemaal uit komt, dan is er altijd wel een specialist die je goed op weg kan helpen. Het enige wat jij dan na afloop nog hoeft te doen is genieten!

Ben je op zoek naar meer soortgelijke wooninspiratie waar je lekker bij weg kunt dromen? Blijf dan vooral nog even langer op homify rondkijken! Dit leuke appartement mag je ook zeker niet missen! Veel inspiratieplezier gewenst!

Wat vind jij van dit appartement? We horen het graag! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!