Minimalistische gezinswoning met een warme sfeer | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Minimalistische gezinswoning met een warme sfeer

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van Cendrine Deville Jacquot, Architecte DPLG, A²B2D Modern
Loading admin actions …

Bij sommige huizen zijn het exterieur en het interieur werelden apart. Dat geldt ook voor de woning die we vandaag aan je laten zien. De buitenzijde heeft een warme, natuurlijke look vanwege de houten gevel. Het interieur is echter koel en helder. Je kunt dus vanaf de straat echt niet vermoeden hoe het er binnen uitziet! Dat zorgt dus voor een behoorlijke verrassing tijdens onze tour door het huis. Heb je behoefte aan een beetje inspiratie? Wandel dan even met ons mee door deze minimalistische familiewoning met een warm charisma.

Opvallend

In de buurt is dit huis een typische verschijning. Het merendeel van de woningen in de straat hebben een traditionele stenen look. Dan is deze houten woningen een rare eend in de bijt. Maar zeker geen lelijk eendje! Een woning waar de bewoners elke dag van genieten. De goede sfeer begint al bij het stijlvolle hek waar je doorheen moet om de tuin in te kunnen lopen. Met een expert ontwerp je snel een uniek huis.

Modern en traditioneel

Hier zien we het huis van dicht bij en begrijpen heel goed waarom de bewoners zo blij zijn met hun nieuwe onderkomen. Het huis is mengsel van moderniteit en traditionele bouwkunst. Er is genoeg ruimte voor de kinderen om rond het huis te spelen en voor de volwassenen om te relaxen. Dus alles wat je nodig hebt!

Buitenruimte

Vanaf deze kant zien we de zandstenen basis van de gevel. Typisch iets van deze streek. Ze passen precies bij de verticale geveldelen. Deze buitenruimte is een plek waar de bewoners graag komen om te genieten.

Moderne elementen

We hebben de geveldelen al genoemd, maar let ook eens op de schitterende dakgoot en de ramen die in de gevel verzonken zijn. De eerste echte aanwijzing naar wat we straks binnen gaan zien.

Binnen en buiten

Deze schuifpui laat binnen en buiten in elkaar overvloeien. Het is fijn om in het warme seizoen deze deur op een zonnige middag open te zetten. De kamer waar we inkijken heeft een behoorlijke diepte en maakt ons nieuwsgierig naar de rest van het huis.

Hal

Eindelijk staan we in de woning, de hal op precies te zijn. We kijken naar de ingang van de woning. Deze zwarte deur komt echt op je af. Het zwart-wit schema (erg minimalistisch) zorgt voor dit visuele effect. Let eens op de vloer, dat is een traditioneel mediterraanse motief en is een verwijzing naar de bouwkunst van deze streek.

Bijzondere wand

Deze wand vinden we bijzonder omdat er openingen in zitten waar je kunstobjecten in kunt zetten. Dit zorgt niet alleen voor een strakke look, maar stelt je ook in de gelegenheid om snel een persoonlijke touch aan je woning te geven!

Kleurenpracht

Wat schijnt dat licht mooi door het gekleurde glas. In de witte wereld van dit interieur komen de kleuren prachtig naar voren! Samen met een expert richt je snel je droominterieur in.

Overview

Dit is een schitterende overview van de woonkamer. Zoals je ziet is het woonvolume riant en helemaal gekleed op de moderne tijd. De meubels hebben een conceptuele look en let vooral ook op de leuke salontafel gemaakt van pallets. Erg handig dat je die tafel kunt verrijden.

Plezier

Het is niet moeilijk om je voor te stellen dat er hier veel woonplezier genoten wordt. De woonkamer heeft namelijk een prachtig uitzicht, is ruim genoeg om in te spelen en is door de vele raampartijen erg licht. De zuiverheid van de minimalistische interieurstijl komt nu echt uit de verf.

Douche

Tot slot nemen we een kijkje in de temperamentvolle douche. Je kunt duidelijk een verschil zien met de rest van de woning. Hier zijn de tinten wat donkerder. De bewoners komen hier in de avond helemaal tot rust. Alsof ze een privé spa bezitten! 

Kijk ook naar deze mooie ideeën.

van Marlegno
Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!