Voor en Na: prachtige houten aanbouw vervangt stenen ruïne | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: prachtige houten aanbouw vervangt stenen ruïne

TILL BEHNE TILL BEHNE
Minimalistische balkons, veranda's en terrassen van AADD+ Minimalistisch
Loading admin actions …

Renoveren of helemaal opnieuw beginnen, in sommige gevallen is het overduidelijk. Deze oude garage en aanbouw hebben hun beste tijd al lang gehad. Tijd dus om de boel te slopen en er een nieuwe aanbouw voor in de plaats te zetten. De professionals van AADD+ hebben in dit geval gekozen voor een houten aanbouw met grote ramen met stalen industriële kozijnen. Daarmee heeft de aanbouw iets stoers en past hij tegelijkertijd goed in de natuurlijke omgeving.

Voor: bouwval

van AADD+ Minimalistisch

Deze garage is niet meer te redden. Helemaal vervallen en deels ingestort. Oftewel: hoogste tijd om de sloopkogel ertegenaan te gooien en opnieuw te beginnen.

Voor: garage

van AADD+ Minimalistisch

In deze staat ziet de aanbouw er belabberd uit, maar je weet wel dat als je het platgooit je een prachtig stukje grond krijgt om een nieuwe aanbouw neer te zetten. En dat is ook precies wat er is gebeurd.

Na: totaalplaatje

Minimalistische balkons, veranda's en terrassen van AADD+ Minimalistisch

En die nieuwe aanbouw ziet er dan zo uit. Een prachtige ruime moderne aanbouw bekleed met houten latten. En voor een stoere look is er gekozen voor zwarte stalen kozijnen.

Na: ingang

Minimalistische huizen van AADD+ Minimalistisch

De nieuwe aanbouw is op verschillende plekken te betreden, door een van de grote (schuif)deuren. Het hout van de aanbouw past heel mooi bij de groene en natuurlijke tuin, waardoor er een fijne symbiose ontstaat.

Na: binnen

Minimalistische woonkamers van AADD+ Minimalistisch

En van binnen is deze aanbouw net zo fraai als van buiten. Modern en strak ingericht, maar wel met een warme houten vloer die aansluit bij het prachtige uitzicht naar buiten.

Na: ramen

Minimalistische woonkamers van AADD+ Minimalistisch

Deze aanbouw bestaat voor een groot deel uit de ramen. Hierdoor heb je altijd en overal een geweldig uitzicht op de natuurlijke omgeving. En het zorgt natuurlijk ook voor veel lichtinval.

Na: dakraam

Minimalistische woonkamers van AADD+ Minimalistisch

Voor nog meer lichtinval is er -gelukkig- gekozen voor dit dakraam. Het geeft niet alleen een extra dimensie aan deze aanbouw, het zorgt naast veel extra daglicht ook voor een uniek tintje aan het bouwwerk.

Na: buitenruimte

Minimalistische balkons, veranda's en terrassen van AADD+ Minimalistisch

Als de schuifdeuren opengaan is er ook nog een klein terras waar je van de zon en de buitenlucht kan genieten. Maar dankzij de open schuifdeuren is binnen en buiten min of meer één.

Denk je ook aan zo'n geweldige aanbouw? Ga dan eens praten met een van deze professionals. Inspiratie voor een mooie aanbouw kun je hier opdoen. En meer voordelen van een aanbouw ontdek je in dit Ideabook.

Goed gelukt deze aanbouw? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!