Eigentijdse woning met veel hout en staal | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Eigentijdse woning met veel hout en staal

TILL BEHNE TILL BEHNE
Moderne huizen van Cendrine Deville Jacquot, Architecte DPLG, A²B2D Modern
Loading admin actions …

Sommige bouwmaterialen liggen zo ver uit elkaar dat ze daarom perfect bij elkaar passen. Vandaag laten we jullie deze eigentijdse bungalow zien, gemaakt van heel veel hout en staal. De Franse architect Cendrine Deville Jacquot heeft een knap staaltje werk geleverd, en het huis is zowel binnen als buiten ronduit prachtig.

Gevel

Dit huis is behoorlijk vierkant, maar alles behalve saai. Afhankelijk van de hoek waaruit je het huis bekijkt, ontstaan er spannende perspectieven. En qua materiaal is er consequent gekozen voor het zelfde hout in combinatie met robuust staal.

Achtertuin

In combinatie met het groen van de tuin heeft dit huis een geweldige natuurlijke uitstraling. En de stalen kozijnen doen daar alles behalve afbreuk aan. De geweldige buitenruimte staat aangenaam in contact met het woongedeelte dankzij de grote glazen schuifdeuren.

Zwembad

Een groot deel van de buitenruimte is voorzien van een geweldige houten vlonder. Maar een van de absolute hoogtepunten is toch wel dit geweldige zwembad. En dat is natuurlijk genieten, zeker als het Franse zonnetje lekker schijnt.

Schaduw

Op dit terras zijn diverse zithoeken. Hier is dankzij het opgehangen zonnezeil een rustig schaduwplekje gecreëerd. En ook hier zien we een grote schuifdeur die binnen en buiten optimaal met elkaar verbindt.

Keuken

Direct achter de grote schuifdeuren, die de tuin met het huis verbindt, vinden van deze prachtige woonkeuken. Voorzien van alle moderne gemakken, met als centraal punt het kookeiland inclusief bar.

Woonkamer

De keuken loopt vloeiend over in de ruime en gezellige woonkamer. Hier is het goed toeven, zeker als je het geweldig uitzicht op de tuin in ogenschouw neemt.

Inspiratie voor je eigen woonkamer kun je hier opdoen. Zou je zelf zo'n huis willen laten bouwen, schakel dan de hulp in van een van deze professionals. En overweeg je een zwembad in je tuin, lees dan dit Ideabook eens aandachtig door.

Wat vind je van deze bungalow? Geef je mening in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!