Voor en Na: het ontstaan van een natuurlijke tuin | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: het ontstaan van een natuurlijke tuin

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne tuinen van homify Modern
Loading admin actions …

Een nieuw huis in de buurt van de grote stad. In het Noord-Drentse Eelderwolde kun je dat vinden! Heerlijk landelijk wonen met de grote stad Groningen binnen handbereik. En als het huis zelf dan al helemaal klaar is, dan moet de tuin natuurlijk ook dik in orde zijn. Dat was bij deze woning nog niet het geval, maar dankzij de experts van Groenegras Hoveniers uit Rosmalen is dat nu wel het geval. We laten je dan ook met veel plezier het ontstaan van een natuurlijke tuin zien.

Voor: mooi huis met kale tuin

Moderne tuinen van homify Modern

Het huis is mooi en al helemaal af. Maar de kale tuin die je rond het bouwwerk aan kunt treffen maakt het beeld er nou niet bepaald beter op. Gelukkig is deze vruchtbare klei de ideale bodem voor iets moois en daar wordt al hard aan gewerkt. En in deze mooie natuurlijke omgeving laat het zich raden in welke stijl dit zal gaan gebeuren. De landelijke stijl is hier ideaal om te gebruiken. Op die manier worden de omgeving en de tuin een prachtig geheel.

Voor/tijdens: aanleg van de bestrating

Moderne balkons, veranda's en terrassen van homify Modern

Op de vorige foto zag je dat de bestrating al aangelegd was en we nemen je graag nog even mee naar het moment van de aanleg. Hier werd ook nog druk gewerkt aan het huis zelf. En daarmee zie je hoe veel werkzaamheden er komen kijken bij nieuwbouw van een huis en aanleg van een tuin. Al is het hier nog lang niet klaar, je ziet wel hoe fraai de klinkers zijn die gebruikt werden om dit geheel aan te leggen. Een ideaal terras is hier aan het ontstaan. Een erg goed begin voor een landschappelijk en natuurlijk geheel. Verder is het leuk om hier ook nog weer even een glimp van het huis op te vangen. Prachtig landelijk met een modern randje!

Na: een ruim gazon

Moderne tuinen van homify Modern

Een natuurlijke en ruime tuin kan niet zonder een fraai gazon. Met de mooie beplanting is dit een hele leuke beschutte plek waar je optimaal van je privacy kunt genieten. Lekker op de picknickbank eten of hier juist een zomers buffet opstellen tijdens een tuinfeestje. Het is hier allemaal mogelijk! En wat ook erg leuk is, zijn de bomen. Ze zijn nu natuurlijk nog niet zo groot, maar stel je voor wat voor sfeermakers dit zijn als ze eenmaal volwassen zijn. Dat maakt de omgeving er nog landelijker op.

Na: een detail

Moderne tuinen van homify Modern

We zien hier een leuk detail in de tuin: een stijlvolle tuinhaard! Een uniek en modern element in deze landelijke omgeving. En dat past dan weer heel erg goed bij het huis. Ook erg leuk is dat elk seizoen wel iets in bloei of in blad staat in deze tuin. Erg verstandig om daar gebruik van te maken want dan kun je het hele jaar door optimaal van je tuin genieten. Let verder ook even op de klinkertjes: het lijkt wel of die er altijd al hebben gelegen. En daar krijg je dan weer een nog authentieker gevoel van.

Na: natuur

Moderne tuinen van homify Modern

De natuur rond het huis kun je op deze foto het beste zien. En dan te bedenken dat de stad zo dicht bij is. Landelijk en natuurlijk wonen, kun je zo heerlijk combineren met alle voorzieningen die je nodig hebt. Een fraaie combinatie die voor iedereen met zo’n leuk nieuwbouwhuis zeker een aanrader is.

Een hovenier kan een prachtige tuin voor je aanleggen en ontwerpen. Bij homify vind je dan ook naast heel veel voorbeelden op het gebied van architectuur en interieur, de mooiste tuinen. Als je meer wilt weten over  tuinen, dan adviseren we je om ook hier even een kijkje te nemen.

Heb je ook zo'n mooie landelijke tuin? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!