Hét bewijs dat een kantoorruimte niet saai hoeft te zijn! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Hét bewijs dat een kantoorruimte niet saai hoeft te zijn!

Stoa. Stoa.
Spaces Moderne gastronomie van ASPACEYOUDONOTWANTTOLEAVE.COM Modern
Loading admin actions …

Men zegt alles is ruimte en tijd. Dat is deels waar, want er is ook de beleving daarvan. De beleving van ruimte en tijd staan vandaag centraal. Je gaat je begeven in een ruimte die je simpelweg niet meer wilt verlaten. De inrichting die je hieronder gaat zien heet 'Space'' en is gemaakt door het Britse designbureau Sevil Peach, zij werden bijgestaan door het Nederlandse bureau A Space You Do Not Want To Leave, die verantwoordelijk waren voor de accessoires en de afronding van de inrichting. Ze hebben een bedrijfsruimte volledig ingericht, waardoor deze van boven tot beneden ondergedompeld is in een totaalconcept. We gaan je kennis laten maken met de schitterende stijl van Sevil Peach en  A Space You Do Not Want To Leave, door een aantal prachtige voorbeelden voor je op een rijtje te zetten. Kijk met ons mee en laat je inspireren!

Kantine

Elk professioneel bedrijf heeft een kantine voor zijn personeel, want dat moet in de pauzes kunnen genieten van de welverdiende rust. Het is zeer wenselijk dat deze ruimte mooi ingericht is, want dit zorgt voor een goed humeur en comfortabele werksfeer. Deze kantine is volledig ingericht door Sevil Peach en A Space You Do Not Want To Leave en je wilt er inderdaad niet meer uit weg. Het kleurenschema is zeer bijzonder: lichte, blauwgrijze tegels op de vloer en de wand achter de toonbank, witte moderne stoelen rond een lichte, houten eettafel. Zo wordt de industriële stijl gemixt met de Scandinavische. De zwarte kapstok past door zijn moderne vormgeving precies bij de betonnen pijler. Als we naar het plafond kijken zien we de buizen en pijpen, deze worden niet door een systeemplafond aan het zicht onttrokken. Deze open en transparante inrichting is een typisch voorbeeld van een postmodernistische stijl, waarbij de werkzame onderdelen, mechanieken en processen getoond worden, dat is in de kunst zo, maar ook in de binnenhuisarchitectuur. Het gaat dan in essentie om een kritiek op de illusie die opgeroepen wordt door deze kunstvormen. Sevil Peach sluit naadloos aan op deze traditie.

Pauze

Als je pauze hebt, of je moet vakliteratuur bestuderen voor je werk, dan is deze leeshoek helemaal hetgeen je nodig hebt. De hoge boekenkast biedt je alle ruimte om de benodigde boeken en tijdschriften in op te slaan. Natuurlijk kun je deze mooie kast ook gebruiken om boeken voor wat verstrooiing in te zetten. Het is maar net wat de functie van de leeshoek gaat worden. De moderne designmeubels maken op potentiële klanten en andere gasten direct een goede indruk: dit is een bedrijf met stijl. Vaak is de eerste indruk het meest bepalend, dus een sfeervolle plek als deze is direct een goede investering in je bedrijf. 

Subtiel

Sevil Peach zoekt het niet alleen in de grote gebaren, want ze hebben ook oog voor detail. Deze kleine stoel met zwart modern tafeltje is daar een bewijs van. Het kleed met het ingetogen kleurenschema maakt het geheel af en zet het apart in de ruimte. Een fijne plek om even alleen wat zaken te overdenken, met een mooi uitzicht op de omgeving. 

Vergaderen

Als je behoefte hebt om relaxt en ongestoord te kunnen werken, is deze kamer echt een aanrader. De glazen wand houdt geluiden van buiten tegen, maar zorgt toch voor een transparante sfeer en een ruimtelijk gevoel. Je kunt hier met zes mensen werken, maar solo kun je hier ook uitstekend uit de voeten. De mintgroene wand geeft deze werkkamer een fijne ontspannen sfeer, omdat de kleur visueel rustig oogt. De mooie stoelen passen er door hun donkere groene kleur goed bij. De vormgeving van de meubels is strak en modern, terwijl de wanden en de vloer het vertrek Scandinavische trekken geven. 

Tot zover dit bijzondere design. We hopen dat je enthousiast geworden bent, alvast veel plezier met de nieuwe inrichting van je bedrijf of woning.

Nature at Home creëert zeer bijzonder design voor op de wanden van je woning, gemaakt van hout en de basten van kokosnoten!  

Een inloopkast is tegenwoordig helemaal hot! Hier vind je de beste, eenvoudigste en mooiste ideeën!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!