Top 5 van de week: Handige inrichtingstips en bijzondere architectuur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: Handige inrichtingstips en bijzondere architectuur

Edwin Pesschier Edwin Pesschier
Villa Beekbergen Moderne huizen van Factor Architecten Modern
Loading admin actions …

Vandaag nemen we de vijf meest populaire artikelen van afgelopen week met jullie door. Elke zondag maken we een selectie van de artikelen die het meest gelezen werden. Deze week komen we twee handige artikelen met tips tegen, de eerste betreft een artikel voor het inrichten van kleine tuinen en de ander betreft een artikel over moderne slaapkamers. Ook komen we bijzondere architectuur tegen, wat dacht u van de bosvilla in Beekbergen? 

1. Ideeën voor een gezellige kleine tuin

Veel mensen zullen het herkennen, wat te doen met een kleine tuin? Speciaal voor die mensen hebben we een aantal handige tips en ideeën op een rijtje gezet. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de tuin onder te verdelen in twee zones, zoals we op de foto kunnen zien. De verschillende niveaus hebben elk een eigen inrichting. We komen in dit artikel ook handige tips tegen op het gebied van opslagruimte en het gebruiken van plantenbakken. 

2. Transformatie: Van rommelig dak naar een ware wellness-oase

Op de tweede plaats vinden we een bijzonder renovatie-project terug. De bewoners van deze woning kozen ervoor om hun oude terras op te knappen, en dat deden ze op een wel heel bijzondere manier. Dit rommelige dakterras werd voorzien van een ware wellness-ruimte, inclusief bad en sauna. De woning staat in het historisch centrum van het Duitse Erbach en biedt uitzicht op het centrum, het nabijgelegen kasteel en de bergen in de omgeving. Een locatie zoals deze schreeuwde om een bijzonder dakterras en dat is precies wat ze hebben weten te creëren. Benieuwd naar het resultaat? Ontdek het hier!

3. homify 360°: Idyllisch landhuis in Toscane

van homify

Als we aan Toscane denken dan zijn dit het type huizen en omgevingen die bij ons opkomen. Dit idyllische huis werd door de architect Domenico Minchilli compleet gerenoveerd. De experts wisten op bijzondere wijze de oude rustieke charme van het huis te behouden. Tegelijkertijd werd de woning aangepast aan deze tijd, en voorzien van alle moderne gemakken. Het resultaat is een bijzondere mix van modern comfort en traditionele Toscaanse flair.

4. homify 360º: Moderne bosvilla in Beekbergen

Villa Beekbergen Moderne huizen van Factor Architecten Modern
Factor Architecten

Villa Beekbergen

Factor Architecten

Het contrast met de woning uit Toscane kan niet groter zijn. Op plek vier vinden we deze moderne kegel in Beekbergen terug. In de bosrijke omgeving van Beekbergen vormt deze villa een unieke verschijning. Via een slingerend weggetje naderen we het sierlijke bruggetje dat ons toegang verschaft tot de villa. De villa is opgetrokken uit beton, glas en staal en heeft een rieten dak. Onder dat rieten dak ligt een grote verassing verscholen. Alsof de villa niet al bijzonder genoeg is! De overige foto's en beschrijvingen van deze villa vindt u hier

5. Inspiratie: moderne ideeën voor de slaapkamer

Op de laatste plaats treffen we dit artikel over moderne ideeën voor de slaapkamer aan. De fotoserie bestaat uit zeven originele ideeën en tips voor het inrichten van de slaapkamer op een moderne manier. De meubels en designideeën uit deze serie combineren comfort en functionaliteit met een bijzondere esthetiek. 

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!