Londense Luxe: een prachtig huis voor een jonge familie | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Londense Luxe: een prachtig huis voor een jonge familie

Stoa. Stoa.
North London House Extension Moderne woonkamers van Caseyfierro Architects Modern
Loading admin actions …

Bij een groeiende familie moet het huis mee evolueren, maar soms is dit niet altijd het geval. Ons oude vertrouwde huis is dan nog steeds geliefd maar het voldoet niet meer aan de eisen die een groot gezin stelt aan het wooncomfort, er moet dan iets veranderen! In het geval van het huis dat we vandaag aan je laten zien werd er een prachtige oplossing gevonden om het huis aan te passen aan de wensen van het jonge gezin. Het ligt ten noorden van Londen, een mooie locatie die voor veel mogelijkheden in de stad zorgt. Caseyfierro Architects nam het huis onderhanden en gaf het een ongelooflijk mooie ruimtelijke indeling, waarbij de relatie tussen de tuin en het huis opvalt. Deze upgrades waren nodig om het moderne leven in het huis ten volle te kunnen beleven. De eigenaren zijn super trots op hun mooie huis! Kijk met ons mee naar het resultaat!

Eerste ontmoeting

North London House Extension Moderne woonkamers van Caseyfierro Architects Modern
Caseyfierro Architects

North London House Extension

Caseyfierro Architects

De spanning tussen de uitbreiding en bestaande woning is echt uniek. De golvende gebogen vorm van het nieuwe dak is een prachtige architectonische vondst en voegt een totaal nieuwe dimensie toe aan het uiterlijk van het huis. Deze uitbreiding had op twee manieren gerealiseerd kunnen worden:  1. in de lijn van de bestaande stijl van het huis, 2. totaal contrasterend met de bestaande bouwstijl. Zoals je kunt zien hebben de architecten gekozen voor de laatste optie. Aan de buitenkant kunnen we niet precies zien hoe bijzonder het interieur van het huis is, laten we daarom snel naar binnen gaan!

Schitterend interieur

North London House Extension Moderne woonkamers van Caseyfierro Architects Modern
Caseyfierro Architects

North London House Extension

Caseyfierro Architects

Bij binnenkomst valt direct de interessante vorm van het nieuwe dak op. De gevouwen en gebogen vorm oogt bijna alsof het een ingewikkeld Origami werk is. De slanke zwarte kozijnen van de ramen en deuren fungeren als een lijst om een levensgroot schilderij van een prachtig landschap, een levend kunstwerk wel te verstaan. Wie heeft de kunst nodig als de natuur dichtbij is? Binnen en buiten lopen door elkaar heen, de transparante wand maakt dat je een prachtig uitzicht op de tuin hebt. Ben je een muzikant? Dan zal deze tuin je zeker inspireren, want de muze is hier altijd dichtbij. Open de deuren op een zomersedag en voel je vrij!

Sierlijke trap

North London House Extension Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van Caseyfierro Architects Modern
Caseyfierro Architects

North London House Extension

Caseyfierro Architects

Deze moderne trap is een prachtig architectonisch element dat ook die typisch gevouwen look heeft, alsof hij gemaakt is door de vakkundig handen van een Japanse Origamimeester. De glazenwand lijkt wel een glazen kunstwerk, en zorgt voor een prachtige transparante sfeer in de hal, waardoor deze overgangsruimte mooi ruimtelijk is.

Mooie badkamer

North London House Extension Moderne badkamers van Caseyfierro Architects Modern
Caseyfierro Architects

North London House Extension

Caseyfierro Architects

Deze moderne badkamer is een prachtige lichte en luchtige ruimte waarin niets het daglicht tegenhoudt, dit heeft hier vrij spel! In vergelijking met de meeste Londense badkamers is deze ruimte groot. Het ontwerp is gestroomlijnd en goed doordacht, met een neutraal kleurenpalet dat een ingetogen karakter heeft. Een bijzonderheid om op te merken is de glazenwand, die zorgt dat alleen het gedeelte van de badkamer nat wordt waar dat wenselijk is. Het licht schijnt door de transparante wand door de hele kamer, waardoor je kunt genieten van de delicate Engelse zon.

Fijne zolder

North London House Extension Moderne kleedkamers van Caseyfierro Architects Modern
Caseyfierro Architects

North London House Extension

Caseyfierro Architects

Last but not least, zien we hier één van de onlangs gerenoveerde zolderkamers. De vorm van de wanden is echt opvallend, namelijk een interessante quasi-driehoekige vorm, die de totale ruimte een bijzondere twist geeft. Door de spiegel lijkt de ruimte groter dan hij is. Ook het wit op wit kleurenpalet in combinatie met het schitterende daglicht maakt dat de ruimte helder en groot oogt. Echt een vertrek waar je graag woont. 

Tot zover de schitterende inrichting van het luxe Engelse huis. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends. 

Hier vind je de mooiste en eenvoudigste ideeën om je interieur helemaal top in ter richten!

Coole designwinkel in Tokio, inspiratie voor een hypermoderne vormgeving!

Zoek je echt bijzondere designmeubels? Label heeft ze voor je ontworpen!

Waar staat jouw droomhuis? Laat een reactie achter op het forum!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!