De restyling van een betaalbare, kleine woning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De restyling van een betaalbare, kleine woning

Stoa. Stoa.
van homify
Loading admin actions …

Je kunt zeggen over een kleine woning wat je wilt, maar het is verdraaid makkelijk om een gave make-over te realiseren als de ruimte waarin je dat doet beperkt is. Vandaag hebben we het perfecte voorbeeld voor je gevonden. Een jong stel was toe aan een nieuwe inrichting van hun appartement. Hieronder ga je de foto’s zien die direct duidelijk maken waarom die make-over nodig was. De resultaten zijn echt geweldig en helemaal van deze tijd. Een renovatie of restyling is iets waar je tegenop kunt zien, omdat je door de bomen het bos niet ziet, want er moet ook zoveel gebeuren. Wat moet ik als eerste doen? Hieronder laten we je zien wat er van de oude woning geworden is, dan krijg je direct een idee hoe je het zelf kunt aan pakken. We makken een verbouwing makkelijker en leuker! Kijk snel met ons mee en laat je inspireren!

Uitgewoonde keuken

van homify

De mediterraanse landen staan bekend om hun expressieve en sprankelende design. Het is de mediterraanse stijl die ons altijd vrolijk maakt, want deze straalt het temperament uit waar we zo van houden, niet waar? We kunnen van alles over deze keuken zeggen, maar temperament komt in het woordenboek van deze ruimte niet voor. Dit vertrek is compleet uitgewoond en rijp voor de sloop. Toch hebben wij stiekem nog wel de hoop dat er wat van deze keuken te maken valt. We gaan het zo dadelijk zien en beleven! Een architect kan je helpen met de inrichting van je nieuwe woning. 

Zielloos en triest

van homify

De ingang van je woning moet een inspirerende uitstraling hebben omdat je je gasten ermee moet imponeren. Een eerste indruk is belangrijk en de hal helpt je daarbij. Als je nu geen hal hebt, dan kun je er voorzorgen dat de voordeur en muren van je woning strak en stijlvol zijn. Alles voor een goede eerste indruk… .                                                                                                      Dit alles is hier echter niet aanwezig, waardoor het gebied hier een trieste en vooral ook zielloze indruk maakt. De deur heeft op z’n minst een afzichtelijke kleur en de tint op de muren maken het geheel er niet beter op. Maar het kan erger… .

Afgemat

van homify

Met een beetje fantasie kun je zien dat deze kamer de handdoek al lang geleden in de ring heeft gegooid. Alle leven is eruit weggestroomd, het vertrek is compleet afgemat. De sfeer is akelig, de kleuren niet om aan te zien en de plavuizen stammen nog uit een tijd waaraan we liever niet herinnerd worden. Het is echt de hoogste tijd om je de mooie voorbeelden te laten zien!

Stak

van homify

Dit is de stijl die we bedoelen: frisse kleuren en een strakke lay-out. Een ding ontbreekt nog op de foto, maar is al wel in real life gerealiseerd, namelijk de verlichting. Je ziet dat het heel belangrijk is dat een ruimte beschikt over een passend lichtplan, dat brengt een vertrek helemaal tot leven! Samen met een expert richt je snel een mooie woning in.

Nieuwe keuken

van homify

Kun jij je de oude vervallen keuken nog herinneren? Deze nieuwe inrichting maakt het wel heel moeilijk om die terug in gedachten te roepen. Het zwart, rood en grijs zijn echt kleuren van deze tijd, maar ook echt voor de liefhebber. Niet iedereen houdt van deze expressieve kleuren, maar dat hoeft ook niet. Bovendien, deze strakke lay-out kan ook heel goed met andere kleuren. Met een beetje creativiteit maak je het helemaal passend naar je smaak. Kijk goed naar de gebruikte materialen en texturen. Supermooi!

Woonkamer

van homify

In de woonkamer vinden we een identiek kleurenschema. Dit is dus het basic schema dat in de woning terugkomt als het hoofdthema in een muziekstuk. Daarmee is deze woning echt te zien als een kunstwerkje. Zo voelen de bewoners het ook. Echt een gezellige inrichting zo met die grote eettafel!

Slaapkamer

van homify

Tot slot laten we je de slaapkamer zien. Wie had gedacht dat deze zo sfeervol en modern zou kunnen zijn. De oude woning gaf daar in ieder geval geen aanleiding toe. Het bed is groot en ligt comfortabel. Een geweldige plek om te uit te rusten!         Als je hebt opgelet dan heb je gezien, dat de voorbeelden van de nieuwe kamer bestonden uit digitale beelden. We hebben je de bouwvisualisaties laten zien. Levensecht toch! De verbouwing is namelijk nog bezig, maar deze schitterende visualisaties maken het meer dan duidelijk wat het eindresultaat gaat zijn. Deze techniek maakt het mogelijk om samen met de experts precies uit te zoeken wat je wilt. Dat kan in een later stadium ook nog veranderd worden, met bijvoorbeeld andere kleuren en texturen. Het wonder van de moderne techniek! 

Dit gave huis mag je niet missen!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!