Top 5 van de week: een Hollandse droomwoning en meer | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: een Hollandse droomwoning en meer

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Herenhuis | Doetinchem Klassieke huizen van Groothuisbouw Emmeloord Klassiek
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze op je gemak door. 

Lees bijvoorbeeld ons populairste artikel waarin we een prachtige Nederlandse woning bezoeken, en check meteen of dit huis ook jouw hartje sneller doet kloppen. De overige artikelen zijn ook zeker de moeite waard, deze gaan over vloerverwarming en inrichtingsfouten!        

Waar wacht je nog op? Lees ze allemaal!

1. Klassieke Hollandse woning

Klassieke woning | Numansdorp Klassieke huizen van Groothuisbouw Emmeloord Klassiek
Groothuisbouw Emmeloord

Klassieke woning | Numansdorp

Groothuisbouw Emmeloord

We nemen je mee naar een klassieke woning in Numansdorp. Opvallend aan deze woning zijn de vier dubbele dakkapellen, de veranda en grijs genuanceerde gevelsteen. Een woning om verliefd op te worden! De dakpannen zorgen voor de look die we verwachten bij een oud Nederlands huis, maar is dit wel een oud huis..?

Lees dit artikel en kom er achter!

2. Budgetwoning voor 48.000 euro

Vandaag maken we kennis met een project dat in landelijke gebieden nog wel eens heel succesvol zou kunnen worden. We laten je zien hoe je op een oppervlakte van 120 vierkante meter een woning kunt ontwerpen waar alles op en aan zit. Het is een project dat ontworpen is voor een jong koppel. Het meest bijzonder: 50% van het perceel is tuin! Je hebt dus echt een buitengevoel in en rond deze woning. Kom snel met ons mee en laat je betoveren door de prachtige looks van deze strakke woning met een schitterende stijl! 

3. Vloerverwarming

Moderne eetkamers van GIASIL Modern

Hoe heerlijk is het om lekker warme voeten te hebben tijdens deze koudere en gure winterdagen. Vloerverwarming zorgt voor een aangenaam warme vloer en prettige warmte in je huis. Bovendien is het milieuvriendelijk, gezonder en levert het een besparing op. Zeker wanneer je een 'koudere' vloer overweegt zoals bijvoorbeeld tegels of linoleum dan is het de moeite waard om even na te denken over deze vorm van verwarming. Maar hoe plaats je deze nu eigenlijk en wat zijn de voor- en nadelen? We zetten alles even voor je op een rij… .

4. De meest gemaakte inrichtingsfouten

Je wilt je interieur veranderen maar je aarzelt omdat je bang bent om een fout te maken. Wat als de houten vloer toch niet zo mooi is als je dacht, of de nieuwe bank te groot is voor de ruimte die je hebt? Om je vertrouwen te geven bij het het creëren van je eigen droominrichting hebben we een lijst samengesteld van de 9 meest gemaakte inrichtingsfouten.

Als je weet waar je op moet letten staat niets je meer in de weg om je huis te verfraaien!

5. Landelijke droomwoning

Herenhuis | Doetinchem Klassieke huizen van Groothuisbouw Emmeloord Klassiek
Groothuisbouw Emmeloord

Herenhuis | Doetinchem

Groothuisbouw Emmeloord

Wie wil er niet wonen in een klassiek herenhuis? Vandaag nemen we je mee naar een woning met een magaankleurige gevel in Doetinchem. Deze woning is nieuwbouw, maar de oude architectuur van het herenhuis is toch onmiskenbaar. De bewoners hebben woning met een ouderwets mooie sfeer, maar met een eigentijdse woonkwaliteit, kortom een huis om trots op te zijn! Kijk mee met ons naar dit geweldige herenhuis!

Wat vind jij van de 2 droomwoningen? 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!