Industriële stijl in een flat | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Industriële stijl in een flat

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne keukens van homify Modern
Loading admin actions …

Een simpele galerijflat in Amsterdam Zuid. Daarvan gaan er dertien in een dozijn. Dat zou je tenminste denken. Maar je weet natuurlijk nooit wat er achter een voordeur allemaal te vinden is. In het geval van ons onderwerp van vandaag is de verrassing dan ook groot. Dit appartement is namelijk in een prachtige industriële stijl opgeknapt. Het geheel moet nog even verder worden ingericht, maar we kunnen je al een schitterende basis laten zien. Kijk daarom lekker met ons mee naar dit inspirerende project dat is uitgevoerd door Amsterdamse experts van Victona.

Bijzondere binnenkomst

Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van homify Modern

Deze flat is net zoals alle andere flats als je voor de voordeur staat, maar zodra je de deur geopend hebt dan lijkt het wel alsof je een andere wereld binnenstapt. Het ruimtelijke effect is ten volle benut en ook de sfeer is om je vingers bij af te likken. Een robuuste bakstenen muur en een prachtige dubbele deur verwelkomen je. Je krijgt daardoor gelijk een industrieel gevoel, maar dat is niet het enige. De mooie laminaatvloer zorgt namelijk voor een rustiek tintje terwijl het heldere wit op de strakke muren ook voor een modern randje zorgt.

Open concept

Moderne keukens van homify Modern

Zoals het hoort, draaien de deuren hier naar binnen. Je wordt daardoor aangenaam verwelkomt in deze ruimte. Vaak zie je dat dit type woning een aparte keuken kent, maar er is hier bewust voor een open concept gekozen waarbij de keuken en woonkamer in een ruimte te vinden zijn. Zoals we al eerder hebben gezegd, is het interieur nog niet geplaatst, maar de sfeer voel je gelukkig al aan alle kanten. Heb je zelf trouwens al enig idee wat voor soort meubels je hier zou plaatsen?

Stoere muur

Moderne keukens van homify Modern

Je ziet de stoere bakstenen muur hier heel mooi in beeld gebracht. Juist dat element verhoogt het industriële gevoel. En nog een keer weer zie je hoe mooi die dubbele deuren grote sfeermakers zijn. Aan mooie inbouwspotjes is ook gedacht, dus wat het licht betreft moet het hier ook helemaal goed gaan komen.

Het toilet

Moderne badkamers van homify Modern

Aan het verbeteren van het sanitair in dit appartement, is ook veel aandacht besteed. Het toilet is daar een erg mooi voorbeeld van. Met een volledige witte betegeling op de muren heeft ook deze ruimte een fraaie eclectische sfeer gekregen die zowel modern als industrieel is. En dat ziet er toch een stuk beter uit dan een standaardtype wc dat je op een plek als deze zou verwachten.

Ruim bad

Moderne badkamers van homify Modern

Sanitair bestaat uit meer dan een toilet alleen. De badkamer is daarom in een vergelijkbare staat lekker opgeknapt. Je kunt in dit ruime bad heerlijk badderen en alle stress en drukte van je schouders af laten glijden. Een erg leuk detail is de kraan. Die is met zo veel zorg uitgezocht! En daarmee wordt maar weer eens bewezen dat zulke details voor iets extra’s kunnen zorgen. Dat geldt overigens ook voor de leuke tegels. Een geslaagde ruimte dus om lekker in te kunnen genieten.

Dubbele wastafel

Moderne badkamers van homify Modern

Met het bad alleen zijn we er nog niet in de badkamer. De prachtige dubbele wastafel inspireert net zo veel. Ook hier komen die leuke kranen op mooie wijze weer terug. De grote spiegel zorgt dat deze mooie badkamer nog ruimer lijkt. En naast het bad heb je ook nog beschikking over een ruime inloopdouche. Wat een luxe eigenlijk! Dat was hier vroeger ook wel anders!

Een oud appartement opnieuw inrichten kan, zoals je hier hebt gezien, voor heel wat verrassingen zorgen. Wil je nog zo’n leuk project bekijken? Zorg er dan zeker voor dat je ook dit leuke appartement even met een digitaal bezoekje vereerd.

Weet jij we raad met de inrichting van dit huis? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!