Een moderne woning waar je veel van kunt kopiëren | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een moderne woning waar je veel van kunt kopiëren

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
Moderne woonkamers van Markham Stagers Modern
Loading admin actions …

Een moderne woning minimalistisch inrichten is één ding. Maar hoe zorg je voor die perfecte inrichting en decoratie die je huis toch ook warm en sfeervol maakt? Vandaag hebben we de oplossing voor je. We tonen je een project van een bedrijf dat is gespecialiseerd in de inrichting en decoratie van huizen om ze sneller te verkopen. Oftewel absolute experts op gebied van inrichting en decoratie. En we hebben een project gevonden dat echt de moeite waard is om even te bekijken: een appartement in Barcelona met zeer lange gangen, ruime kamers en verschillende grote ramen en een ruime hoeveelheid natuurlijk licht die deze ruimtes verlevendigd. Daarna was het aan de interieur designers om aan de slag te gaan met hun creatieve geest. Laten we eens kijken naar het resultaat…

Een lange hal

Er zijn weinig ruimtes die zo lastig zijn qua inrichting als een lange smalle hal vooral wanneer het de entree van een woning  betreft en daarmee dus een belangrijke eerste indruk achterlaat. Hier hebben onze experts gekozen voor de 'minder is meer' look door deze ruimte ruim en helder te laten met lichte neutrale kleuren op de muren en het plafond. Slechts een paar decoratieve items onderbreken daarbij de aandacht tussen de woonkamer en de hal. Laten we verder kijken…

Een licht kleurenpalet

Een van de sterke punten van dit appartement is de licht getinte houten vloer en het is duidelijk dat de designers dit belangrijke verkooppunt op twee manieren hebben ingezet. Allereerst hebben ze gekozen voor simpel en modern meubilair met een Scandinavische touch en dit gecombineerd met een licht kleurenpalet om zo de inval van het natuurlijke licht te benadrukken. Slechts hier en daar duiken wat vleugjes kleur op voor het visuele effect zoals in de fleurige kussens en de planten.

Bewuste lege ruimtes en neutrale tinten

Eén van de belangrijkste geheimen om een huis succesvol te decoreren is door potentiële kopers uit te nodigen om zichzelf er te zien wonen. Daarom zijn alle meubels en decoratieve items in dit huis zo licht van kleur (behalve die paar gekleurde items natuurlijk) en ruimtelijk opgesteld. Dit stelt ons in de gelegenheid om onszelf hier te zien wonen met onze eigen meubels en decoratie. Een zeer slimme keuze dus wanneer je bijvoorbeeld je eigen huis wilt gaan verkopen.

Smaakvolle donkere accenten

Begrijp ons niet verkeerd: we zijn dol op een ruime dosis lichte neutrale tinten, maar het is vrij makkelijk om al dit wit en ecru te overdrijven. Het resultaat? Een klinische look die noch sexy noch stijlvol is. Jammer dus. En daarom zijn we zo enthousiast over dit appartement met de donkere accenten die we terugzien in de raamkozijnen, stoelen en hanglamp. En om eerlijk te zijn, nadat we de keuze voor het meubilair, de kleuren en texturen hebben gezien zouden we deze flat ook niet op een andere wijze ingericht willen zien!

Een zeer ruimtelijk gevoel

Wanneer we in de eetkamer staan, hebben we een direct zicht op de lange gang die naar de voordeur leidt. En alleen nu worden we ons pas bewust van het grote oppervlak van het totale appartement – deze ruimte is dus echt behoorlijk groot! En het feit dat dit grote oppervlak hand in hand gaat met zo'n stijlvolle en moderne inrichting vergroot het potentieel ervan alleen nog maar meer!

Genieten van het uitzicht

En hoewel dit hooggelegen appartement geen balkon heeft, zijn er veel grote ramen die een prachtig uitzicht bieden op de omliggende omgeving. Dus wat konden deze ervaren interieur designers nog meer bedenken? Ze plaatsten een zeer stijlvolle stoel en fel gekleurde vloerlamp en een handjevol decoratie om een binnenbalkon in te richten waar je even heerlijk kunt relaxen en genieten van het uitzicht. En zeer ingenieus idee dat zowel op esthetisch als op praktisch niveau werkt! Wil je nog meer interieur decoratie tips? Check dan ook even 10 ideeen voor het decoreren van een moderne woning.

Die meubels met ranke metalen poten.. geweldig!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!