Veelzijdig en gezellig - een droom van een slaapkamer! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Veelzijdig en gezellig – een droom van een slaapkamer!

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
Scandinavische slaapkamers van homify Scandinavisch
Loading admin actions …

Vandaag doen we het een beetje anders. In plaats van een rondleiding door verschillende slaapkamers hebben we besloten om ons te concentreren op een enkele ruimte.

De interieurarchitecten die verantwoordelijk zijn voor het ontwerp van deze slaapkamer zijn al vaker genoemd in een Ideabook. En dat is niet zo gek want de ontwerpen die ze maken zijn prachtig. Als geen ander weten zij rekening te houden met de karakteristieken van een ruimte en de behoeften van de klant. Ga je mee?

Het idee

Scandinavische slaapkamers van homify Scandinavisch

De architecten hebben in deze ruimte niet alleen rekening gehouden met de ruimte maar ook met de persoonlijkheid van de bewoners. De slaapkamer is ontworpen met minimalistische lijnen en tijdloze materialen die functioneren als een decor voor toekomstige veranderingen. De zorgvuldig gekozen decoratie geeft deze slaapkamer een vriendelijke en gastvrije sfeer.

Mooi pallet aan zachte kleuren

Scandinavische slaapkamers van homify Scandinavisch

Hout speelt in deze ruimte de absolute hoofdrol. Als tegengewicht tegen de donkere kleur van het hout hebben de binnenhuisarchitecten gekozen voor een palet van lichte tinten voor de muren en het plafond. Het resultaat is een mooie en sobere slaapkamer.

Wil je ook een slaapkamer met zo'n prachtige rustige uitstraling, kijk dan ook eens in dit Ideabook. Hier vind je 8 tips die van je slaapkamer een oase van rust maken.

Modern

Scandinavische slaapkamers van homify Scandinavisch

De meubels die waarschijnlijk in de loop van de tijd worden vervangen, weerspiegelen op dit moment het leven van een jong stel. We zien zachte tinten en subtiele texturen, en een combinatie van verschillende patronen, stijlen en materialen. Het resultaat is een prachtig en harmonieus geheel.

Opvallend element

Scandinavische slaapkamers van homify Scandinavisch

Een van de belangrijkste elementen in deze slaapkamer is de plafondlamp. Het is anders, fris en modern. Het vervult zijn traditionele functionele rol als verlichtingsbron en is tegelijkertijd een kunstobject..

Licht

Scandinavische slaapkamers van homify Scandinavisch

De hele slaapkamer is helder en zacht. Het natuurlijke licht is sterk aanwezig en mengt mooi met de witte gordijnen en de zachte tinten van de inrichting. De slaapkamer heeft iets koels en fris. Het meubilair is modern en is door de binnenhuisarchitecten zorgvuldig gekozen.

Nu en later

Scandinavische slaapkamers van homify Scandinavisch

De slaapkamer voldoet aan de eisen die de bewoners op dit moment aan de ruimte stellen. Verandert bijvoorbeeld de smaak van de bewoners dan is de inrichting op een eenvoudige manier te veranderen. Een paar kussens in een felle kleur, een ander schilderij aan de muur en de sfeer is gelijk anders.

Welk idee ga jij gebruiken voor je slaapkamer? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!