Tuinen met een vergulde zomerse uitstraling | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Tuinen met een vergulde zomerse uitstraling

Stoa. Stoa.
Gestileerd en modern deze kleine tuin Moderne tuinen van Bladgoud-tuinen Modern
Loading admin actions …

Bladgoud-tuinen is je specialist op het gebied van excellente tuinen. Met de ontwerpen van deze design studio creëer je direct een tuin met een vergulde zomerse uitstraling. De tuin is de ideale plek om lekker te relaxen in de zomer, een juiste inrichting werkt sfeerverhogend en komt het comfort ten goede. Vandaag laten we je een aantal mooie ontwerpen zien die door een gouden ringetje te halen zijn, zoals een prachtige pergola en bijzondere schaduwlounges. Alle ontwerpen worden op maat gemaakt en zijn verzinkt. Bladgoud-tuinen werkt altijd in relatie tot de omgeving, dat betekent dat of de tuin, of het ontwerp wordt aangepast. Natuurlijk altijd in overleg met de klant! Zo komen wonderschone tuinen tot leven, waarin je kunt genieten met familie en vrienden. Al nieuwsgierig geworden? Kijk dan mee naar de mooie voorbeelden!

Genieten

Schaduwlounge over het terras van Bladgoud-tuinen Industrieel
Bladgoud-tuinen

Schaduwlounge over het terras

Bladgoud-tuinen

Deze verzinkte stalen pergola met schaduwdoeken is het pronkstuk van je tuin. Stel je voor dat je heerlijk aan het genieten bent van een zomerse dag, maar wel de beschikking hebt over de schaduw als dat nodig is. Rond de pergola staat de prachtige natuur die de sfeer in de tuin tot grote hoogten brengt, want een tuin zonder natuur is geen tuin. De heggen geven je voldoende privacy en zorgen voor een gevoel van geborgenheid. Bladgoud-tuinen doet haar naam eer aan door een schitterend ontwerp als dit. Het was je vast al wel opgevallen dat we hier kijken naar een 3D animatie van een tuin, deze animatie is speciaal voor een klant gemaakt. Het mooie van deze visualisaties is het gemak waarmee je veranderingen in het ontwerp kunt aanbrengen. Ontwerper en klant speken over hetgeen er in de tuin moet komen, eventuele veranderingen worden meteen aangebracht.

Kleine tuin

Ontwerp impressie in 3D Moderne tuinen van Bladgoud-tuinen Modern
Bladgoud-tuinen

Ontwerp impressie in 3D

Bladgoud-tuinen

Je hoeft geen grote tuin te hebben om te kunnen genieten van een ontwerp door Bladgoud-tuinen, in tegendeel, deze tuin is vrij klein maar groot genoeg om er een supermooi ontwerp in te realiseren. Ook dit is weer een 3D animatie, deze tuin wordt op dit moment aangelegd. In dit geval geven de strakke moderne wanden de nodige privacy in je tuin, maar wel op een manier waardoor jij nog steeds een mooi overzicht op de omgeving hebt. Ze zijn ook een zeer goede windvanger, dus wel of geen wind: jij kunt genieten van je tuin. De kleuren van de elementen in de tuin worden ook op andere plaatsen rond het huis gebruikt, zo staat er een mooie eenheid die op maat ontworpen is.

Harmonica

Schaduwlounge over het terras: modern  door Bladgoud-tuinen, Modern
Bladgoud-tuinen

Schaduwlounge over het terras

Bladgoud-tuinen

Je hebt niet altijd behoefte aan schaduwdoeken, als je wilt zonnebaden bijvoorbeeld. Met deze schaduwlounge zorgt Bladgoud-tuinen voor een prachtige oplossing: deze harmonica uitschuifbare schaduwdoeken! Een fijne gedachte dat je zelf in de hand hebt wanneer de zon in je lounge mag schijnen. Een overdekte zitplek biedt natuurlijk veel comfort en praktische voordelen, maar ziet er ook nog eens gezellig uit. Een avondje met vrienden en familie wordt extra gezellig in deze sfeervolle lounge. Bladgoud-tuinen ontwerpt en plaatst deze schaduwlounges bij je thuis, in Nederland maar ook in België. 

Prachtige waterpartij

Klein achtertuin met grote waterpartij Moderne tuinen van Bladgoud-tuinen Modern
Bladgoud-tuinen

Klein achtertuin met grote waterpartij

Bladgoud-tuinen

We zijn al weer bij het laatste voorbeeld van de ontwerpen van Bladgoud-tuinen aangekomen. Een mooie tuin wordt nog spannender met een heuse waterpartij. Deze sfeervolle toevoeging heeft een ontspannende, welhaast meditatieve uitstraling in je tuin, waardoor je heerlijk tot rust komt als je op je gemak van je vrije tijd geniet. Het is erg leuk om vissen en waterplanten in deze waterpartij uit te zetten. Al dat leven straalt direct positief op de tuin af. Deze strak vormgegeven vijver lijkt in één beweging over te lopen in het tuinhuisje. Dat is natuurlijk bewust zo gedaan, want Bladgoud-tuinen kijkt naar de bestaande context, de tuin die er ligt, en past daar zijn ontwerp op aan. Het is een zeer concrete werkwijze die al veel tevreden klanten opgeleverd heeft! 

Tot zover de mooie voorbeelden, we hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. We houden je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van het hedendaagse design! Alvast veel plezier met je nieuwe tuin. 

Voor prachtige ideeën omtrent conceptuele architectuur moet je echt dit artikel lezen! 

Artikelen over badkamer ideeën vind je hier!

Uiteenlopende producenten met eigen ontwerpstijlen en producten vind je hier!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!