Dutch design lampen voor thuis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Dutch design lampen voor thuis

Stoa. Stoa.
Loading admin actions …

Dutch en design lijken de laatste jaren steeds meer synoniem te worden. We zien vele mooie ontwerpen de revue passeren die zich meer dan goed kunnen meten met de internationale trends. Zo ook het design van het Maastrichtse Lift5, dat prachtig poëtisch gevormde designlampen maakt, die je interieur direct een creatieve boost geven. Vandaag laten we een aantal mooie ontwerpen van hun zien, die zowel uiteenlopende vormgeving als een herkenbare persoonlijke stijl laten zien. Kijk met ons mee naar het werk van Lift5

Bijzondere vorm

modern  door homify, Modern
homify

bonnet bright floor lamp

homify

Op de afbeelding zien we het unieke ontwerp van Lift5, namelijk de Bonnet Bright. Dit is beschikbaar in een staande of hangende lamp. Deze Bonnet Bright staat laag op de vloer en zorgt voor een schitterende verlichting als je aan het lezen bent op de poef. Als je een andere kleur wilt, dan is dat zo geregeld, want de sleeve is gemakkelijk te vervangen. De lamp heeft een zogenaamde whalebone structuur en is bedekt met een wollen gebreide mouw van 100% merino wol. Je zal het niet geloven, maar er zijn wel 50 kleurencombinaties mogelijk! 

Staande lamp

modern  door homify, Modern
homify

bonnet bright standing lamp

homify

Bonnet Bright is zogezegd ook beschikbaar in een staande versie, een prachtige toevoeging aan je interieur natuurlijk. Door zijn bijzondere vormgeving wordt hij al snel het gespreksonderwerp als je vrienden binnenkomen. De whalebone structuur valt op door zijn strakke vormgeving en positieve kleur, echt een lamp waar je vrolijk van wordt.

Hanglamp

modern  door homify, Modern
homify

Bonnet Bright hanging lamp

homify

De hanglamp van Lift5 is een mooi toevoeging aan je eetkamer, hier krijg je direct een goede sfeer als je met de familie aan het eten bent. De sprookjesachtige schoonheid van de lampen past precies bij het lichte karakter van de ruimte, wat een prachtige lichte kamer is dit zeg! De natuurlijk kleuren van de lampen passen bij de houtkleur van de tafel. Echt een interieur van deze tijd!

Eenvoud

modern  door homify, Modern
homify

dutch design lamp amsterdam

homify

De vorige lampen waren vrij gedetailleerd in hun eenvoud, deze lamp is nog minimaler. Je vraagt je af of het een karakter is uit een abstract verhaal, of slechts een abstract figuur, een vraag die onopgelost blijft. De lamp zoekt in zijn eenvoud de oervorm van de lamp en heeft een lichte aantrekkingskracht op de verbeelding. We kunnen genieten van de warme glans die achter de lamp op de muur schijnt, typisch Dutch design dat internationale allures heeft, gewoon omdat het ontwerp zo sterk essentialistisch is, met een universele aantrekkingskracht.

Subtiel

modern  door homify, Modern
homify

dutch design lamp alkmaar

homify

Hier zien we een ander ontwerp van Lift5, een zeer subtiele toevoeging aan het interieur. Als je houdt van een interieur waarin een fijne rust via een rustige vormgeving wordt bereikt, is deze lamp precies hetgeen je zoekt. Let eens op de eenvoudige plank tegen de egale wand, er staan maar weinig decoraties en accessoires op, zo creëer je een fijne rustige omgeving waarin je heerlijk kunt ontspannen met een goed boek of een tijdschrift. De lamp zorgt voor een gezellige sfeer en het noodzakelijke licht. Een prachtig ontwerp van Lift5, die je interieur zeker op een plan hoger brengt!  

Tot zover deze Dutch designlampen van Lift5. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast over dit Nederlandse design als wij. Blijf ons volgen, zodat je telkens op de hoogte bent van de nieuwste trends in de wereld van de binnenhuisarchitectuur. 

In de zomer is het balkon een perfecte plek om te genieten van het mooie weer: zie hier de mooiste ideeën! 

Reitsema & Partners Architectuur ontwerpt betoverende huizen, bezoek hun profiel

Ooit een uitklapbare woning gezien? Verbaas je hier over de mogelijkheden!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!