Richt je badkamer in als relaxkamer | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Richt je badkamer in als relaxkamer

Stoa. Stoa.
woning te Overijse Moderne badkamers van hasa architecten bvba Modern
Loading admin actions …

Onze tijd is een jachtige tijd, waarin we flexibel moeten zijn, telkens op onze top moeten presteren en 1001 dingen te gelijk moeten kunnen. Hoge eisen zijn goed en stuwen ons vooruit, maar we moeten onze rustmomenten niet vergeten. Helaas is dit laatste maar al te vaak het geval. Veel ontwerpers en architecten haken in op de groeiende behoefte aan plaatsen om te kunnen relaxen. Het eigen huis heeft daarvoor verschillende mogelijkheden, waaronder de badkamer. Naast de woonkamer, is de badkamer in trek als relaxkamer, waarin we na een dag hard werken tot onszelf kunnen komen. Het warme water heeft nu eenmaal een heilzame werking, waardoor we ons goed voelen en ontspannen. We willen je graag een aantal inspirerende voorbeelden laten zien van badkamers die helemaal ingericht zijn als relaxkamer. Kijk met ons mee en laat je gerust inspireren!

Daglicht

woning te Overijse Moderne badkamers van hasa architecten bvba Modern
hasa architecten bvba

woning te Overijse

hasa architecten bvba

In de zomer is het nog lang licht, daarvan kun jij gebruik maken in een badkamer met een transparante wand. Het daglicht heeft zo een prachtige interactie met het heldere witte interieur. De stijl van deze badkamer noemen we minimalistisch, een stijl die al in de jaren '60 ontstaan is en vandaag de dag mateloos populair is. Deze stijl heeft veel overeenkomsten met de Japanse ontwerpstijl die al eeuwen bestaat. De meditatieve kwaliteiten van de minimalistische stijl zijn dan ook geen toeval. In dit prachtige ovale bad kun jij genieten van de rust en het heilzame water, de verlichting brengt je in een fijne gemoedstoestand en het uitzicht is geweldig. Dit luxe design is ontworpen door HASA Architecten BVBA.

Persoonlijke relaxruimte

Deze prachtige badkamer grenst aan de slaapkamer, waardoor je een wandeling door het huis wordt bespaard. Dit maakt het ook extra aantrekkelijk om voor het slapen gaan nog even in bad te relaxen. De matte glazen wand scheidt de badkamer af van de slaapkamer, maar oogt toch meer open dan een stenen wand. Het bad heeft een luxe vormgeving en is erg comfortabel. De verlichting in de kamer geeft je het gevoel dat je in een spa aanbeland bent, een persoonlijke spa om precies te zijn! Natuurlijk beschikt deze relaxkamer over een hoogwaardig badkamer meubel met een brede spiegel, die naast praktisch ook erg mooi is. De spiegel zorgt tevens voor een meer ruimtelijke sfeer in het vertrek.

Meditatie

Badkamer Heerhugowaard Baden Baden Interior Moderne badkamers van Baden Baden Interior Modern
Baden Baden Interior

Badkamer Heerhugowaard Baden Baden Interior

Baden Baden Interior

Soms heeft een badkamer maar weinig nodig om direct te overtuigen. Zo is het ook met de badkamer van Baden Baden Interior. Deze kamer zoekt het in de eenvoud en in de tijdloze sfeer. De Japanse boom geeft deze badkamer een exotische sfeer, die de minimalistische ontwerpstijl versterkt. Het topstuk van deze badkamer is natuurlijk het antracietkleurige bad, dat door zijn vorm uitermate geschikt is om in te relaxen. Door de spaarzame inrichting is er niets dat je van de ontspanning afleidt. Je gedachten kunnen de vrije loop gaan, terwijl je geniet van het welhaast breekbare daglicht dat de sfeer in deze kamer voedt met positiviteit.

Helder en functioneel

Eigentijdse bungalow Moderne badkamers van Lab32 architecten Modern
Lab32 architecten

Eigentijdse bungalow

Lab32 architecten

Voor een heldere en functionele sfeer is dit ontwerp een uitgelezen kandidaat. Ook deze schitterende badkamer is door Lab32 Architecten ontworpen, waarbij de ontwerpers lijken te hebben gezocht naar wat een badkamer in essentie is, of kan zijn. Er is niets teveel aan dit ontwerp, alles staat in het teken van het persoonlijk comfort en welzijn van de bewoners van het huis. De ontwerpen van dit architectenbureau komen altijd tot stand door nauw persoonlijk contact met de klant, de persoonlijke wensen en de diverse mogelijkheden worden besproken, dit proces mond steevast uit in een uniek woonconcept. Dit is een badkamer om van te dromen! 

Tot zover deze ideeën voor de badkamer, alvast veel plezier met je eigen relaxkamer! Blijf ons volgen voor meer schitterend design en de nieuwste trends. 

Nature at Home ontwerpt zeer bijzondere natuurlijke wandbekleding. Bezoek hun profiel voor de voorbeelden! 

Hedendaags design biedt veel inspiratie voor jouw interieur! Kijk mee naar de schitterende voorbeelden!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!