Bijzonder kleurenpalet voor je interieur | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Bijzonder kleurenpalet voor je interieur

Stoa. Stoa.
Residential Canal Side Klassieke woonkamers van Studio Mariska Jagt Klassiek
Loading admin actions …

Je kunt 1001 verschillende kleuren kiezen voor je interieur, maar welke zijn nu de meest bijzondere? Een lastige vraag die ook zeer persoonlijk beantwoord moest worden. Vandaag gaan we je een aantal mooie en vooral ook bijzondere voorbeelden laten zien van uiteenlopende interieurs, om je te inspireren bij het uitzoeken van het kleurenpalet voor je interieur. De diversiteit is verfrissend en de vormgeving is helemaal van deze tijd. Al nieuwsgierig? Kijk dan met ons mee naar de voorbeelden.

Bijzondere sfeer

Architectenbureau Vroom pakt groots uit met dit bijzondere palet. In een authentiek pand weten ze met behulp van customized kleuren een waar visueel meesterwerk van dit interieur te maken. Natuurlijk valt het prachtige plafond als eerste op, je ziet deze kleur niet vaak in authentieke panden, maar het bureau was niet bang om een gewaagde creatieve stap te zetten. De witte wanden zijn de perfecte achtergrond voor de verschillende sculpturen, accessoires, sfeer objecten en kunstwerken. De houten vloer geeft samen met het plafond een warme en vooral ook huiselijk sfeer aan deze woning. De moderne aanpassingen brengen de authentieke woning op een hoger plan, en vallen geenszins uit de toon bij de ouderwetse elementen.

Kinderkamer

Klassieke kinderkamers van homify Klassiek

Wie kinderen of nichtjes of neefjes heeft weet hoe zeer de kleintjes aan kleur hechten. Opvallend is het dat meisjes toch vaak voor kleuren kiezen die als 'meisjesachtig' worden gezien, wellicht is dit aangeleerd, misschien ook niet. De zachte kleuren associeerden we dus vaak met vrouwelijkheid. Dit interieur is ontworpen door StrandNL Architectuur en Interieur, en heeft de roze kleur als leiddraad genomen, deze komt dan ook overal in terug. De egale roze kleur wordt op een creatieve manier gecombineerd met een leuk vogelhuisjesbehang dat zeer kleurrijk is, het resultaat is een eclectisch geheel dat speels en vriendelijk oogt. Echt een setting voor een meisjeskamer. 

Neutrale kamer

Klassieke kinderkamers van homify Klassiek

We bevinden ons hier in de neutrale jongenskamer. Jongens houden vaak van sterke kleuren, rood, zwart, blauw en groen. Dit interieur heeft de kleur mintgroen als hoofdrolspeler. De vrolijke figuren op de wand hebben vele kleuren en staat schitterend bij de rest van het kleurenpalet. Het is echt een kamer waar ieder kind uit de voeten kan, om te spelen en te leren. Ook dit mooie interieur is ontworpen door StrandNL Architectuur en Interieur!

Eclectisch

Wallpaper Ranunculus square Klassieke gangen, hallen & trappenhuizen van Snijder&CO Klassiek
Snijder&CO

Wallpaper Ranunculus square

Snijder&CO

Snijder&Co gooien het met dit interieur over de eclectische boeg. De verschillende felle kleuren, bijzondere vormen en de excentrieke sculptuur maken dit voorbeeld tot een toppunt van eclectiek. De natuurlijk elementen geven een positieve vibe aan het interieur, terwijl de sculptuur en de kunst aan de wand een hedendaagse kunstmatige input aan het interieur geeft. Het kleurenpalet is zeer bijzonder en gevarieerd, waardoor je interieur echt iets bijzonders wordt.

Rust

Residential Canal Side Klassieke woonkamers van Studio Mariska Jagt Klassiek
Studio Mariska Jagt

Residential Canal Side

Studio Mariska Jagt

Ben je een energiek mens, maar wil je thuis vooral rust voor je ogen en hoofd, dan is dit palet echt iets voor jou. De monochrome crèmekleurige wanden schenken je de visuele kalmte die je zoekt. Natuurlijk biedt een rustig kleurenpalet ook de nodige mogelijkheden, zo komt de schouw en de sculptuur die daarop staat, prachtig naar voren.  De zebrahuid op de witte vloer maakt het geheel af. Zwart en wit zorgen voor een prachtig contrast, dat tevens voor een visueel evenwicht in de kamer zorgt. Let ook even op het schitterende haard! Deze kamer klopt helemaal. Een mooie prestatie van Mariska Jagt Interior Design.

Tot zover deze voorbeelden van een bijzonder kleurenpalet voor je interieur. We hopen dat je geïnspireerd bent door de mooie ideeën. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

In de zomer is een zwembad in de tuin heerlijk! Kijk hier voor goede ideeën! 

Lab32 Architecten zijn uitmuntende ontwerpers. Op hun profiel zie je waarom!

Hedendaags design is erg inspirerend. Kijk hier naar enkele prachtige voorbeelden!

Heeft jouw interieur al een update gehad? Laat een reactie achter bij de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!