Lofthome Bergen: Natuurlijke schoonheid | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Lofthome Bergen: Natuurlijke schoonheid

Stoa. Stoa.
Lofthome Bergen (NH) Moderne huizen van Blok Kats van Veen Architecten Modern
Loading admin actions …

Vandaag stellen we je Blok Kats van Veen Architecten aan je voor, meer specifiek laten we je hun prachtige ontwerp zien, namelijk een lofthome in Bergen. De natuurlijke schoonheid van deze woning is echt verbluffend. Het pand rijst op uit de omgeving en is er volkomen onderdeel van! Het interieur is een mix van vele eigentijdse vormen, maar met een tijdloze twist, waardoor het huis decennia mee kan! Dit huis heeft op ons een sterke indruk achtergelaten, vooral door de smaakvolle vormgeving en sfeer die daaruit voortvloeit. Ben je al nieuwsgierig geworden? Kijk dan gewoon even met ons mee. We gaan op tour door de Lofthome in Bergen.

Idyllisch

We komen aan bij de loftwoning en zijn direct onder de indruk van de wijze waarop het geïntegreerd is in de natuurlijke omgeving. De horizontale lijnen op de gevel verminderen het massieve van het grote vlak en brengen het dichter naar de aarde. Het groen sluit bijzonder sterk aan op het huis. Deze zijde van het huis is vrij lang en heeft ook horizontale lijnen, waardoor een visuele connectie met de gevel ontstaat. Laten we snel naar binnen gaan!

Industrieel

Dit prachtige project kwam tot stand in samenwerking met styliste Djinn Kwekkeboom. We zien het interieur en zijn onder de indruk van het lijnenspel, de boeiende decoraties en de comfortabele praktische inrichting. De houten tafel biedt je de ruimte om te eten, direct naast de keuken. Dit is natuurlijk erg handig, zo staat het eten snel en gemakkelijk op tafel. Naast de eettafel zien we het comfortabele zitgedeelte. Deze grote ruimte bestaat dus uit twee zones met ieder een geheel eigen functie. Let ook even op de industriële balken, met daaraan de sfeervolle spotjes, die over de gehele breedte van de ruimte een stevig constructie vormen. Ook erg mooi is de seventies hanglamp boven de eettafel, die past perfect bij de koperen bloemenvaas. Zo ontstaat een mooi eclectisch sfeertje!

Een ruime keuken

Deze keuken is niet mega groot, maar wel erg ruim, in de zin dat er ruimte genoeg is om heerlijk te kunnen werken, zelfs met meerdere koks. Het roestvrijstalen metaal geeft het geheel een frisse en functionele uitstraling, die perfect samen gaat met de witte wanden en de betonkleurige vloer. Een keuken als deze maakt een goede indruk op gasten die komen eten: helderheid, hygiene en professionaliteit zijn hier sleutelwoorden!

Andere hoek

We zien nu de kamer vanuit een andere hoek, waarbij het direct duidelijk wordt hoe helder de ruimte is. Stalen buizen lopen op stijlvolle wijze langs de wanden en het plafond, waardoor een interessant vlakkenspel ontstaat. Na een lange dag werken is het heerlijk uitrusten geblazen in de comfortabele ligstoel, een zwarte opvallende verschijning in dit heldere interieur! Vanuit deze hoek kunnen we ook zien dat je eenvoudig de tuin kunt bereiken door deuren met de grote ramen. Meerdere functies worden in deze ruimte op smaakvolle wijze gecombineerd.

Werken

In het huis kan ook zeer goed gewerkt worden, daarvoor is de werkzolder gemaakt. Het is een ruimte die vele beroepen kan faciliteren, zoals schrijver, docent, journalist, maar ook een tekenaar of schilder heeft het hier goed naar zijn zin! De grote wand is open en laat veel daglicht de ruimte in stromen. Ook op deze werkzolder zien we de mooie stalen balken die de ruimte een industriële sfeer geven. Let ook even op het prachtige kleed op de vloer, een mooie color boost voor deze ruimte met ingetogen kleurenschema.

Slaapkamer

We sluiten onze tour af met deze prachtige slaapkamer. Na het genieten en werken overdag, is het in de avond tijd om alle indrukken in de slaap te verwerken. Waar kun je dat beter doen dan in comfortabele slaapkamer als deze? Het grote bed zorgt dat jij de slaap snel kunt vatten, en de inrichting draagt daar, met zijn ingetogen kleuren en zachte vormgeving, een steentje aan bij. Blok Kats van Veen Architecten en Djinn Kwekkeboom hebben met dit project een verbluffend resultaat bereikt, dat van binnen en van buiten met recht een designhuis mag heten! 

Tot zover onze tour. We hopen dat je hebt genoten en dat je net zo enthousiast bent als wij. Laat je inspireren door de mooie voorbeelden! 

Wil je meer ideeën voor je huis zien? Klik dan hier

George van Engelen Design maakt prachtige meubels. Klik hier voor de voorbeelden!

Bijzondere kerken zijn inspirerend. Kijk naar de mooie voorbeelden!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!