Van oude molen tot modern woonhuis | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Van oude molen tot modern woonhuis

Stoa. Stoa.
van Draw&dO
Loading admin actions …

Dit is een van de markantste projecten die we de laatste tijd voor bij hebben zien komen. Het gaat vandaag om een oude molen die recentelijk omgetoverd is tot een familiewoning met verschillende woonlagen. Je kunt je vast wel voorstellen hoe zo'n huis er uit moet zien, niet waar? Nou, in dit artikel gaan we kijken hoe dat er concreet uitziet. Het belooft een inspirerende trip te worden dus riemen vast! We vinden de oude moelen in de Waalse provincie Henegouwen in België en wel in een prachtig landschap. Ben je benieuwd naar de ideeën? Kijk dan snel met ons mee naar de woning die ligt verborgen in de molen.

Oude staat

van Draw&dO

We komen aan in het altijd mooie België, om precies te zijn in de Waalse provincie Henegouwen en zijn onder de indruk van de molenwoning. Het is goed om op te merken dat we hier nog kijken naar de molen in zijn oude staat. Toch wel even een opgave om hier een familiewoning in te kennen. Eerlijk gezegd is het erg moeilijk hier een woning in te zien. We zijn benieuwd wat de ontwerpers ervan gemaakt hebben. Experts hebben de mooiste ideeën voor je nieuwe woning. 

Oud interieur

van Draw&dO

Wat een partij werk zien we hier! Het is meer dan duidelijk dat een project als dit een hoge graad van deskundigheid nodig heeft. Experts zijn dan de meest aangewezen personen om hier aan de slag te gaan. Het is een structuur met de nodige potentie, daar wordt je enthousiast van! De authentieke balken zorgen voor een ongekende sfeer. Samen met de oude bakstenen. Een architect kan je helpen je nieuwe woning vorm te geven. 

Nieuwe situatie

van Draw&dO

Echt een groot verschil! De kleuren zijn modern, de wenteltrap heeft een prachtige zwarte tint en de houten balken bewaren de oude sfeer van de molen. We staan hier in de hal en daar begint onze reis door de woning!

Meerdere kamers op verschillende levels

van Draw&dO

Het huis heeft meerdere kamers op verschillende levels. Dit maakt de woning uniek en gewild. Dit is een huis waar de jonge familie heerlijk in kan wonen. Precies hoe ze hun nieuwe woning voor zich zagen. We staan hier op de scheiding tussen twee kamers: de hal en een woonkamer.

Eetgedeelte

van Draw&dO

De ruimtelijkheid in de woning is opvallend, dat zorgt voor een prachtige woonsfeer. We bevinden ons in de keuken annex eetruimte: let op de eettafel rechts en het keukeneiland links. Een fijne plek om samen te eten en gezellig te kletsen.

Leeskamer

van Draw&dO

Na het werken is het fijn om te ontspannen. Dat kan op vele manieren, maar de bewoners houden er een ouderwets goede gewoonte op na, namelijk het lezen van een boek in de avond. Even geen “sociale” media, maar jezelf een beetje terugtrekken in het verhaal. Heerlijk! In deze prachtige kamer moet dat zeker lukken.

Woonkamer

van Draw&dO

We zijn hier aanbeland op een hoger level waar de woonkamer gevestigd is. Wat een gaaf interieur! Vooral die ovale stoel links is een beauty. De verschillende levels geven de woning een unieke sfeer. Via de wenteltrap loop je verticaal door je huis, een bijzondere manier om naar de woonkamer te gaan! 

Master bedroom

van Draw&dO

De op een na belangrijkste kamer van de woning is natuurlijk de master bedroom. De sfeer is hier ongekend mooi, de combinatie tussen de authentieke balken en oude bakstenen is daar voor de hoofdverantwoordelijke. Echt een romantische plek om te genieten van de rust en het betoverende uitzicht. 

Kinderkamer

van Draw&dO

Ten slotte willen we je graag de kinderkamer laten zien. Dit is natuurlijk de allerbelangrijkste kamer in het huis, het is ook de mooiste kamer in het huis, maar dat spreekt vanzelf. De inrichting is kleurrijk, roze is de favoriete kleur van de kleine. Mooi om te zien hoe de houten balken een beetje gereduceerd zijn, meer smooth dan in de rest van het huis. Zo'n balk is naast erg mooi ook erg fun: hang er een schommel aan en de kinderkamer is compleet! 

We hopen dat je deze tour door de woning inspirerend vond. Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!