Minimalistische woning met een grandioze stijl | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Minimalistische woning met een grandioze stijl

Stoa. Stoa.
Moderne tuinen van kaichun1000 Modern
Loading admin actions …

De minimalistische stijl heeft veel verschillende verschijningsvormen, maar vandaag laten we je een pure versie zien van deze stijl. Wij zijn helemaal naar Korea gereisd om je mee te kunnen nemen naar een prachtige woning waarin de minimalistische stijl in tot uitdrukking komt. Het is een open woning met een opvallende flexibiliteit, dat laatste is niet direct een eigenschap die we de minimalistische stijl zouden toedichten, maar die er toch wel degelijk bij past. Deze woning is recentelijk tot stand gekomen en biedt nu een thuis aan een jong gezin. Wij hebben het huis bezocht voordat de bewoners er intrek in hebben genomen, dat is ook direct de reden waarom we op de foto's weinig meubels in de woning zien staan. De bewoners hebben er later wel een paar bijgezet, maar wel zo min mogelijk, want het is tenslotte een minimalistisch interieur. Kijk met ons meer naar deze schitterende woonideeën!

Woning en omgeving

Binnen de minimalistische stijl is de verbinding tussen architectuur en natuur een belangrijk aspect. Door de eenvoudige looks past de woning mooi in het landschap. Het licht dat uit de woning schijnt heeft een prachtig effect in de omgeving. De woning is van een grote afstand al te zien en is daarmee opvallende verschijning in het dorp. Vanaf deze positie zien we heel duidelijk hoe mooi het uitzicht vanuit de woning is. Het vlakke land, dat overgaat in de bergen, zorgt voor een schilderachtig tafereel. We kijken hier naar binnen via de slaapkamer ramen, het mag duidelijk zijn dat het daglicht hier in de morgen erg fijn is! Zo word je nog voor de wekker verkwikt wakker! Laat je inspireren door een architect bij het bouwen van je droomhuis!

Living

Een uitzicht dat we al een beetje kennen, maar nu zien we het van de andere kant. Wat ziet dat interieur er mooi uit! We zien hier de woonkamer met eettafel en helemaal zien we een sofa. Een living met een prachtig look die je samen met een interieurexpert snel gerealiseerd hebt.

Schuifwanden

Schuifwanden zijn een ideale manier om lichtval te creëren of deze weg te halen. Ook is het erg makkelijk om met deze wanden de feel in de ruimte te bepalen. Je kunt het interieur van deze woning echt een eigen twist geven met deze schuifwanden omdat de ruimte concreet verandert. Voor een lichte look zet je ze allemaal open, maar op sommige momenten heb je behoefte aan een intieme, minder open setting. Een mooi voorbeeld van hoe plooibaar de minimalistische stijl is.

Doorkijk

Nu zijn de wanden open gezet en kijk je door de verschillende kamers heen. Als je enkele (of allemaal) sluit, dan maak je aparte kamers van deze grote ruimte. Ideaal als je in de kamer waarin we nu staan een studeerhoek gemaakt hebt.

Woonkamer

We staan hier midden in de grote woonkamer of living en krijgen hier echt een mooie indruk van het fantastische uitzicht. De bewoners bevinden zich letterlijk en figuurlijk midden in de natuur. Vooral de groene vegetatie spreekt tot de verbeelding, daar gaat een merkbare revitaliserende invloed vanuit. Wij zijn fan van de mooi houten pilaren die de woning de nodige stabiliteit geven. Ze passen prachtig bij het witte plafond. Als je hier met je familie een diner nuttigt is de sfeer altijd goed! Dat kan gewoon niet anders met zo’n uitzicht. Hier komen we helemaal tot rust!

Sprookjesachtig

Als afsluiter laten we je nog eenmaal de mooie woning zien op het moment dat de avond valt. Op deze foto zien we het grind rond de woning en de boom die er helemaal bij past. Het is echt een sprookjesachtig beeld dat we hier voorgeschoteld krijgen. Een plek om van het moderne leven te genieten, maar op een minimalistische manier waardoor de bewoners vast kunnen houden aan wat essentieel is.

Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën en projecten. 

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!