Massagestudio Corpus Rub: ontworpen door SZIdesign | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Massagestudio Corpus Rub: ontworpen door SZIdesign

Stoa. Stoa.
Corpus Rub Massage Studio, Amsterdam, NL. Eclectische gezondheidscentra van SZIdesign Eclectisch
Loading admin actions …

Vandaag willen we je een subliem voorbeeld van een moderne spa/massage salon laten zien, deze is helemaal ingericht door ontwerpster Sherrie Zwail Enderman van SZIdesign. De salon draag de naam Corpus Rub en heeft een hypermoderne inrichting en is inspirerend voor de inrichting van zowel privé als commerciële spa's. De contrasten en de decoraties zorgen voor een rustige en bijzondere sfeer, waarin je als bezoeker heerlijk kunt genieten. Ben je een echte spa liefhebber? Kijk dan met ons mee naar de schitterende foto's van deze prachtige massagesalon.

Ontvangsruimte

Reception area Eclectische gezondheidscentra van SZIdesign Eclectisch
SZIdesign

Reception area

SZIdesign

Corpus Rub Massage Studio heeft een prachtige ontvangstruimte, waardoor je als bezoeker direct het gevoel hebt dat je er helemaal tot rust kunt komen, dat je op een plek bent aanbeland die helemaal in het teken van jouw ontspanning staat. De bijzondere lampen aan het plafon geven de ruimte een excentrieke uitstalling. De witte kasten contrasteren prachtig met de donkere wanden, dit contrast zorgt niet alleen voor een interessant visueel effect, maar ook voor een gebalanceerde ordelijke uitstraling, die ontspannend werkt. De mooie accessoires komen prachtig uit op het witte meubel! We laten de hond lekker slapen en gaan naar de wachtkamer.

Wachtkamer

Client's waiting area Eclectische gezondheidscentra van SZIdesign Eclectisch
SZIdesign

Client's waiting area

SZIdesign

Heb je ooit zo'n luxe wachtkamer gezien? We noemen het eerder een huiskamer, maar toch is dit de ruimte waar je als gast kunt wachten voordat je naar de massageruimte kunt. Ook in deze ruimte zien we een monochrome wand, plafond en vloer. Deze vormen een perfecte achtergrond voor de prachtige verlichting, meubels en wanddecoraties. Een rustige wand maakt het mogelijk om een rijke versiering in het interieur aan te brengen. Dan is de inrichting uitgebalanceerd! De bank is een bijzondere, lichte toevoeging aan de ruimte. Als je in deze wachtruimte zit, dan vergeet je vanzelf de tijd,  zodat je langzaam de wereld buiten vergeet en dagelijkse beslommeringen langzaam van je afgeleiden. De verlichting is conceptueel erg interessant, het lijken wel prachtige lichtgevende sculpturen die je helemaal laten ontspannen.

Kunst

hallway niche Eclectische gezondheidscentra van SZIdesign Eclectisch
SZIdesign

hallway niche

SZIdesign

In een massagesalon mag de kunst natuurlijk niet ontbreken. Deze schitterende sculptuur is in een speciale niche onder de trap geplaatst, waardoor hij de ruimte vult met zijn bijzondere uitstraling. Zo krijgt Corpus Rub een bijzondere ambiance. Je kunt er ook voor kiezen om andere beeldende kunst in je spa te plaatsten, zoals schilderijen of tekeningen, maar altijd met mate, want dan behoud je een rustige visuele sfeer. Rustieke of oosterse kunst doet het bijzonder goed in een massage salon, daarom zien we er ook zoveel voorbeelden van.

De masssage salon

Double massage room Eclectische gezondheidscentra van SZIdesign Eclectisch
SZIdesign

Double massage room

SZIdesign

De grote tafels bieden de klanten het comfort en maken het de masseurs makkelijk. De stenen die je op de tafel ziet liggen worden gebruikt tijdens de massages, ze worden dan warm op specifieke plaatsten op de rug gelegd, dit heeft een heilzame werking. Het is een zeer lichte kamer, waardoor je humeur direct goed is. Verder is de kamer symmetrisch ingericht, waardoor er een zekere orde en rust heerst, die komt de massage ten goede. Het kleurenschema van de ruimte is ingetogen, dit voorkomt hinderlijke afleidingen. Alleen of samen genieten van een massage is een goede besteding van de vrije tijd, daarnaast is het ook erg fijn en goed voor de gezondheid. 

Tot zover de prachtige ruimte, ontworpen door SZIdesign voor Corpus Rub. We hopen dat je inspiratie opgedaan hebt. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends. 

Reitsema & Partners ontwerpen prachtige huizen, bekijk hun profiel hier!

Bijsterveld Vormgeving maakt schitterend design. Kijk hier naar de prachtige ontwerpen!

Leuk, mooi en makkelijk: schoenenrekken voor kinderen, bekijk de voorbeelden hier!


Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!