Familiehuis om in te genieten | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Familiehuis om in te genieten

Stoa. Stoa.
Minimalistische woonkamers van Remy Arquitectos Minimalistisch
Loading admin actions …

Zoek je een huis vol plekken en ruimte om in te genieten? Wil je weten hoe je je woning zo kunt inrichten dat het woongenot centraal staat? Vandaag gaan we je dat allemaal laten zien aan de hand van een supermooie woning die gelegen is nabij Buenos Aires. Het huis is een ode aan compacte volumes, diepte en stijlvolle, strakke lijnen. Bij de bouw van de woning zijn duurzame materialen gebruikt, waarvan de natuurlijke look ons direct overtuigt. Het huis heeft een moderne tijdsgeest, terwijl de indeling gericht is op openheid, licht, comfort en functie. Al deze aspecten dienen met elkaar in harmonie te verkeren, wil je werkelijk kunnen genieten van een woning. Kortom, het wooncomfort is daar direct van afhankelijk. Bij de bouw van de woning was er ook een ander aspect uiterst belangrijk, namelijk het concept van privacy. Dit wordt concreet uitgewerkt door de betonnen wanden, die de blikken van pottenkijkers buiten houden. Wil je weten hoe dit allemaal in elkaar zit? Kom dan snel met ons mee voor een wandeling door de woning. Vang die inspiratie!

Donkere schone

Als we aankomen bij de woning blijkt maar eens te meer hou krachtig en temperamentvol de Argentijnse bouwkunst is, juist in de beperking van het kleurenpalet zindert een voorbode van dagen en nachten die je in deze woning kunt genieten. De relatie tussen de gevel en de tuin is op zijn minst bijzonder te noemen.Terwijl de woning strak oogt en gemaakt uit één stuk, is de tuin juist organisch en veelvormig. Hiermee laat de architect zien dat contrasten een sterke visuele uitwerking hebben en dat een strakke woning geen strakke tuin impliceert. Kortom, afwijken van de norm mag, maar doe het wel met de nodige stijl.

Tuin

De tuin rond de woning geeft de bewoners de mogelijkheid om te genieten van de goede dingen van het buitenleven. Recreëren op het terras, al dan niet in de zon, is een van de meest geliefde activiteiten die de bewoners hier ontplooien. We kijken door de schitterende begroeiing naar de achterkant van de woning, waar we duidelijk een dakterras kunnen ontwaren. De ingetogen kleuren van de woningen, alsmede de vormgeving, resulteren in een gevoel van eenheid. Binnen de beperking zien we toch de nodige variatie qua vorm, tinten en diepteverschil. Zo ontstaat een minimalistische spel dat een heel ander beeld laat zien dan de vrij gesloten en massieve voorgevel. Laten we binnen gaan kijken!

Helderheid

Als huizenjagers op één ding letten dan is het wel de lichtheid in een interieur. De lichtsfeer, het wooncomfort en je leefgenot, dat zijn allemaal zaken die nauw met elkaar verweven zijn. Daarom moeten ze allemaal op orde zijn. In deze woonkamer kunnen we stellen dat het met dit laatste wel snor zit! Wat een licht, topdesign en sfeervolle indeling van de ruime kamer! Rechts treffen we het eetgedeelte, in het midden kunnen we neerploffen op de luxe sofa. Buiten zien we de excellente tuin waarin leven gewoonweg genieten wordt! De bijzondere openheid in de woonkamer wordt veroorzaakt door de transparante glaswanden die een levendige connectie tussen binnen en buiten mogelijk maken.

Natuurlijke twist

Argentinië is het land waar de natuur een centrale rol speelt. Het land is een stuk ruiger dan het keurig aangeharkte landschap dat wij zelf kennen. In de woning mag de expressie van de wilde natuur dan ook niet ontbreken. Deze prachtige natuurlijke decoratie, een plant vol van leven, groeit richting het licht dat door de vide naar beneden stroomt. Als je aan deze eettafel plaatsneemt weet je niet wat je meemaakt! De lichte wanden steken heel mooi af bij het natuurlijk hout van de vloer. Let ook op de connectie tussen het zwart van de tafel en de zuiver witte wanden. Zo creëer je die contrasten: wat een sfeer! De juiste expert kan je ideale eetkamer realiseren.

Chillkamer

Elke woning in de wereld zou eigenlijk een chillkamer moeten hebben. Gewoon een ruimte waarin je even helemaal tot jezelf kunt komen. Als je die zelf nog niet hebt, kun je in deze kamer zeker de nodige inspiratie vinden. Lage meubels, minimalistische decoratie en open wanden die zich op de buitenwereld geven maken de sfeer in deze kamer supermooi. Je kijkt hier over het water van het zwembad en voelt de connectie met alle ruimten in het huis. Zet je lievelingsmuziek op en drijf weg op een vrolijke droom. Meer mooie ideeën voor een chillkamer vind je hier.

Zwembad

We zagen het zojuist al maar nu staat het dan volledig in de spotlicht. Het gaat natuurlijk over het zwembad in de tuin. Een sfeervol vormgegeven bad als dit is een schitterende toevoeging aan je woning en zorgt zonder twijfel voor het ultieme recreatie genot. Je wordt (vooral op hete dagen) volkomen gerevitaliseerd door het verkoelende water. Dat is erg prettig naar het zonnen kunnen we je verzekeren. Het bad sluit aan bij de woningen, met name het hekwerk en de minimalistische treden van het bad (onder de houten steiger) zorgen voor een visuele connectie tussen woning en zwembad. Het gazon en de palmboom zijn een mooi tegenwicht voor de moderne vormen en het hedendaagse, minimalistische kleurenpalet. Deze buitenruimte laat een schitterende eenheid zien! 

De ideale keuken herbergt creatieve en innovatieve ideeën! In dit artikel geven we je superleuke tips!

Waar wil je je droomwoning laten bouwen? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!