Voor en Na: een opknapbeurt voor een appartement aan zee | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: een opknapbeurt voor een appartement aan zee

Johan van Dijk Johan van Dijk
van Home Staging Sylt GmbH
Loading admin actions …

Het Duitse Waddeneiland Sylt is de ideale plek voor een heerlijke ontspannen vakantie aan zee. En wat is er nou leuker om daar een appartement te hebben? Of je het nu gebruikt als permanente woonplek of als vakantiehuis, dit huis is het ideale plekje om te genieten. Maar er was wel iets mee aan de hand: het was hopeloos gedateerd. En dat maakt het verblijf er nou niet bepaald aantrekkelijker op. Gelukkig is het tij dankzij de experts van Home Staging Sylt weer gekeerd. Bekijk de oude en natuurlijk vooral de nieuwe situatie.

Voor: verouderde vakantiewoning

Als je een huisje of een appartementje hebt geboekt en je komt dan hier binnen, dan heb je niet echt waar voor je geld. Dit is namelijk een verouderd geheel dat een deel van je vakantie kan bederven. Vooral de oude stoffen vloerbedekking geeft je al gelijk een benauwd gevoel. Dat kan anders!

Na: heerlijk ontspannen

Heerlijk ontspannen kun je nu wel in dit kleine appartement! Wat een heerlijke eclectische stijl kun je hier vinden. Op zeer efficiënte en praktische wijze is de ruimte opnieuw ingericht. Heb je ooit zo’n creatieve combinatie gezien van tv-meubel en kleine eethoek? Lekker modern met een heel fraai klassiek randje.

Na: uitzicht op zee

We kunnen het natuurlijk niet nalaten om je het uitzicht op zee even te laten zien. Wat kun je daarvan ook heerlijk genieten op het balkon. En als het wat te guur is om naar buiten te gaan, dan geniet je vanaf de bank van de woeste golven. Wie wil dat nou niet?

Voor: krappe keuken

Een nadeel van vakantiewoningen is dat ze vaak maar een krappe en kleine keuken hebben. En als het design dan ook nog eens niet meewerkt, dan zit je met je handen in het haar als je zin hebt in een zelf gekookte maaltijd. Extra ruimte maken was in de kleine woning geen optie, maar op een andere manier valt er natuurlijk wel het nodige op te lossen. Laten we snel kijken!

Na: licht en ruimte

Door de keukenkastjes te vervangen en het kleurenschema drastisch op de schop te nemen, is een hele andere sfeer ontstaan waarbij licht en ruimte het beeld bepalen. En nu kun je met een gerust hart je eigen potje koken als je het even zat bent om elke avond op zoek te moeten gaan naar een restaurant.

Voor: de badkamer kan beter

Niet elke vakantiewoning hoeft een luxueuze spa te bieden als badkamer, maar een beetje sfeer en comfort zijn natuurlijk wel erg fijn. Deze badkamer was het net niet helemaal. Maar om de ruimte nou als ontzettend slecht weg te zetten? Dat gaat toch zelfs ons een beetje te ver. En er zijn altijd ideeën te bedenken om met eenvoudige middelen een andere sfeer te creëren.

Na: zoek de verschillen!

Ken je die plaatjes van vroeger waarbij je de vijf verschillen moest zoeken? We zouden je haast vragen om dit te gaan doen, maar we zullen je zelf even een indruk geven hoe er op eenvoudige wijze een leukere sfeer is gecreëerd. Het enige wat eigenlijk is veranderd, zijn een paar nieuwe accessoires. De leuke ladder is daarbij de grootste blikvanger, maar ook een paar leuke plantjes maken een wereld van verschil. En daarmee kan ook deze badkamer er eerst weer prima tegenaan. En als er in de toekomst weer verbouwd gaat worden, dan kan die alsnog grondig op de schop.

Heb je al zin in vakantie gekregen? Voor nog meer leuke wooninspiratie op het gebied van vakantiehuizen raden we je aan om dit project ook even te bekijken.

Zie jij je zelf hier wel vakantie houden? We zijn benieuwd naar jouw ideale vakantiewoning!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!